KUCHARZ Golub-Dobrzyń oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: wyrób pizzy, przygotowanie składników, dbanie o porządek w miejscu pracy (pracodawca przyuczy osobę chetną do pracy)
Data publikacji: 2017-05-11
Lokalizacja: Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Golub-Dobrzyń, powiat: golubsko-dobrzyński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wyrób pizzy, przygotowanie składników, dbanie o porządek w miejscu pracy (pracodawca przyuczy osobę chetną do pracy)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Golub-Dobrzyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: golubsko-dobrzyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie w gastronomii, umiejętnosć pracy w grupie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Golubiu-Dobrzyniu
Adres pracodawcy:
Szosa Rypińska 26, 87-400 Golub-Dobrzyń, powiat: golubsko-dobrzyński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: golubsko-dobrzyński
Gmina pracodawcy: Golub-Dobrzyń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Golub-Dobrzyń
Ulica pracodawcy: Szosa Rypińska
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Golubiu-Dobrzyniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.05.2017
Data dodania oferty pracy: 11.05.2017
Oferta pracy ważna do: 09.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań z karty menu
Grupa Gastronomia Śląsk Mariusz Hetmańczyk - 2016-10-27 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie potraw, pizzy
FIRMA KATERINGOWA DOROTA SIEMASZKO - 2016-08-23 - Polkowice (dolnośląskie)
Lakierowanie blachy - malowanie proszkowe
GEOPOLIMER BUILDING EKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-23 - Żagań (lubuskie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
wykonywanie czynności kucharza w dziale żywienia
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Poddębice (łódzkie)
Praca w żywieniu zbiorowym
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2017-09-11 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
Barbara Staniurska Bar Gastronomiczny" BAS" - 2016-03-01 - Kisielnica (podlaskie)
obróbka i przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-04-27 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE: KEBAB , SOS RECEPTURY TURECKIEJ, PODNOSZENIE CIĘŻKICH BLOKÓW MIĘSNYCH NA KEBAB,MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB (DĘBICA UL. KOLEJOWA 24, RYNEK 15) -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIAŁEK - CZWARTEK 10-24; NIEDZIELA 12-24; PIĄTEK - SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2018-03-16 - Dębica (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Kościerzyna (pomorskie)
ważenie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHAŁ GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
wydawanie śniadań w formie bufetu szwedzkiego,sporządzanie ciast i deserów,sporządzanie dań
B & D Hotels S.A. Hotel Park - 2016-04-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Produkcja i wypiek pizzy.
FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki - 2018-04-04 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej w szczególności kebabów.
PHU ENERGO - KOTŁY Dariusz Bania /ALI BABA KEBAB - 2018-02-01 - Jaworzno (śląskie)
Praca w w restauracji hotelowej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ - 2017-06-14 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie, gotowanie, wydawanie posiłków, dbanie o czystość. Praca na pełny etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 6-14, 12-20.
Dom Pomocy Społecznej w Czubinie - 2016-11-03 - Czubin (mazowieckie)
Opis stanowiska:• prowadzenie KPIR oraz ewidencji VAT;• sporządzanie deklaracji podatkowych;• praca w biurze rachunkowym• dekretacja dokumentów• terminowe i prawidłowe prowadzenie ewidencji księgowej• prowadzenie bieżących rozliczeń z bankami i innymi instytucjami finansowymi,
BIURO RACHUNKOWE GRAŻYNA STRZELECKA - 2018-02-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Koło (wielkopolskie)
przygotowywanie dań zgodnie z menu, dania kuchni rosyjsko- ukraińskiej, dania z grilla, dania kuchni europejskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Radzyń Chełmiński (kujawsko-pomorskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
DGP Catering Partner Sp. z o.o. - 2017-02-17 - Starachowice (świętokrzyskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ STOWARZYSZENIE WSPARCIE SPOŁECZNE "Ja-Ty-My" - 2018-06-22 - Łowicz (łódzkie)
kucharzstaż w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Majdan Królewski (podkarpackie)
Sporządza różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów
Firma Usługowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2016-11-29 - Zawiercie (śląskie)
Realizacja na bieżąco zlecenia – przygotowywanie potraw. Uzupełnie brakujących półproduktów oraz wytwarzanie na bieżąco. Przyjmowanie dostaw i rozdysponowanie do właściwych miejsc składowania. Przygotowanie bufeut na dzień następny. Kontrola stanu lodówek i jakości przechowywanych produktów. pomieszczeń magazynowych oraz maszyn i urządzeń znajdujących się w pomieszczeniach.
FOOD PASSION PIOTR PODKÓWKA - 2016-06-17 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic" - 2016-07-18 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie , smażenie mięsa, przygotowanie sosów, robienie ciasta, pieczenie, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Gorlice (małopolskie)
kucharzpraca w godz 10-21- w systemie równoważnym
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2017-11-06 - Tarnobrzeg (podkarpackie)