KUCHARZ Gosty艅 oferta pracy Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽750 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: .
Data publikacji: 2015-12-07
Lokalizacja: Gosty艅 (wielkopolskie)
Pracodawca: Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jana Paw艂a II 107, 63-800 Gosty艅, powiat: gosty艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: .
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽750 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gosty艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gosty艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gosty艅
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽750 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.12.2015
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy: Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gostyniu
Adres pracodawcy:
Jana Paw艂a II 107, 63-800 Gosty艅, powiat: gosty艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gosty艅ski
Gmina pracodawcy: Gosty艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gosty艅
Ulica pracodawcy: Jana Paw艂a II
Numer budynku pracodawcy: 107
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gostyniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.12.2015
Oferta pracy wa偶na do: 03.01.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.12.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie, przyrz膮dzanie i wydawanie potraw, sprz膮tanie, sprzeda偶 w sklepiku szkolnym
kontakt przez PUP - 2019-10-09 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Jod艂贸wka Tuchowska (ma艂opolskie)
- koordynacja prac zwi膮zanych z przygotowaniem oferty,- opracowywanie kosztorys贸w i ofert z bran偶y budowlanej,-聽tworzenie bud偶et贸w dla poszczeg贸lnych inwestycji,- analiza dokumentacji przetargowej,-聽opracowanie przedmiar贸w i wycena rob贸t bran偶y budowlanej,- rozsy艂anie zapyta艅 ofertowych,- analiza por贸wnawcza otrzymanych ofert,- wsp贸艂praca z dostawcami w zakresie ustale艅 ofertowych,- udzia艂 w negocjacjach techniczno-handlowych,- wsp贸艂praca z nadzorem budowy w trakcie realizacji inwestycji.
PROGALBUD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-07-02 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym menu w lokalu gastronomicznym.
Stary Rynek 4 Michalski i Pietrzak s.c. - 2015-12-14 - P艂ock (mazowieckie)
Praca w kuchni, organizacja miejsca pracy w kuchni
RESTAURACJA PASJAMI Tomasz Witkowski - 2016-04-13 - Szprotawa (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w , dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchni i magazyn贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Che艂msko 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej: m.in. z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw,praca na czas okre艣lony: 3 lataGodziny pracy 10:00 - 21:00
kontakt przez PUP - 2019-09-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg. wniosku
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Trzemeszno (wielkopolskie)
- Kucharz / Kucharka w艂a艣ciwie organizuje prac臋 personelu kuchennego. Dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego. Kucharz / Kucharka uczestniczy w planowaniu jad艂ospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w. Kucharz / Kucharka sporz膮dza posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, porcjuje posi艂ki, dba o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dba o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowana warto艣ci膮, wydaje posi艂ki o wyznaczonych godzinach. Kucharz / Kucharka pobiera produkty spo偶ywcze z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮: zabezpiecza je przed przerobieniem; kwituje ich odbi贸r w raportach 偶ywieniowych. Kucharz / Kucharka dba o utrzymanie porz膮dku i przestrzega higieny osobistej.- Wynagrodzenie: 2391 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub wymagany Kurs dokszta艂caj膮cy: Kucharz ma艂ej gastronomii I i II stopnia. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane. Wymagana znajomo艣膰 norm kodeksu 偶ywno艣ciowego, zasady HACCP (podstawy systemu HACCP dla obrotu 偶ywno艣ci膮). Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-251-58-74) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Szopienicka 29, 40-431 Katowice) lub e-mail: mp32katowice (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 32 - 2019-06-03 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowanie potraw kurdyjskich, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznychpraca na umow臋 na czas okre艣lony poprzedzona 3 miesi臋cznym okresem pr贸bnym, praca na trzy zmiany w godzinach 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Kobierzyce (dolno艣l膮skie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:- Dobra organizacja pracy - Zapewnienie wysokiej jako艣ci (tak偶e wizualnej)serwowanych da艅 wed艂ug obowi膮zuj膮cych norm i standard贸w - Utrzymywanieczysto艣ci w obr臋bie swojego stanowiska pracy - Dbanie o sprz臋t kuchenny -Dbanie o towar i jego racjonalne gospodarowanie oraz kontrola koszt贸w - Dbanieo prawid艂owe magazynowanie i przechowywanie 偶ywno艣ci oraz sprz臋tu -Przestrzeganie zasad HACCP i BHP
BUSINESSBAR.PL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-04-17 - Opole (opolskie)
Sporz膮dzanie potraw, obs艂uga kelnerska
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
UNIVERSUM Pawe艂 Berent - 2017-05-25 - Wykrot (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wed艂ug oryginalnych receptur, organizowanie przyj臋膰 dla klient贸w i go艣ci zagranicznych, w tym ukrai艅skoj臋zycznych, zamawianie produkt贸w itp.
kontakt przez PUP - 2019-05-10 - Z艂otok艂os (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Bystrzyca G贸rna (dolno艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wyko艅czeni i porcjowanie da艅, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH, OBR脫BKA WST臉PNA SUROWCA, POS艁UGIWANIE SI臉 NARZ臉DZIAMI, MASZYNAMI I URZ膭DZENIAMI ORAZ ICH KONSERWACJA, WYKA艃CZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW, PRZYGOTOWANIE POTRAW, DESER脫W NA PRZYJ臉CIA OKOLICZNO艢CIOWE, GASTRONOMICZNY ROZBI脫R MI臉SA, WYKSZTA艁CENIE: ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE , UMIEJ臉TNO艢膯 SPORZ膭DZANIA POTRAW REGIONALNEJ KUCHNI POLSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 DO PRACY NA STANOWISKU,
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Pleszew (wielkopolskie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o jako艣膰 i smak potraw. Dbanie o nale偶yt膮 czysto艣膰 naczy艅, sprz膮tanie pomieszcze艅 kuchennych.
"Promyk" Bo偶ena S艂onecka - Rak贸w - 2018-10-03 - Rak贸w (opolskie)
kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Katowice (艣l膮skie)
zgodny z wykonywanym zawodem
RESTAURACJA MAXI PIZZA - 2016-01-13 - B臋dzin (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw,
kontakt przez PUP - 2017-05-06 - Sochaczew (mazowieckie)
gotowanie w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Przy艂臋k贸w (艣l膮skie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Chodzie偶 (wielkopolskie)
sta偶 w kuchni o艣rodka wypoczynkowego
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wis艂a (艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywnienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2018-07-18 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2017-12-14 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zimnych i ciep艂ych kuchni ormia艅skiej i kaukaskiej oraz stosowanie przypraw ww. kuchni, praca na umowe zlecenie, praca przez 5 dni w tygodniu wed艂ug grafiku, praca w przedziale czasowym od 12:00 do 23:00, praca 160 godzin w miesi膮cu, oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)