KUCHARZ Gdynia oferta pracy BD POLSKA Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie kebabu i da艅 kuchni indyjskiej w oparciu o tradycyjne receptury.
Data publikacji: 2017-08-04
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: BD POLSKA Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kcy艅ska 27, 81-005 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowanie kebabu i da艅 kuchni indyjskiej w oparciu o tradycyjne receptury.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gdynia
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.08.2017
Data zako艅czenia pracy: 20.08.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
hindi (hinduski), w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie zawodowe 3 lata kucharz kuchni indyjskiej.
Nazwa pracodawcy: BD POLSKA Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Al. Niepodleg艂o艣ci 9/11/68, 02-653 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: --
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Al. Niepodleg艂o艣ci
Numer budynku pracodawcy: 9/11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 04.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w gastronomii/ cateringu, przygotowywanie posi艂k贸w i/lub sushi, dba艂o艣c o jako艣c i staranno艣膰 wykonywanych posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t, uczestnictwo w r贸偶nego rodzaju eventach gastronomicznych. Praca w godz. 12-22. Praca w Redzie, Borkowie lub Sopocie.
Hito-Korab ,Sablewski-sp贸艂ka cywilna - 2017-09-25 - Reda (pomorskie)
tworzenie fryzur okolicznosciowych, golenie brody, mycie w艂os贸w, wykonywanie masazu g艂owy, strzy偶enie i modelowanie w艂os贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Wi臋cbork (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Warszawa (mazowieckie)
Nadz贸r nad terminow膮 realizacj膮 zlece艅 produkcyjnych; organizowanie i koordynowanie pracy podleg艂ego zespo艂u; zarz膮dzanie czasem pracy podleg艂ych pracownik贸w; odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 i terminowo艣膰 wykonanych zada艅; nadz贸r nad realizacj膮 cel贸w produkcyjnych na zmianie, przez motywowanie podleg艂ego personelu do wysoko wydajnej pracy oraz pracy zespo艂owej; codzienne planowanie pracy w celu terminowej realizacji zada艅; nadz贸r nad prawid艂owym przebiegiem procesu produkcyjnego; wdra偶anie nowych pracownik贸w na stanowiska pracy; nadz贸r nad utrzymaniem dyscypliny i przestrzeganiem zasad BHP przez podleg艂ych pracownik贸w, nadzorowanie i koordynowanie pracy podleg艂ych pracownik贸w oraz szkolenie i wdra偶anie nowo zatrudnionych; udzia艂 we wdra偶aniu innowacji oraz usprawnie艅. Wymagana bardzo dobra znajomo艣膰 rysunku technicznego; wymagana wiedza z zakresu proces贸w produkcyjnych (spawanie, obr贸bka skrawaniem, ci臋cie mechaniczne, ci臋cie tlenem). Umiej臋tno艣膰 obs艂ugi program贸w pakietu MS Office oraz graficznych: Autocad, Inventor. Dodatkowy atut to znajomo艣膰 j臋zyk贸w obcych (niemiecki lub angielski)
INTOP Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Rychtal (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich atryku艂贸w spoywczych wydawanych do kuchni,- dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂贸w,- porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,- kontakt z klientami zagranicznymi,- przygotowywanie posi艂k贸w kuchni typu: pielemieni, 偶arkoje itp.
KOBE Paulina Cie艣lak, Mateusz Gratkowski S.C. - 2018-05-14 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o zachowanie najwy偶szej jako艣ci potraw, utrzymywanie okre艣lonych standard贸w jako艣ci smakowej, kontrola stan贸w magazynowych (zapas贸w), dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy.
P.P.U.H. "CHOMBUD" Import- Export - 2017-06-08 - Przemy艣l (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i da艅. Praca w weekendy.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Nowa Wie艣 (ma艂opolskie)
gotowanie potraw z menu restauracji, w tym potraw afryka艅skich; organizowanie i prwoadzenie warsztat贸w dla dzieci i doros艂ych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w (kuchnia tradycyjna) dla grup/ go艣ci o艣rodka wypoczynkowego w Mi臋dzywodziu. Do艣wiadczenie w obs艂udze grup, przygotowywanie posi艂k贸w pod diety. W zakresie obowi膮zk贸w uk艂adanie menu (wraz z menagerem o艣rodka) oraz przygotowywanie list zam贸wie艅 produkt贸w. Oferujemy prac臋 z zamieszkaniem.
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2017-03-07 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Go艣ciniec " Nad Wart膮" Teresa Krajewska - 2019-01-03 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie potraw, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, ustalenia wzorca doprawiania i czasu przygotowania da艅
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2018-02-07 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2016-05-04 - Grajewo (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-16 w systemie r贸wnowa偶nym w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-01-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, da艅
PUNKT GASTRONOMICZNY Marek Jamr贸z - 2018-10-25 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze st.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWE AGNIESZKA TATAREK - 2017-09-20 - Wierzchowice (dolno艣l膮skie)
wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych 艣rodk贸w do spo偶ycia w zak艂adzie 偶ywienia
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Kozarzach - 2016-05-24 - Ciechanowiec (podlaskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporz膮dzanie potraw zgodnie z zam贸wieniem.
Hotel "PARADISO" Zi贸艂kowski Piotr - 2018-02-07 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej: ADANA KEBAP, DOLMA SARMA, MANTY, KOFTE.
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Operator frezarki
ICE- TRADE PRODUCTION Sp. z o.o - 2017-01-09 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga zestwu ig艂ofiltrowego, prace og贸lnobudowlane
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przyrz膮dzanie potraw
TECH - SERVICE 艁ukasz Maciejewski - 2017-12-29 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowanie stanowiska pracy, przygotowanie towar贸w do sprzeda偶y, np. wystawienie ich na p贸艂ki, witryny, odpowiednie wyeksponowanie towar贸w w celu ich zareklamowania, bie偶膮ce uzupe艂nianie towar贸w na p贸艂kach, zabezpieczenie towar贸w przed uszkodzeniem, kradzie偶膮, udzielanie klientom dodatkowych informacji na temat sprzedawanych produkt贸w, obs艂uga klienta (w tym pakowanie towar贸w, przyjmowanie nale偶no艣ci itp.), przyjmowanie reklamacji, dbanie o czysto艣膰 i bezpiecze艅stwo miejsca pracy.
FH Aris "Procent" - 2019-04-09 - G艂ucho艂azy (opolskie)
- obs艂uga pieca TANDOOR,- przygotowywanie list zaopatrzeniowych,- opracowanie kart menu.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
obs艂uga klienta, sprzeda偶
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Chorz贸w (艣l膮skie)
zgodnieze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)