KUCHARZ Boles艂awiec oferta pracy Bella Italia Beata Wilisowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni w艂oskiej.
Data publikacji: 2017-08-07
Lokalizacja: Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Bella Italia Beata Wilisowska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zgorzelecka 2, 59-700 Boles艂awiec, powiat: boles艂awiecki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni w艂oskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Boles艂awiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: boles艂awiecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Boles艂awiec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.09.2017
Data zako艅czenia pracy: 01.09.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zawodowe, minimum 3,5 roku do艣wiadczenia w zawodzie, znajomo艣膰 kuchni w艂oskiej.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: Bella Italia Beata Wilisowska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Boles艂awcu
Adres pracodawcy:
Zgorzelecka 2, 59-700 Boles艂awiec, powiat: boles艂awiecki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt mz pracodawc膮 telefoniczny, tel: 500-183-074
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: boles艂awiecki
Gmina pracodawcy: Boles艂awiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Boles艂awiec
Ulica pracodawcy: Zgorzelecka
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Boles艂awcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 18.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz: przyrz膮dzanie zdrowych posi艂k贸w wgustalonego jad艂ospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, wsp贸艂praca ze specjalist膮 do spraw zaopatrzenia w zakresie sporz膮dzania dekadowych jad艂ospis贸w, przygotowywanie codziennych pr贸bek z ka偶dego posi艂ku i nale偶yte ich zabezpieczenie, wydawanieposi艂k贸w zgodnie z normami, kierowanie prac膮 kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepis贸w BHP i wymog贸w sanitarnych, wykonywanie czynno艣ci zwi膮z. z HACCP.
RAFA艁 LE艢NIAK ,"MA艁OPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Strzelce Wielkie (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
A & R ROBERT WIERUCKI - 2016-10-17 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie zup, przygotowywanie potraw, zamawianie towar贸w, produkt贸w i odbi贸r ich od dostawc贸w, sprz膮tanie miejsca pracy. Wymagane wykszta艂cenie co najmniej zawodowe o charakterze gastronomicznym, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰, pracowito艣膰, dyscyplina w zachowaniu czysto艣ci i higieny pracy, aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych oraz do艣wiadczenie w zawodzie min. 3 lata. Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Ramzes, ul. Jedno艣ci Robotniczej 13, 69-100 S艂ubice. Tel. 509 495 091 Pawe艂 Kaliski. Adres e-mail: pawkalski (at) wp.pl
PAWE艁 KALISKI - 2017-09-28 - S艂ubice (lubuskie)
prace zwi膮zane z obs艂ug膮 sk贸rowaczek, odb艂awiarek kutr贸w, wilk贸w, pi艂 ta艣mowych i tarczowych, nacinarek do mi臋sa, nadziewarek, pakowarek, etykieciarek itp, wykonywanie prac produkcyjnych np. peklowanie, kr臋cenie kie艂bas itp.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Bojad艂a (lubuskie)
wg stanowiska
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-04-19 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cie艣lewicz & Marek Piekarski - 2016-10-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni w hotelu 3-gwiazdkowym.
Modrzewi贸wka sp贸艂ka z o.o - 2018-06-28 - Lanckorona (ma艂opolskie)
- Bie偶膮ca (telefoniczna) obs艂uga Centrum Zg艂oszeniowego,- Weryfikacja oraz wprowadzanie danych do systemu,- Udzielanie odpowiedzi na pytania klient贸w w zakresie wykupionej przez nich us艂ugi ubezpieczenia.
kontakt przez OHP - 2018-01-11 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Praca przy produkcji poligraficznej- obs艂uga maszyny drukuj膮cejOsoby zainteresowane ofert膮 pracy proszone s膮 o kontakt telefoniczny, osobisty (ul. 19 Stycznia 21, Baboszewo) lub e-mail.
PPHU DRUK Piotr Lewicki - 2016-11-18 - Baboszewo (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw tad偶yckich
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Prace na kuchni, realizacja, dekoracja i wydawanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw typu: kebab, szasz艂yk, baklawa, makaron/ry偶 arabski, kufta; nadz贸r na prac膮 wsp贸艂pracownik贸w; obs艂uga klient贸w; dba艂o艣膰 o czysto艣膰 na stanowisku pracy./praca na 2 zmiany (10-18;18-2)/
'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2017-11-27 - 艁om偶a (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw (kotlety, pierogi itp.)
P.P.H.U. HAS Ch臋膰 Ewaryst Malbork - 2016-12-16 - Malbork (pomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, wydawanie poi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku w kuchni
Jaros艂aw Jagie艂艂o FAR-DOM; HOTEL JAGIE艁艁O - 2016-01-28 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni arabskiej: kebab doner, tortilla kebab, crepes, chakachouka.Przygotowtwanie sos贸w : czosnkowy, koperkowy, bazyliowy, mi臋towy.Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie 艣niada艅 w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych go艣ciom posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy.
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw od surowca do gotowych da艅, obsluga urz膮dze艅 i narz臋dzi kuchennych, w艂a艣ciwe przechowywanie surowc贸w i posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o prz膮dek oraz przestrzeganie przepis贸w sanitarnychkuchnia polska i w艂oska - pizza
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2018-05-07 - Chorz贸w (艣l膮skie)
飪糧najomo艣膰 i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.飪糚rzygotowywanie potraw i da艅 wg opracowanych receptur.飪糚rzestrzeganie prawid艂owych proces贸w technologicznych podczas procesu gotowania.飪糳ba艂o艣膰 o estetyk臋 i odpowiedni膮 temperatur臋 przyrz膮dzanych posi艂k贸w.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czelad藕 - 2017-09-19 - Czelad藕 (艣l膮skie)
sporz膮dzanie i wydawanie da艅 gor膮cych i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lach贸wka Du偶a (lubelskie)
Obs艂uga Zarz膮du i Rady Zadzorczej Sp贸艂ki. Wydawanie pe艂nomocnictw oraz prowadzenie rejestru. Pomoc w sprawach kadrowych. Praca w godz. 7-15.
Orlen Eko SP. Z O.O. - 2017-09-06 - P艂ock (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, planowanie posi艂k贸w oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Koordynowanie dzia艂a艅 pracy w kuchni. Samodzielne sporz膮dzanie potraw r贸偶nymi technikami i metodami.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Korfant贸w (opolskie)
organizowanie pracy biura, prowadzenie korespondencji
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)