KUCHARZ Wronki oferta pracy CATERING Tomasz Haak Wronki

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie da艅 zawartych w karcie restauracji lub na indywidualne 偶yczenie klienta- przygotowywanie da艅 na wszelkiego rodzaju imprezy okoliczno艣ciowe (z uwzgl臋dnieniem potrzeb i wymaga艅 klienta)- utrzymanie porz膮dku w pomieszczeniu kuchni oraz sprz臋tu i maszyn znajduj膮cych si臋 na jej wyposa偶eniu- utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
Data publikacji: 2015-12-08
Lokalizacja: Wronki (wielkopolskie)
Pracodawca: CATERING Tomasz Haak Wronki
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Pozna艅ska 55, 64-510 Wronki, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przygotowanie da艅 zawartych w karcie restauracji lub na indywidualne 偶yczenie klienta- przygotowywanie da艅 na wszelkiego rodzaju imprezy okoliczno艣ciowe (z uwzgl臋dnieniem potrzeb i wymaga艅 klienta)- utrzymanie porz膮dku w pomieszczeniu kuchni oraz sprz臋tu i maszyn znajduj膮cych si臋 na jej wyposa偶eniu- utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wronki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szamotulski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wronki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.12.2015
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
umiej臋tno艣膰 pracy w zespole (zdolno艣ci interpersonalne)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: odpowiedzialno艣膰, dok艂adno艣膰
Nazwa pracodawcy: CATERING Tomasz Haak Wronki
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi臋dzychodzie
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 55, 64-510 Wronki, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Wronki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wronki
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 55
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi臋dzychodzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.12.2015
Oferta pracy wa偶na do: 07.01.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.12.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
roz艂adunek, za艂adunek, sk艂adanie towar贸w, wprowadzanie w system komputerowy; za艣wiadczenie o niekaralno艣ci; gotowo艣膰 zrobienia kursu na w贸zki wid艂owe na w艂asny koszt w 1 miesi膮cu pracy;
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Pabianice (艂贸dzkie)
.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - G贸rzno-Kolonia (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci i m艂odzie偶y, znajomo艣膰 proces贸w technologicznych zwi膮zanych z przygotowywaniem posi艂k贸w, nadzorowanie i realizowanie programu praktycznej nauki zawodu, znajomo艣膰 przepis贸w HACCP
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy w Rydzynie - 2018-07-04 - Rydzyna (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Olkusz (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw w ma艂ej restauracyjce (bar) przy wypo偶yczalni, kasowanie nale偶no艣ci, prace porz膮dkowe
Bootshaus am Leineweber - 2017-01-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie mi臋s, da艅, sur贸wek
Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejk膮34-460 Szczawnica ul.G艂贸wna 7 - 2017-10-19 - Szczawnica (ma艂opolskie)
-
"DP" S.C. KRZYSZTOF KACZMARZYK, DAMIAN SULIGA - 2017-11-21 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGR脫D SMAK脫W SUTOWICZ 艁UKASZ - 2018-02-23 - Namys艂贸w (opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, przestrzeganie przepis贸w systemu HACCP
2 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy we Wroc艂awiu - 2017-04-24 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie surowc贸w do dalszej obr贸bki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych da艅, sprz膮tanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Zarz膮dzanie pomoc膮 kuchenn膮. Dbanie o swoje stanowisko pracy, Samodzielne podejmowanie decyzji.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja SIKORKA Rypin
Wies艂aw Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-04-10 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Pakowanie paczek.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w sklepie spo偶ywczym. Praca dwuzmianowa na pe艂en etat w godz: 6-14, 14-21, umowa o prac臋 na czas okre艣lony, wynagrodzenie 1850 z艂 brutto miesi臋cznie. Wymagania pracodawcy: mile widziane wykszta艂cenie zawodowe, znajomo艣膰 bran偶y spo偶ywczej. Kontakt z pracodawc膮: Barbara Zaj膮czkowska tel. 791 739 608
SKLEP MINIMAXXX BARBARA ZAJ膭CZKOWSKA - 2016-04-19 - Borowo (pomorskie)
wa偶enie, formowanie oraz wypiekanie pieczywa
PIEKARNIA "PRECEL " ZPH MICHA艁 GRUDYSZ - 2017-01-20 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klienta,dbanie o ekspozycj臋 towar贸w,wsparcie oraz nawi膮zywanie pozytywnej relacji z klientami,dbanie o porz膮dek na sali sprzeda偶y
Dino Polska S.A. - 2018-03-07 - Pieszyce (dolno艣l膮skie)
KUCHARZ
RESTAURACJA "MARKUS" Marian Oblong - 2017-02-17 - Kolonowskie (opolskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Sanok (podkarpackie)
w/g potrzeb
ANATOMIA SMAKU - 2016-02-09 - Zagna艅sk (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restaracji
US艁UGI GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE PINKAWA URSZULA JEMIELNICA - 2018-01-24 - Jemielnica (opolskie)
Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, komunikatywno艣膰, odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
THB SP. Z O. O. - 2017-08-23 - Gdynia (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie da艅 wg receptur; praca w godzinach od 14.00-22.00
Firma "PROTEA" Niechajczyk Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-05 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowanie da艅 produkcji w艂asnej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzenie da艅 i r贸偶nych posi艂k贸w.
KAMDECO - 2017-02-01 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni 艣l膮skiej i ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni syczua艅skiej ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem oryginalncyh receptur.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw.
FHU DYMARCZYK I G脫RCZY艃SKI SP脫艁KA CYWILNA - 2016-05-12 - Sza艂e (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Ko艣cierzyna (pomorskie)