Praca MANAGER RESTAURACJI - oferty pracy (2)
Kierowanie zespolem pracowników w restauracji, wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówki, sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej, obsługa poszczególnych stanowisk pracy w razie potrzeby. UMowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianowa. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Zarządzanie personelem, obsługa klienta.Praca na terenie Polski oraz wyjazdy zagraniczne.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Kraków (małopolskie)
zarzadzanie restauracja, koordynacja pracy podległych
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Sople (warmińsko-mazurskie)
Zarządzanie pracownikami restauracji, dbanie o miłą atmosferę wewnątrz zespołu, jak i w sali restauracyjnej, sprawowanie kontroli nad kadrą pracowniczą, organizacja wszelkiego rodzaju imprez na terenie restauracji, dbanie o rozwój restauracji i jej renomę na rynku.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Serock (mazowieckie)
-Zarządzanie restauracją,-Zarządzanie personelem,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Tczew (pomorskie)
do uzgodnienia
International Marketing - 2017-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
-Zarządzanie restauracją,-Zarządzanie personelem,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-22 - Tczew (pomorskie)
do uzgodnienia
International Marketing - 2017-05-02 - Rzeszów (podkarpackie)
-Zarządzanie restauracją,-Zarządzanie personelem,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Tczew (pomorskie)
prowadzenie pizzerii, kontakt z mediami i prowadzenie profilu pizzerii w mediach społecznościowych, prowadzenie dokumentacji
kontakt przez OHP - 2017-01-26 - Bielsko-Biała (śląskie)
prowadzenie restaruacji , kontakt z międzynarodowymi dostawcami, dostarczanie usług cateringowych dla międzynarodowych korporacji, uczestnictwo w wydarzeniach kulturalnych promujących wizerunek firmy w regionie
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Katowice (śląskie)
zarządzanie personelem, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Kraków (małopolskie)
wyksz. min. średnie, min. 2 lata doświadczenia na ww stanowisku; zarządzanie, nadzór i organizacja pracy. Miejsce pracy Gutów.
PHU Studniewski - 2016-09-23 - Gutów (wielkopolskie)
Zarządzanie restauracją, pozyskiwanie klienta, reklama
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
-realizowanie planów sprzedażowych,-wprowadzanie i utrzymywanie standardów pracy restauracji,-rekrutacja i organizowanie pracy zespołu, planowanie zatrudnienia, rozliczanie czasu pracy, motywowanie zespołu do osiągania wysokich wyników,-organizacja i nadzór pracy kuchni i baru w tym zakupy surowców, rozliczenie zużycia surowców-dbanie o prawidłową eksploatację wyposażenia restauracji, rozliczanie dziennej sprzedaży, remanenty, prawidłowe wprowadzanie danych do systemu sprzedaży i prowadzenie niezbędnej dokumentacji.
MULTICONCEPT Sp. z o. o Warszawa - 2016-07-27 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie zamówień, obsługa klientów, zaopatrzenie
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Kluczbork (opolskie)
zakres czynności: organizacja pracy restauracji , zajmowanie się dostawami towarów, ustalanie grafika pracy, rozliczanie kasy fiskalnej, fakturowanie.I zmiana 8.00-16.00
GK-LIS sp. z o.o. sp. komandytowa - 2016-02-26 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem.Wymagane wyksztalcenie średnie lub wyższe, doswiadczenie zawodowe 2 lata w gastronomii.Wynagrodzenie miesięczne 3000 zł.
Gospodarstwo Rybackie MIKOŁAJKI Sp. z o.o. - 2016-02-26 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
zarządzanie restauracją- stanowisko kierownicze
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Brzeg (opolskie)
Zarzadzanie restauracją i podległym personelem.Realizacja wyznaczonego budżetu oraz odpowiedzialność za wyniki finansowe restauracji. Aktualna ksiązeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez OHP - 2016-02-03 - Władysławowo (mazowieckie)
zarządzanie restauracją hinduską
Food, INC Przemysław Petryszyn - 2016-01-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Rozliczenia sprzedaży produktów do odbiorców hurtowych.Kompletowanie dokumentacji do biura podatkowego Prowadzenie dokumentacji kadrowej, umowy, urlopy, L4 i kompletowanie dokumentacji dla biura podatkowego.Komunikacja z przełożonymi i współpracownikami za pomocą google documents, skype.Opracowanie organizacji pracy restauracji, bufetu-wydawki, bieżąca kontrola jakości usług.Dbanie o schludny wygląd restauracji, kontrola czystości zaplecza, kuchni, bufetu, sali konsumpcyjnej.Opracowanie grafiku czasu pracy na każdym stanowisku.Ustalenie standardów utrzymania porządku i ich bieżąca kontrola (każda rzecz ma swoje miejsce).Ustalenie karty menu dla grup zorganizowanych oraz klienta indywidualnego, wycena dań, współpraca z szefem kuchni i drugim menadżerem..Załatwianie spraw bieżących: poczta, bank, biuro podatkowe, zakupy, analiza ofert.Obsługa firmowej poczty elektronicznej i profilów na portalach społecznościowych.Sporządzanie dziennych i miesięcznych raportów i wysyłanie do przełożonych.Tworzenie i analiza zakresów obowiązków dla poszczególnych stanowisk pracy (handbook).Rozliczanie dziennego utargu.Rozliczanie wypłat pracowników.Sporządzanie listy zakupów.Realizowanie zamówień.Kontrola jakości zamawianych produktów.Obsługa systemu magazynowego, wprowadzanie danych, remanenty.Szkolenie pracowników.Nadzorowanie i kontrola jakości pracy podległych pracowników.Opracowanie oferty dla biur podróży, przewoźników i przewodników.Opracowanie oferty cateringowej.Opracowanie oferty żywieniowej dla szkół, przedszkoli i innych instytucji. Wystawianie faktur.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2016-01-15 - Chełmek (małopolskie)