KUCHARZ Białystok oferta pracy HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: *
Data publikacji: 2018-01-24
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiejska 49, 15-351 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: *
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Wiejska 49, 15-351 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: www.hotel-podherbem.pl
Ulica pracodawcy: Wiejska
Numer budynku pracodawcy: 49
Profil działalności pracodawcy:
hotel i restauracja, usługi cateringowe, wynajem sal
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.01.2018
Oferta pracy ważna do: 20.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, gotowanie; pracodawca prosi o aplikowanie CV na podany adres e-mail
SOTERA SP Z O O - 2016-09-12 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków (praca na terenie szpitala MCZ w Lubinie)
NIRO SP. Z O.O. - 2018-03-28 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw serwowanych w restauracji. Dbanie o czystość w miejscu pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Umowa o pracę na okres próbny 1 m-c. Zmiany wg grafiku w zakresie 11.00 - 22.00/23.00. Miejsce pracy: ul. Gliniana 1 lub 14-go Lutego 8 w Pile.
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-05 - Piła (wielkopolskie)
Praca w kuchni jako kuchrza polegająca na lepieniu ręcznym pierogów, naleśników, gołąbków, robieniu farszy, kotletów, zup, wykonywaniu wyrobów mącznych, sałaterk, sosów, dań z ryb. Praca na umowę zlecenie, 80-160 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność do pracy w godz. 5:00-18:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Radom (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2018-08-29 - Gniew (pomorskie)
Przygotowanie surowca do obróbki oraz potraw, ustalanie menu, nadzór nad jakością wydawanych dań, zarządzanie personelem-rozdzielanie prac wg pracowników, obsługa urządzeń gastronomicznych, produkcja pierogów, wyrobów garmażeryjnych itp., prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań, zmywanie naczyń, segregacja odpadów. Praca w dwóch miejscach: Nowe Żabno od poniedziałku do piątku w godzinach od 6:00-14:00 i od 14:00-22:00; oraz Nowa Sól ul. Staszica 6 - od poniedziałku do soboty w godzinach 8:00-16:00 i od 12:00-20:00, w niedzielę od 10:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Nowe Żabno (lubuskie)
Kucharz w szkole
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Chorzów (śląskie)
Kucharz
PIOTR GABIGA - 2017-05-05 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych. Mile widziane: orzeczenie o stopniu niepełnosprawności Tel. 509 307 652 Dariusz Frybel
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2015-12-01 - Słońsk (lubuskie)
Układanie płytek ceramicznych, ogólne prace wykończeniowe, prace elektryczne, zakres mieszkaniowy
FESTBUD Konrad Stępień - 2016-10-13 - Jasienica (mazowieckie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00. ŚCISŁA WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE PERSONELEMUTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCHREALIZACJA ZAMÓWIEŃ, CATERINGÓW I PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z JADŁOSPISEM.WSPÓŁPRACA Z MENADŻEREM W ZAKRESIE WPROWADZANIA NOWYCH DAŃ W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ PRODUKTÓW
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; 2/24 godz. tygodniowo = 0,08 etatu
Szkoła Podstawowa im. Wandy Chotomskiej w Domaradzu - 2016-09-28 - Domaradz (pomorskie)
nadzór prac przy rozładunku i załadunku towarów
PUH AGROSTOP Sp. z o.o. - 2017-09-22 - Kobylany (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DP, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pom. kuchennych
Dom Pomocy Społecznej - 2017-01-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, zamawianioe towaru, prowadzenie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Międzybłocie (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
MIÓD MALINA Mariusz Żołądek - 2016-03-22 - Łuków (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni restauracji
Przedsiębiorstwo Turystyczne Zajazd Piastowski Sp. z o.o. - 2019-02-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potrzaw kuchni wietnamskiej, czytanie receptur w języku wietnamskim.
Bar Hanoi - 2017-07-31 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie półproduktów, sosów, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, obsługa klienta.
MAREK KUŹNIK - 2017-04-27 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw; dbanie o prawidlowe magazynowanie żywności, serwowanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
Zarabianie,rozdrabianie ubijanie mas, farszów,wykonywanie nadzień, łaczenie przygotowywanych surowców, dodawanie przypraw, i dodatków, zamykanie konserw.
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków
Desperado Restauracja Pizzeria Gaweł Joanna - 2017-03-15 - Bytom (śląskie)
Zgodnie z zakresem obowiązków w zawodzie
Zajazd Pod Sosnami Halina Kamińska Małkinia - 2016-08-16 - Małkinia Górna (mazowieckie)
- obróbka wstępna warzyw, - przygotowywanie imprez- uroczystości,- dbanie o porządek i higiene na stanowisku pracy i wokół siebie.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2017-09-01 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie bieżącej produkcji posiłków z produktów świeżych. Wydawanie dań zamówionych z karty menu
Michał Cieślak, Robert Szczepankowski S.C. w Białowieży - 2017-10-31 - Białowieża (podlaskie)