KUCHARZ Zingst, Ostseebad oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 000 EUR
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i wykonywanie czynności z tym związanych. Organizacja pracy w kuchni oraz dbanie o to, aby dania były gotowe na czas. Samodzielnie gotowanie, pieczenie, smażenie i dekoracja potraw.
Data publikacji: 2016-06-27
Lokalizacja: Zingst, Ostseebad ()
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Zingst, Ostseebad, NiemcyRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw i wykonywanie czynności z tym związanych. Organizacja pracy w kuchni oraz dbanie o to, aby dania były gotowe na czas. Samodzielnie gotowanie, pieczenie, smażenie i dekoracja potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 EUR
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Minimalne zarobki 2.000 € / miesiąc + napiwki.Wynagrodzenie brutto pomniejszona o podatki i składki na ubezpieczenie społeczne (chorobowe, zdrowotne, emerytalne, wypadkowe, z tytułu bezrobocia).
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zingst, Ostseebad
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Niemcy
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 EUR
Data rozpoczęcia pracy: 28.06.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w piśmie - słaby
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - słaby
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno – epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność samodzielnej pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie jako kucharz. Odporność, kreatywność, motywacja, umiejętność praca zespołowej, niezawodność. Umiejętność pracy pod presją czasu, przy tym zachowanie spokoju i dobrej organizacji
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Podlaska Wojewódzka Komenda
Adres pracodawcy:
Handlowa 6G, 15-399 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: angielski, niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV oraz dokumenty potwierdzające kwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: drogą mailową, osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Handlowa
Numer budynku pracodawcy: 6G
Profil działalności pracodawcy:
Branża gastronomiczna. Prowadzimy 4 restauracje i kawiarnie w ośrodkach Zingst i Boltenhagen nad wybrzeżem Bałtyku.
Oferta zgłoszona przez: Podlaska Wojewódzka Komenda
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.06.2016
Oferta pracy ważna do: 06.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, J. BENGALSKI BIEGŁY, ANGIELSKI PODSTAWOWY
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: bielany Wrocławskie;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Pielęgnacja terenów zielonych
"WY-CINEK" Marcin Frąckowiak - 2017-03-21 - Gostyń (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Serwis sprzętu spawalniczego
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka mięs, krojenie warzyw.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporzadzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Cybinka (lubuskie)
Projektowanie i wdrażanie rozwiązań IT dla klientów ATOS, rozwój usług, konsultacja techniczna, wsparcie przed sprzedażą, projektowanie, rozwój i wsparcie rozwiązań głosowych i wideo; rozwiązywanie poważnych incydentów dla rozwiązań głosowych i wideo,przygotowywanie prezentacji technicznych i rozwiązań dla klienta, techniczna kontrola projektu, automatyzacja usług
ATOS GLOBAL DELIVERY CENTER POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-05-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2017-03-09 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Sprzedawca w sklepie metalowym. Praca od 08.00 do 16.00 od pon. do sob.Kontakt osobisty w godzinach: 07.00 : 17.00
P.H.U. PAWILON Mieczysław Kucharski - 2018-07-31 - Nadarzyn (mazowieckie)
Praca na kantynie pracowniczej. Opis stanowiska - przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z ich recepturą, - nadzór nad towarem w magazynie, przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem, -dbanie o wysoką jakość i termin ważności, - utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, - dbanie o czystość w kuchni Wymagania -doświadczenie w zbiorowym żywieniu - dyspozycyjność, - doświadczenie na podobnym stanowisku, - odporność na stres, - umiejętność szybkiego uczenia, - zaangażowanie,
PRIME FOOD Sp. z o. o. w Przechlewie - 2015-11-30 - Przechlewo (pomorskie)
wynagrodzenie 1850 zł brutto przez pierwszy miesiąc pracy.Rozkład czasu pracy 06:00 - 12:00 i 12:00 -18:00
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
ręczne nakładanie żelkotów na formę oraz maty proszkowej przesączonej żywicą konstrukcyjną, a następnie rozformowanie produktów i ich obróbka wykończeniowa
ATA HACOM POLYESTER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-07-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelowychi restauracji, bankietów, przekazywanie produktów żywnościowych zgodnie z zasadami HACCP, wdrażanie nowych dań
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Kutno (łódzkie)
Dzienna produkcja potraw. Wymagane wykształcenie średnie, 8 lat doświadczenia, chęci do pracy. Praca Galeria Łódzka
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-06-08 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe - kierunkowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawcą telefgoniczny.
