KUCHARZ Skar偶ysko-Kamienna oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;-ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, w艂a艣ciwe gospodarownie nimi;-obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);-pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narod贸w;-przygotowywanie potraw, napoj贸w oraz deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe-utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy;-porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
Data publikacji: 2017-03-24
Lokalizacja: Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Skar偶ysko-Kamienna, powiat: skar偶yski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
-obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw;-ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, w艂a艣ciwe gospodarownie nimi;-obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna);-pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narod贸w;-przygotowywanie potraw, napoj贸w oraz deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe-utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy;-porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Skar偶ysko-Kamienna
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: skar偶yski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Ze wzgl臋du na okre艣lone we wniosku wska藕niki w chwili obecnej do sta偶u b臋d膮 zakwalifikowani bezrobotni: niepe艂nosprawni i d艂ugotrwale bezrobotni. W niniejszym projekcie osoba d艂ugotrwale bezrobotna to w przypadku:- os贸b w wieku 18-24 lat, to osoba bezrobotna nieprzerwanie przez okres ponad 6 miesi臋cy (
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Skar偶ysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
1-go Maja 105, 26-110 Skar偶ysko-Kamienna, powiat: skar偶yski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: skar偶yski
Gmina pracodawcy: Skar偶ysko-Kamienna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Skar偶ysko-Kamienna
Ulica pracodawcy: 1-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 105
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Skar偶ysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 28.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 27.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.03.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Sztaplowanie tarcicy drzewnej, pakietyzacja tarcicy
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - 艢wierczyna (zachodniopomorskie)
PRACA NA STANOWISKU KUCHARZA W RESTAURACJI HOTELU HETMAN. PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI, WYKONYWANIE ZADA艃 ZLECONYCH PRZEZ PRZE艁O呕ONYCH. DBANIE O PORZ膭DEK W MIEJSCU PRACY.
AMW HOTELE SP. Z O.O. - 2018-08-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2016-06-07 - Nadwi艣lanka (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku 3-6 lat (ok 100 dzieci).艢niadania, podwieczorki,kolacje.Pracownik miejscowy.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Otwock (mazowieckie)
gotowanie, sma偶enie i wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni i sali
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Bobolice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy.
"Pizza Mikrus" Marcin Matyja - 2018-01-02 - Mo艅ki (podlaskie)
gotowanie w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Przy艂臋k贸w (艣l膮skie)
sta偶 - organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂ow膮 i terminow膮 realizacj臋 zada艅, zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy, dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny narz臋dzi pracy i wyposa偶enia, kontrolowanie 艣wie偶o艣ci, jako膮膰i produktu, filetowanie ryb, nauka o produktach do produkcji sushi, przygotowanie produkt贸w do produkcji sushi, przygotowanie sushi, estetyczne uk艂adanie sushi na tacach, przygotowanie zup, deser贸w, makaron贸w z kuchni japo艅skiej,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Obs艂uga maszyn stolarskich ,sk艂adanie mebli w zak艂adzie,monta偶 mebli u klienta
DREWUTNIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-24 - Goncarzewy (kujawsko-pomorskie)
przgotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem,utrzymanie w nale偶ytej czysto艣ci i porzadku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,dbanie o najwyzsz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanychposi艂k贸w, porciowanie i wydawanie posilk贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Kami艅sk (warmi艅sko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni tureckiej, sur贸wek, przygotowanie mi臋sa do kebaba, dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
Sta偶 dla osoby bezrobotnej pow. 30 roku 偶ycia zarejestr. w tut. Urz臋dzie posiad. II profil pomocy i spelniaj膮cej kryteria na sta偶 w ramach Dzia艂ania 7.2 RPO.Praca od poniedzia艂ku do soboty w systemie dwuzmianowym w godz. od 6:00 do 14:00 i od 14:00 do 22:00.1.Przeszkolenie w zakresie BHP i ppo偶.2.Zapoznanie si臋 z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.3.Zapoznanie si臋 ze struktur膮 organizacyjn膮 i regulaminem pracy.4.Nauka rozmieszczania towar贸w w sklepie i dob贸r asortymentu na p贸艂kach.5.Nauka obs艂ugi kasy fiskalnej, w tym sprzeda偶 za got贸wk臋 z udzia艂em kasy fiskalnej.6.Nauka sporz膮dzania raport贸w dekadowych.7.Nauka sporz膮dzania raport贸w kasowych.8.Przyjmowanie towar贸w do sprzeda偶y ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem ich ilo艣ci i jako艣ci.9.Cenowanie towar贸w wystawionych do sprzeda偶y.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
opracowywanie i wdra偶anie do u偶ytku program贸w komputerowych, w zale偶no艣ci od zapotrzebowania udoskonalanie i modyfikowanie program贸w; usuwanei b艂臋d贸w, wprowadzanie nowych funkcji;
HSI Sp. z o.o. - 2016-05-30 - Opole (opolskie)
pos艂ugiwanie si臋 sprz臋tem kuchennym; utrzymywanie czystosci i dbanie o porz膮dek na miejscu pracy; przygotowywanie produkt贸w, warzyw i mi臋sa; przygotowywanie farszy do pierog贸w; robienie i wyrabianie caista na pierogi; klejenie pierog贸w, robienie innych wyrob贸w garma偶eryjnych;
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Kuksy (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska); godziny pracy 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta indywidualnego, grup zorganizowanych i imprez okoliczno艣ciowych
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Mi艂ej" Sp. z o.o. w upad艂o艣ci uk艂adowej - 2016-06-27 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw a-la-carte.
