KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
Data publikacji: 2016-08-01
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/ msc.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: praca na dwie zmiany
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: e-mail, kontakt osobisty, zgłoszenia telefoniczne, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2016
Oferta pracy ważna do: 01.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wypiekanie, panierowanie poszczególnych elementów kurczaka, sprzedaż dla klienta, sprzątanie pomieszczeń. Praca w godz. 11-19 pon-ptek
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
WSTĘPNA OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, GOTOWANIE,PRZYGOTOWYWANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW,MYCIE, SPRZĄTANIE. Praca w godz.5-13
Firma KANA s.c - 2018-01-29 - Opole (opolskie)
Przygotowanie pizzy, dbanie o porzadek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydzielanie potraw, utrzymywanie maszyn i urządzeń w należytym porządku.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Łomianki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według podanych receptur, dbanie o czystość kuchni, praca zgodnie z zasadami HCCP, ścisła współpraca z innymi działami hotelu
KOLUMNA PARK Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Przygoń (łódzkie)
Przygotowanie posiłków
MARIA SOJA PPHU-ZAKŁAD UBOJU ZWIERZĄT RZEŹNYCH. PRZETWÓRSTWO MIĘSNE - 2017-07-04 - Raniżów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków w małej gastronomii: naleśniki, dania obiadowe, utrzymanie czystości w miejscu pracy,
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Trzebinia (małopolskie)
praca na kuchni
Firma Handlowo Usługowo Produkcyjna WOJTEK - 2016-01-05 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, obsługa na sali konsumpcyjnej
kontakt przez OHP - 2018-04-12 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Rozwiązywanie problemów z sieciami, konserwacja komputerów, rozwiązywanie problemów z systemami windows, instalacja oprogramowania, obsługa firmowej strony internetowej poprzez wprowadzanie produktów, bezpośredni kontakt z klientem, który ma problem ze swoim sprzętem,analiza uszkodzeń sprzętu komputerowego, podanie przypuszczalnej wyceny naprawienia usterki, fachowe doradztwo jak zapobiegac awariom na przyszłość
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potrwa (głównie kuchnia polska, ale także ukraińska). Praca w godz.: 11/12-22 (dwie zmiany).
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia chorwacka/ mozliwość przyuczenia
Bar BAGZI Żeljko Kutnjak - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
praca w lokalu gastronomicznym
ZAJAZD Pod Kasztanem Iwona Rutyna - 2016-01-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie różengo rodzaju
Hotel Delfin Sp z o.o - 2017-11-09 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań, posiłków, sałatek, deserów
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Sieradz (łódzkie)
Operator koparko-ładowarki
Zakład Budowlano - Remontowy Władysław Świt - 2016-04-04 - Pięczkowo (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
sprzątanie pomieszczeń i otoczenia budynków
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Białystok (podlaskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Sulbiny (mazowieckie)
przygotowanie dań na przyjęciach okolicznościowych, praca tez w godz. nocnych
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szeligi (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, śniadania, obiady podwieczorki, Prace porządkowe w kuchni i na salach, przygotowywanie jadłospisów, zaopatrzenie w produkty spoożywcze. Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, , mile widziane doświadczenie jako kucharz lub pomoc kuchenna. Praca na dwie zmiany w godz. 6:30 - 18:00
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-01-04 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
AZYMUT Agencja Zatrudnienia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-11-16 - Legnica (dolnośląskie)
zgodnie z charateruystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-12-01 - Piekarzew (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych.
Miałkowska Danuta Teresa - 2016-01-11 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i dań , napojów, ekspedycja potraw, dań napojówWynagrodzenie 13zł/godz brutto
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-07-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-02-07 - Bądzów (dolnośląskie)