KUCHARZ Jelenia Góra oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE BEA BEATA BIERNACIK

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 2 100 PLN

Zakres obowiązków: - przygotowywanie surowców do produkcji,- przygotowywanie potraw gotowych w zakładzie pracy.

Data publikacji: 2018-09-20

Lokalizacja: Jelenia Góra (dolnośląskie)

Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE BEA BEATA BIERNACIK

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Michała Kleofasa Ogińskiego 1B, 58-506 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
- przygotowywanie surowców do produkcji,- przygotowywanie potraw gotowych w zakładzie pracy.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jelenia Góra

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jelenia Góra

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jelenia Góra

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Czy jest to praca stała?: 1

Zawód: kucharz*

Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 20.09.2018

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6

Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE BEA BEATA BIERNACIK

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze

Adres pracodawcy:
Michała Kleofasa Ogińskiego 1B, 58-506 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: -

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: dolnośląskie

Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra

Gmina pracodawcy: Jelenia Góra

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra

Ulica pracodawcy: Michała Kleofasa Ogińskiego

Numer budynku pracodawcy: 1B

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 20.09.2018

Oferta pracy ważna do: 05.10.2018

Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2018

Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2018

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ, SZEF KUCHNI - od 926 PLN

samodzielne prowadzenie kuchni
PRO ARTE HOTEL RESTAURACJA Hanna Wacław - 2016-06-22 - Poznań (wielkopolskie)

KUCHARZ - 2 100 - 4 200 PLN

przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów
HOTEL *BIAŁY DOMEK* Elżbieta Kijak WAŁCZ - 2018-07-30 - Wałcz (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lubycza Królewska (lubelskie)

KUCHARZ - od 14 PLN

przygotowywanie potraw, opracowywanie receptur dań.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Zebrzydowice (śląskie)

KUCHARZ - od 2 400 PLN

przygotowywanie posiłkówutrzymywanie miejsca pracy w czystości
kontakt przez OHP - 2018-04-13 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)

KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ/PAKISTAŃSKIEJ - 2 200 - 3 500 PLN

zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie: średnie zawodowe (kucharz kuchni indyjskiej/pakistańskiej), umiejętność sporządzania potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej w/g oryginalnych receptur, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, j.angielski w stopniu dobrym, mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej. Miejsce pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - od 3 500 PLN

PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I DESERÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Stary Sącz (małopolskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie posiłków,obróbka warzyw, utzrymanie czystosći i porządku w kuchni
"LEŚNA" S. C. JOLANTA KARPIŃSKA, EWA WIŚNIEWSKA - 2018-09-24 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)

POKOJOWA - od 2 200 PLN

Sprzątanie apartamentów (pokoje, łazienki, kuchnie) biur, odkurzanie korytarzy, sprzątanie części wspólnych oraz pomieszczeń wspólnych, mycie szklanych płaszczyznmiejsce pracy: Wrocław,ul. Gwiździstapraca zmianowa w godzinach 6:00-20:00, 168 h w miesiącusala B
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowanie posiłków typu kebabobsługa gościutrzymanie miejsca pracy w czystości
DONER KING Andrzej Burczyk - 2016-07-26 - Starogard Gdański (pomorskie)

KUCHARZ - 2 500 - 3 500 PLN

KUCHARZ
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2017-02-17 - Kolonowskie (opolskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Osoba odpowiedzialna za zapewnienie właściwego przygotowania potraw, uwzględniająca receptury i normy obowiązujące w żywieniu zbiorowym. Dodatkowo powinna przy tym przestrzegać zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Ponadto dba o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, zamówienia oraz prawidłowe magazynowanie żywności. wykształcenie gastronomiczne, dobra znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP).
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2018-09-20 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

gotowanie, przyrządzanie posiłków
LENIWA BABA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-25 - Kwidzyn (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie i wydawanie dan kuchni polskiej, utrzymanie czystości w miejscu pracy
F.U. Aleksandra Tomczyk - 2018-08-21 - Mysłowice (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie dań kuchni chińskiej, odczytywanie oryginalnych receptur, produktów. Wymagana znajomość kuchni chińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Łódź (łódzkie)

KIEROWCA - od 2 400 PLN

Transport towarów na terenie kraju. Załadunek oraz rozładunek, nadzorowanie czynności załadunkowych i rozładunkowych, prowadzenie dokumentacji przewozowej, obsługa codzienna pojazdu.
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Gręzów (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

produkcja potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie potraw ze znjomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Zakopane (małopolskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - do 2 500 PLN

Przygotowywanie produktów i przyrządzanie potraw, dań.
"OTMĘT- ZBYT" SP. Z O.O. - 2017-11-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

do uzgodnienia
BHP DUO PLUS SPÓŁKA CYWILNA - 2015-12-04 - Rzeszów (podkarpackie)

KUCHARZ-PIZZER - 1 850 - 2 100 PLN

samodzielne przygotowywanie posiłków będących w menu restauracji
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-02-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - 2 000 - 2 500 PLN

Praca na kuchni - przygotowywanie posiłków.
FIRMA WIELOBRANŻOWA "START" FORMELLAFILIP - 2017-10-03 - Kartuzy (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przejście instruktarzu stanoiwskowego. poznanie i przyswoujenie: zasad organizacji stanoiwska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i PPOŻ, sprzętu oraz narzędzi obsługiwanych na stanoiwsku pracy, nauka metod utrwalania żywności, sprawdzanie terminów przydatności do spożycia, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem, przygotowywanie produktów do produkcji zup oraz wyrobów garmażeryjnych, poznanie prawidłowego procesu mycia i dezynfekcji, utrzymywanie w porządku pomieszczeń kuchennych i zapledcza gastronomicznego, poznanie procedur poszczegónych rodzajów pizzy oraz pomoc przy jej produkcji i wypieku, wykonywanie obróbki wstępnej i obróbki termicznej syurowców i półproduktów, sporządzanie potraw zgodnych z menu oraz w oparciu o receptury z przestrzeganiem procesów technologi, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja potraw, wydawanie gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dębno (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Praca w kuchni w restauracji
FIRMA "MARLEJ" S.C. MARTA RZEPKA, SŁAWOMIR KULA - 2016-07-01 - Leżajsk (podkarpackie)


Wybierz powiat