KUCHARZ Jastrzębie-Zdrój oferta pracy GÓRALSKA CHATA Sp. cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-01-23
Lokalizacja: Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Pracodawca: GÓRALSKA CHATA Sp. cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jastrzębie-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: min. 3 lata doświadczenia w zawodzie
Nazwa pracodawcy: GÓRALSKA CHATA Sp. cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Adres pracodawcy:
Wielkopolska 132, 44-335 Jastrzębie-Zdrój, powiat: m. Jastrzębie-Zdrój, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt tel. z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Jastrzębie-Zdrój
Gmina pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębie-Zdrój
Ulica pracodawcy: Wielkopolska
Numer budynku pracodawcy: 132
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.01.2018
Oferta pracy ważna do: 22.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2017-06-13 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków z karty, posiłków na przyjęcia okolicznościowe, dań cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Ścinawa (dolnośląskie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Stanclewo (warmińsko-mazurskie)
PRACA NA KUCHNI
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
praca na stanowiku kucharza/pomocy kuchennej w Pizzerii Target
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2016-09-28 - Pszczyna (śląskie)
obsługa klientów baru, wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej (komputera), sprzątanie, sporządzanie napojów gorących i zimnych
Handel i Usługi Gastronomiczne Bożena Łozińska - 2018-04-26 - Nowe Bagienice (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Kościelisko (małopolskie)
przygotowywanie , podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przgotowywanie posiłków.
Madar Sp. z o.o. - 2016-02-11 - Siedlce (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
Kompleks Wypoczynkowo-Konferencyjny Mazur-Syrenka - 2015-11-19 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie ciast, dań do wydania, sałatek, sosów. Obsługa kasy fiskalnej. Dbanie o porządek na stanowisku pracy. Wykonywanie innych czynności zleconych przez opiekuna.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Zgłobice (małopolskie)
wykonywanie prac budowlanych towarzyszących montazowi inst. wod-kan i grzewczych, montaż urządzeń i aparatów grzewczych,
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw. Bar na basenie.
RISSNET Sylwia Jaworska - 2017-01-26 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
praca przy piecu piekarniczym oraz przy wylewaniu i mieszaniu ciast, czyszczenie i przygotowywanie blach do pieczenia
Piekarnia-Cukiernia Jan Staniszewski - 2016-09-08 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przygotowywanie wg. niego posiłków, przestrzeganie zasad technologii, min. rok w zawodzie kucharz
PRZEDSZKOLE BAJKA W MIĘDZYBORZU - 2017-10-16 - Międzybórz (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie w pracy na produkcji; znajomość rysunku technicznego; bardzo dobra obsługa narzędzi pomiarowych; obsługa maszyn produkcyjnych oraz pras; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice, Strefa Ekonomiczna
RANDSTAD POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-18 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie potraw, dań barowych i obiadowych,
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Bobowa (małopolskie)
Praca przy produkcji transformatorów małej mocy, główne obowiązki: pakowanie produktów, lutowanie, nawijanie, oplatanie, składanie, obsługa maszyn i urządzeń do powyższych czynności, drobne prace porządkowe. Praca na cały etat w godzinach 7-15 od poniedziałku do piątku. Praca na umowę zlecenie z możliwością przejścia na umowę o pracę.
"EDEL" Zakład Produkcyjno Handlowy Edward Panek - 2016-08-02 - Domaniew (mazowieckie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Organizacja pracy w pracowni krawieckiej, rozliczanie zużycia towarów.
FLOKATEX Izabela Kaczmarska i Jacek Kaczmarski Sp. Jawna - 2016-11-04 - Łódź (łódzkie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Góra (dolnośląskie)
Przygotowanie i serwowanie potraw tureckich, obsługa klienta, składanie zamówień towaru w języku tureckim
DONER KEBAP "SIDE-ALANYA" OMER DEMIR - 2016-01-20 - Barlinek (zachodniopomorskie)
księgowanie firm, stowarzyszeń, wspólnot mieszkaniowych, sporządzanie zeznań podatkowych
Biuro Rachunkowe Halina Strzępka - 2017-07-12 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym w zakresiezdrowego żywienia: śniadanie I,śniadanie II, obiadów składających się zdwóch dań, praca w godz. 8-16
Przedszkole Publiczne nr 56 "Piastuś" - 2016-06-02 - Opole (opolskie)
x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-03-14 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
samodzielne przygotowywanie dań, współpraca przy opracowywaniu nowych receptur, koordynowanie prac współpracowników, kontrola stanów zapasów i sporządzanie listy zakupów, prowadzenie dokumentacji kuchennej
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków, przygotowanie zamówień towaru
GRUPA GASTRO S.C. - 2017-05-09 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)