KUCHARZ Żary oferta pracy PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 400 - 3 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
Data publikacji: 2018-03-08
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 400 - 3 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach 10:00-18:00 oraz 14:00-22:00. Praca w soboty i niedziele.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 400 - 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe przynajmniej 1 rok na stanowisku kucharza, dyspozycyjność i kreatywność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - SKIEROWANIE Z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żary
Ulica pracodawcy: Długosza
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.03.2018
Data dodania oferty pracy: 08.03.2018
Oferta pracy ważna do: 07.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
CARINO Roman Latkowski - 2016-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
Praca w zawodzie, praca wg grafiku
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Lubin (dolnośląskie)
PP-RPO
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Darłowo (zachodniopomorskie)
gotowanie,pratrzadzanie i wydawanie potraw, obróbka termiczna mięsa
Hotel "MARIA"-Maria Jurewicz /Strzelin - 2016-05-23 - Strzelin (dolnośląskie)
rozwożenie posiłków, obróbka mięsa
F.H.U.S.C.Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - 2017-11-29 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowy: 693-28-47-30 lub gagik22 (at) o2.plRównoważny systam pracy
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2018-06-05 - Wrocław (dolnośląskie)
kontakt z pracodawcą tel: 695990947
WINNICE JAWOREK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-08 - Miękinia (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw a la card, bufetów - kuchnia zimna,ciepła,desery, utrzymanie porządku.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
sprzątanie powierzonych placówek, obsługa maszyny myjącej, praca dwuzmianowa w godz. 06.00-14.00; 14.00-22.00
TOMMAX Sp. z o. o. - 2015-12-02 - Pruszków (mazowieckie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2016-02-15 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw.Dbanie o estetykę potraw. Gospodarowanie towarem.
MAX KRYŚKIEWICZ SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-19 - Emilianów (mazowieckie)
Przyjmowanie towaru na magazyn, układanie towaru na odpowiednie półki magazynowe, pakowanie towaru na podstawie dokumentu WZ dla kontrahentów firmy, wydawanie spakowanego towaru dla kierowców. Rozwożenie towaru na terenie województwa dolnośląskiego lub opolskiego.
"Target" M. P. Turliński Sp. Jawna - 2018-08-28 - Wałbrzych (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
TIGER JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-11 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie dobrej jakości dań, zachowanie czystości i higieny pracy, stosowanie zasad HACCP.
REMS Sp.z o .o. RESTAURACJA PUCHACZÓWKA - 2016-11-25 - Sienna (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bielawa (dolnośląskie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WIŚNIEWSKA - 2017-03-03 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Małkinia Górna (mazowieckie)
Przygotowywanie, wykonywanie i dekorowanie estetyczne rolek z sushi, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale czasowym w godz. 9:00-21:00. Proponowany okers zatrudnienia: 12.11.2018r. - 14.05.2019r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Kotowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków: sajgonki, owoce morza, kaczka po wietnamsku, kurczak w cieście sezamowym.
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Uniejów (łódzkie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i dreserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Szarlota (pomorskie)
Wg stanowiska, praca w Ośrodku Wczasowym Wanta - Zakopane, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w godzinach dziennych i nocnych, co drugi dzień - pon.-piąt.8:00-17:00-8:00, sob.-niedziel. 8:00-20:00-8:00
Tatrzańska Agencja Rozwoju Promocji i Kultury - Zakopane - 2017-10-10 - Zakopane (małopolskie)
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie dań w restauracji wg oryginalnych przepisów kuchni włoskiej. Prowadzenie gospodarki magazynowej.Dbanie o czystośc na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni marokańskiej, dań z soczewicy, kuskus , tażin, przygotowywanie kebabów, dań na talerze, nakładanie mięsa na patyk
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy JALAPENO s.c. we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Wg programu stażu (FP 3/1)
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Łódź (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wielbark (warmińsko-mazurskie)
Obsługa spedycji, planowanie i ustalanie warunków transportu, przygotowywanie wyceny transportu dla klienta, przygotowywanie dokumentacji spedycyjnej, koordynowanie zleceń transportu związanych z dostawą towaru, pozyskiwanie klientów do stałej współpracy w zakresie zleceń transportowych, skuteczne nawiązywanie oraz budowanie długoterminowych relacji z klientami, dbanie o wysoką jakość usług spedycyjnych oferowanych klientom, kreowanie w środowisku spedycyjnym marki firmy.
Otmuchów Logistyka Sp. z o.o. - 2017-07-17 - Nysa (opolskie)