KUCHARZ Rudna Mała oferta pracy Stacja Paliw ZAKOLE; SALON URODY Grażyna Orłowska,Złoty Pałac Grażyna Orłowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 20 - 25 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-04-15
Lokalizacja: Rudna Mała (podkarpackie)
Pracodawca: Stacja Paliw ZAKOLE; SALON URODY Grażyna Orłowska,Złoty Pałac Grażyna Orłowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-060 Rudna Mała, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 20 - 25 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 15 zł netto/ godz.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rudna Mała
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 20 - 25 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: dyspozycyjność, chęci do pracy
Nazwa pracodawcy:
Stacja Paliw ZAKOLE; SALON URODY Grażyna Orłowska,Złoty Pałac Grażyna Orłowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-060 Rudna Mała 165A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 9.00 - 18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Głogów Małopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rudna Mała
Numer budynku pracodawcy: 165A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.04.2016
Oferta pracy ważna do: 15.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków
 kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Stare Miasto (wielkopolskie)
 
 Przygotowywanie pizzy, stanowiska pracy, możliwość przyuczenia do pracy.
 BRAT- MAX KAMIL I SZYMON HERMANOWICZ S. C. - 2016-04-22 - Rąbień (łódzkie)
 
 przygotowywanie posiłków
 kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Pszczyna (śląskie)
 
 przygotowywanie posiłkówPrzygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię,obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, doraźna pomoc szefom kuchni oraz pozostałym kucharzom , przygotowywanie potraw.
 kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
 
 praca w restauracji
 Chata Skrzata - 2018-03-12 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
 
 zg. ze stanowiskiem
 Firma Usługowo Handlowa Restauracja Finezja Kinga Blacharska - 2018-02-07 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
 
 PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
 Ewelina Kumorek KoKo - 2016-09-06 - Dębica (podkarpackie)
 
 Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
 kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Zakopane (małopolskie)
 
 -
 ANTRANS USŁUGI TRANSPORTOWE ANNA KRAWCZUK - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
 
 Przygotowanie dań rosyjskich i ukraińskich.
 KON - PIKI ANDZRZEJ FILIPOWICZ - 2016-08-16 - Gdynia (pomorskie)
 
 praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek na stanowisku prcay, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
 KAMIL SAMCIK "SPRZEDAŻ ART. SPOŻYWCZYCH I PRZEMYSŁOWYCH, USŁUGI GASTRONOMICZNE" - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
 
 przyjmowanie i przechowywanie surowców i półproduktów według HACCP, przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej, dbanie o higienę miejsca pracy
 King Food Sp. z o.o. - 2017-07-31 - Piaseczno (mazowieckie)
 
 Kucharz/kucharka
 EURO-HOTEL-RESTAURACJA Józef Korzeb - 2017-01-02 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
 
 Praca na stanowisku kasjera sprzedawcy oraz pbsługa stoiska mięsnego. Praca na dwie zmiany 06:00-14:00; 14:00-22:00, jedna niedziela w miesiącu pracująca (3 godziny)
 Danmar Marian Jabłoński - 2017-10-05 - Bożejowice (dolnośląskie)
 
 przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
 kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
 
 przyrzadzanie posiłków od podstaw, składanie zamówień ( kuchnia specjalistyczna dla osób wymagających - śródziemnomorska)
 SZYSZKA Natalia Szyszkiewicz - 2016-06-30 - Gubin (lubuskie)
 
 Przygotowywanie dań do karty oraz imprez okolicznościowych zgodnie z recepturami i zasadami BHP, HCCP,organizacja kucharzy na zmianie.
 FIRMA HANDLOWA CERKOM SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2017-06-27 - Józefów (mazowieckie)
 
 Gotowanie
 NZOZ ORW "FLISAK" s.c. W.Fennig, Z.Kielian, U.Fijałkowska-Tiekiela, Z.Tekiela - 2018-05-15 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
 
 Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, ustalanie menu, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbanie o czystość w miejscu pracy
 MONIKA LE KHAC-SCHNEIDER - 2019-01-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
 
 przygotowanie posiłków,przestrzeganie zasad hgieny i BHP
 kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
 
 sporządzanie posiłków
 Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2016-04-07 - Włostów (świętokrzyskie)
 
 Sprzątanie pokoi hotelowych, dbanie o czystość obiektu. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00, w Szczyrku.
 Panorama S.C. Andrzej Szymański, Barbara Szymańska - 2018-09-07 - Szczyrk (śląskie)
 
 Dbanie o ekspozycje towarów, obsługa klienta, wsparcie oraz nawiązywanie pozytywnej relacji z klientami, dbanie o porządek na sali sprzedaży
 DINO POLSKA S.A. - 2016-12-22 - Bełchatów (łódzkie)
 
 - utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywanie potraw- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw,- porcjowanie i wydawanie potraw- przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez kierownika i właściciela-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
 Paweł Kaliski - 2016-05-12 - Słubice (lubuskie)
 
 przygotowanie posiłków dla dzieci szkolnych/przedszklnych
 GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
 
 Pomoc kucharzowi w przygotowaniu i wydawaniu posiłków.
 HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kutno (łódzkie)
 
 pon- czw 7.30-15.30 pt 7.30-14.30
 kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Opole (opolskie)
 
 przygotowanie posiłków dla pacjentów, wydawanie posiłków na oddiząły szpitala
 kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
 
 Kucharz/ka
 Firek Leszek PPUH - 2016-05-23 - Jordanów (małopolskie)
 
 przyrządzanie obiadów przygotowywanie składników do potrawproponowanie i wprowadzanie nowych dańGodziny pracy: 8-16
 IRENEUSZ BIAŁKOWSKI BUDIR - 2019-01-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)