KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej.Praca na umow臋 zlecenie. 160 godzin pracy w miesi膮cu. Dyspozycyjno艣膰 w godzinanch: 12:00-22:00, praca wg grafiku r贸wnie偶 w weekendy. Oferta dost臋pna w sali G
Data publikacji: 2017-04-25
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej.Praca na umow臋 zlecenie. 160 godzin pracy w miesi膮cu. Dyspozycyjno艣膰 w godzinanch: 12:00-22:00, praca wg grafiku r贸wnie偶 w weekendy. Oferta dost臋pna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽500 PLN
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wyksztalcenie 艣rednie ka偶de, sta偶 pracy 2 lata w zawodzie, umiej臋tno艣膰-specjalno艣膰: gotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 16.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprz膮tanie pomieszcze艅 biurowych w Bydgoszczy przy ul. Zygmunta Augusta
Navicontrol Sp. z o.o. - 2016-07-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, po艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wykonywanie ro偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa, zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Partynia (podkarpackie)
Sporz膮dzanie potraw wg zasad dietetyki, prawid艂owe zgodne z normami wydawanie posi艂k贸w. Wst臋pna obr贸bka 偶ywno艣ci (pomoc w kuchni).
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Legnickim Polu - 2016-07-12 - Legnickie Pole (dolno艣l膮skie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZ臉SACZ - 2016-08-25 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie: menu, potraw, obliczanie warto艣ci od偶ywczych potraw, zamawianie produkt贸w, zabezpieczanie produkt贸w, porcjowanie, dekorowanie, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
PHU "NATALIA" Sklep Spo偶ywczo-Przemys艂owy - 2019-03-13 - Osiek Ma艂y (wielkopolskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga sklepu internetowego, dbanie o wygl膮d i aktualizacja sklepu internetowego.Wykonywanie zdj臋膰 produkt贸wKontrola stanu magazynowegoNawi膮zywanie zagranicznych kontakt贸w handlowych
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Stanis艂aw贸w (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw, da艅 obiadowych, gor膮cych kanapek; bezposrednia obs艂uga klienta - techniki obs艂ugi klienta, zastosowanie dzia艂a艅 marketingowycjh marketingowych
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
HOTELE KRESOWIANKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-11-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅, menu, znajomo艣膰 przepis贸w kuchni wietnamskiej, umiej臋tno艣膰 czytania przepis贸w w j臋zyku wietnamskim. Praca na p贸艂 etatu od poniedzia艂ku do pi膮tku w godiznach 10-14.
Hong NGUYEN "BEP-WIET" HONG SINH NGUYEN - 2016-09-01 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Zapoznanie si臋 z miejscem pracy, przygotowywanie produktow, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, tworzenie nowych potraw, wydawanie gotowych da艅.
P.H.U. "JAKS" S.C. - 2017-09-27 - Reda (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PPHU "Bar Zach臋ta" Janina Widera - 2017-09-05 - Sulmierzyce (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie potraw
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE SABA Sp.z o.o. WIECZERZA - 2019-03-22 - Che艂m (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅, posi艂k贸w kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY D臉BY Henryk W贸jtowicz - 2016-10-20 - Jan贸w (lubelskie)
Lutowanie kostki do grzejnik贸w 艂azienkowych.
"DGD" s.c. Mariusz Dziedzina, Zbigniew Dulnik - 2017-02-10 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw,
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - 艢lesin (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe w lokalu
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Gotowanie potraw kuchni w艂oskiej, wyr贸b pizzy, sprz膮tanie, realizacja plan贸w sprzeda偶owychwymagania pracodawcy: wykszta艂cenie min. zawodowe, umiej臋tno艣膰 gotowania potraw kuchni w艂oskiej, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, min. roczne do艣wiadczenie w pracy w gastronomii, podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Lublin (lubelskie)
Prace kuchenne, przygotowywanie produkcji. Sk艂adanie zam贸wie艅, wydawanie posi艂k贸w.
Karczma Cz艂ek贸wka Karolina Wojnicz - 2016-08-05 - Skorupy (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i chi艅skiej zgodnie z procedurami obowi膮zuj膮cymi w tych kuchniach, wprowadzanie nowych potraw, opracowywanie kart menu
SON PHAN VAN "Z艁OTY SMOK" - 2018-05-09 - Stargard (zachodniopomorskie)
Obs艂uga kuchnin i przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa os贸b bezrobotnych 30+ (2017), wsp贸艂finansowanego ze 艣rodk贸w Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych, spe艂niaj膮cych kryteria dost臋pu - s膮 to osoby w wieku 30 lat i wi臋cej znajduj膮ce si臋 w szczeg贸lnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku 偶ycia,- kobiety,- osoby z niepe艂nosprawno艣ciami,- osoby d艂ugotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Sobieraj Krzysztof ZAK艁AD PRZETW脫RSTWA MI臉SNEGO - 2017-05-31 - Krzeszyce (lubuskie)
Przygotowanie i sprzeda偶 da艅, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, prace porz膮dkowe. Praca w przyczepie gastronomicznej z kebabem.
MOR Romana Nawrocka-Zaj膮c - 2017-11-22 - Lw贸wek (wielkopolskie)
wg. stanowiska
Hotel "UNIBUS" Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Gotowanie, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Stare Babice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z menu restauracji, kuchni regionalnej oraz potraw a'la Carte, dbanie o utrzymanie czysto艣ci w 艣rodowisku pracy, zarz膮dzanie zespo艂em pracuj膮cym w kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
sporz膮dzanie potraw kuchni tureckiej, napoj贸w tureckich, opracowywanie tureckiego menu
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze sztuk膮 kulinarn膮, praca w zespole, przygotowywanie imprez (wesela, urodziny), sk艂adanie zam贸wie艅.
Wowra Adrian - 2016-02-12 - Cha艂upki (艣l膮skie)