ZAV IPS RPS - 2016-02-10 - Niemcy (Niemcy)
Zapewnienie ci膮g艂o艣ci produckji poprzez kontrol臋 urz膮dze艅, diagnozowanie, usuwanie usterek i awarii, wykonywanie przegl膮d贸w prewencyjnych, konserwacji urz膮dze艅 i instalacji zgodnie z planem, prace elektryczne instalacyjne i eksploatacyjno-remontoweMiejsce pracy : Zak艂ad nr 2 VAC AERO , Taj臋cina 114
VAC AERO KALISZ Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Taj臋cina (podkarpackie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA DARIUSZ TWARDOWSKI, PENSJONAT "TWARDOWSKI" - 2016-04-14 - 艁eba (pomorskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 celem prowadzenia ruchu poci膮gu na posterunku ruchu i przyleg艂ych szlakach. Prowadzenie dokumentacji w celu ewidencjonowania pracy eksplatacyjnej posterunku ruchu. Obserwacja przeje偶d偶aj膮cego taboru kolejowego celem stwierdzenia nieprawidowo艣ci zagra偶aj膮cych dalszej je藕dzie taboru. Nadzorowanie pracownik贸w wykonuj膮cych roboty w podleg艂ym okr臋gu nastawczym celem bezpiecznego ich prowadzenia. Paca w godz. 6.00-18.00 i 18.00-6.00. Miejsce wyknywania pracy: teren Sekcji Eksploatacji: Bielsko - Bia艂a, Czechowice - Dziedzice.
"POLSKIE KOLEJE PA艃STWOWE - POLSKIE LINIE KOLEJOWE" S.A. "ZAK艁AD LINII KOLEJOWYCH" Sosnowiec - 2017-05-10 - Sosn贸wiec (kujawsko-pomorskie)
prace pomocnicze przygotowywanie i wypiek pizzy oraz innych da艅 w pizzerii, praca po 12 godzin co drugi dzie艅
Ciapa Jacek "Pizzeria u Jacka" - 2017-05-26 - Kalwaria Zebrzydowska (ma艂opolskie)
przygotowywanie dobrej jako艣ci da艅, zachowanie czysto艣ci i higieny pracy, stosowanie zasad HACCP.
REMS Sp.z o .o. RESTAURACJA PUCHACZ脫WKA - 2016-11-25 - Sienna (dolno艣l膮skie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jad艂ospis贸w i przygotowywanie wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcjowanie, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak, estetyk臋 wydawania posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, dbanie o utrzymywanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny, znajomo艣膰 i stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez w艂a艣ciciela restauracji wp艂ywaj膮cych na podniesienie jako艣ci jego pracy
Wioska India艅ska - 2017-01-13 - Grala-D膮browizna (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy - produkcja, utrzymanie porz膮dku na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, 艣r贸dziemnomorskiej, udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji zam贸wie艅,
kontakt przez OHP - 2016-11-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowanie potraw w/g oryginalnych receptur, dbanie o dob贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze, przygotowywanie da艅 kuchni ameryka艅skiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Lublin (lubelskie)
Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, tworzenie menu dla imprez tj. wesela oraz imprezy firmowe
kontakt przez OHP - 2017-05-26 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jad艂ospis贸w.Praca w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu na umow臋 zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wy偶ywienie.
DORIS SPA Bogdan Igli艅ski Dorota Igli艅ska - Sp. j. - 2015-11-17 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Sprzeda偶 us艂ug i kontakt z kontrahentami z kraj贸w Bliskiego Wschodu.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)