KUCHARZ Wysokie Mazowieckie oferta pracy OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2017-03-30
Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Pracodawca: OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ludowa 80, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wysokie Mazowieckie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wysokomazowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wysokie Mazowieckie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
um o pracę, wyn. 2000zł. mile widziane doświadczenie, możliwość przyuczenia,
Nazwa pracodawcy:
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Ludowa 80, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 11-23
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Ulica pracodawcy: Ludowa
Numer budynku pracodawcy: 80
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
Anna Oszajca "KARPACKIE SMAKI" - 2018-05-10 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków
BISTRO "Tanie Szamanie" S.C. - 2016-11-18 - Kosakowo (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Usługowo - Handlowe AGRA Pacanów - 2016-06-10 - Pacanów (świętokrzyskie)
prowadzenie biura
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- przygotowanie potraw - ustalanie karty dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
FIRMA WIELOBRANŻOWA PROMUS - 2017-02-01 - Ulanów (podkarpackie)
UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ I FRANCUSKIEJ, DBANIE O CZYSTOŚĆ MIEJSCA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE-GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ I FRANCUSKIEJ, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH,
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ,PÓŁPRODUKTÓW I MEMU Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKIEJ,ZAMAWIANIE PRODUKTÓW OD DOSTAWCÓW I KONTRAHENTÓW WIETNAMSKICH.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
CAPTAINCOOK ALEKSANDRA MAZUR - 2018-07-12 - Zamość (lubelskie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-07-27 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłkow dla kolonistów
Ośrodek Wypoczynkowy "Słowiniec" Krystyna Puszcz - 2016-03-01 - Łeba (pomorskie)
przyjmowanie i wydawanie towaru, współpraca z kontrahetami, prowadzenie dokumentacji magazynów.
"SONAR" Spółka z o.o. - 2016-07-18 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2017-12-04 - Szydłowiec (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni
Gabriela Puszko Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe - 2018-06-12 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Zabrze (śląskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW SALONU FRYZJERSKIEGO
Wąchała Joanna STUDIO FRYZUR "EVOLUTION" - 2016-01-11 - Radomyśl Wielki (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
ALFA TOUR MAREK I AGNIESZKA BUDNY SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-16 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
-
"DOM PRZY MORZU" ADAM GRZESIEK - 2016-07-22 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i wykonywanie czynności z tym związanych. Organizacja pracy w kuchni oraz dbanie o to, aby dania były gotowe na czas. Samodzielnie gotowanie, pieczenie, smażenie i dekoracja potraw.
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Sprzedaż art. spożywczo przemysłowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Brody Duże (lubelskie)
przygotowywanie posiłków ,sporządzanie zamówień na produkty , obsługa gości
JAROSŁAW JURKIEWSKI Restauracja "EXpansja" Jarosław Jurkiewski - 2016-03-03 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
lepienie i gotowanie pierogów, przygotowanie cista do pierogów i farszu
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Opole Lubelskie (lubelskie)
przygotowywanie posilków, gotowanie, wydawanie posiłków, obsluga salli jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Lubawka (dolnośląskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Małgorzatą Karbowską w godz. 7:00-15:00. Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie garmażeryjne.
Centrum Kulturalno Rozrywkowe Zawadzki Łukasz - 2017-08-30 - Chustki (mazowieckie)
wykonywanie ptacy fryzjera w pełnym zakresie obowiązków
Salon Fryzjerski BOŻENA Bożena Mówińska - 2017-02-13 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych i grupowych
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2017-08-29 - Augustów (podlaskie)
Nauzyciel wychowania przedszkolnego, wychowawca grupy przedszkolnej.
Niepubliczne Przedszkole "Planeta Przedszkolaka" - 2017-07-24 - Płońsk (mazowieckie)
sprzedaż hurtowa galanterii skórzanej
Stowarzyszenie Młodzi dla Powiatu Myszkowskiego - 2015-11-20 - Myszków (śląskie)