TAAKA RYBA KOCZY DAWID - 2016-08-08 - Sumina (śląskie)
przygotowywanie posiłków dań kuchni tureckiej i kurdyjskiej, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚC KUCHNI TURECKIEJ, KURDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
KROJENIE MIĘSA, ROBIENIE SURÓWEK, PRZYGOTOWANIE SOSÓW, OPIEKANIE PIECZYWA, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW TYPU KEBAB
EFE ŞABAN ÜNAL - 2018-03-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
obróbka wstępna surowców, mycie i mielenie filetów rybnych, przygotowywanie kotletów rybnych, pierogów oraz krokietów, pakowanie i etykietowanie przygotowanych wyrobów, gotowanie, smażenie potraw rybnych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Bielawa (dolnośląskie)
- Bliższe informacje na cuwkatowice.bip.gov.pl- Osoba zatrudniona na wyżej wymienionym stanowisku będzie: terminowo sporządzała listy płac pracowników i zleceniobiorców wg przydzielonych jednostek; obliczała należny podatek, składki na ubezpieczenie społeczne, zdrowotne i sporządzała niezbędną dokumentację w tym zakresie; naliczała wynagrodzenia z tytułu przebywania na zwolnieniu lekarskim zgodnie z obowiązującymi przepisami;prowadziła karty wynagrodzeń i karty zasiłkowe pracowników w obsługiwanych jednostkach.- Wynagrodzenie: od 1375 do 1650 zł/brutto, płaca zasadnicza + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony do 6 miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%). Data rozpoczęcia pracy: po rozstrzygnięciu naboru od lutego 2018r.- Praca w godz.: 7:30-15:30 - wg harmonogramu. Wymagania: wykształcenie średnie lub wyższe ekonomiczne, inne umożliwiające wykonywanie zadań. Wymagane doświadczenie zawodowe przy średnim wykształceniu 4 lata pracy oraz doświadczenie zawodowe przy prowadzeniu spraw płacowych i kadrowych, a przy wyższym - 2 lata pracy oraz doświadczenie zawodowe przy prowadzeniu spraw płacowych i kadrowych (umowa o pracę , umowy cywilno-prawne). Wymagana znajomość ustawy Karta Nauczyciela, ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych, ustawy o systemie ubezpieczeń społecznych i zdrowotnych, ustawy o świadczeniach pieniężnych z ubezpieczenia społecznego w razie choroby i macierzyństwa, Kodeks Pracy. Wymagana znajomość obsługi programów płacowych oraz programu Płatnik. Umiejętności dodatkowe: doświadczenie przy prowadzeniu spraw płacowych w oświacie.
CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH W KATOWICACH - 2018-01-11 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wyrób mięsa typu kebab.Praca od poniedziałku do niedzieli na dwie zmiany 10-18.00 i 16-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 23.11.2017 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-09-28 - Katowice (śląskie)
prowadzenie kuchni w restauracji hotelowej
MAT INTER M.E.Żuberek Sp. Jawna - 2016-05-04 - Strzegom (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Przasnysz (mazowieckie)
- Przygotowywanie oraz sprzedaż dań t. Fast Food- Miejsce pracy: Tczew, ul. Kopernika 1, Maxx Kebab- Kontakt: telefon: 731-982-205; 791-213-994 mail: marekszela (at) wp.pl
MARKUS MAREK SZELA - 2015-12-03 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
LOGSTA STANISLAVAS BUTKUS - 2017-07-31 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)