KUCHARZ Porosły-Kolonia oferta pracy RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Kuchnia Polska
Data publikacji: 2019-09-10
Lokalizacja: Porosły-Kolonia (podlaskie)
Pracodawca: RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:16-070 Porosły-Kolonia 1h, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kuchnia Polska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Porosły-Kolonia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Choroszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
16-070 Porosły-Kolonia 1h, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: białostocki
Gmina pracodawcy: Choroszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Porosły-Kolonia
Adres strony pracodawcy: www.restauracjabelweder.pl
Numer budynku pracodawcy: 1h
Profil działalności pracodawcy: usługi hotelarskie.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.09.2019
Oferta pracy ważna do: 10.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0849bc450dea57a5290f50b75c0ceea3
Podobne oferty pracy
Tworzenie menu restauracjiOrganizacja zaopatrzenia restauracjiNadzór nad jakością serwowanych dań.Praca na czas określony : 3 lataMiejsce pracy: Wrocław, ul. Piotra Skargi , Piłsudskiego Sala G
CALAYO SP. Z O.O. - 2018-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłkówLokal otwarty w godzinach 8-24
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw z mięs, ryb i warzyw; przygotowywanie ciast; sprawdzanie terminu przydatności do spozycia produktów.
kontakt przez PUP - 2019-12-16 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
prowadzenie kuchni hotelowej, zamawianie towarów, zarządzanie magazynem, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Korbielów (śląskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tunezyjskiej, arabskiej, tureckiej, włoskiej, śródziemnomorskiej, francuskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości przebywających w ośrodku SPeS, sporządzenie potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń znajdujacych się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętność układania jadłospisu, znajomosci zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomosci i wdrażania systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2018-03-22 - Rytwiany (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni
Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin - 2017-03-14 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
Praca z dziećmiI zmiana 08.00 - 16.00 Praca w Szkole Podstawowej nr 25 w Elblągu
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
organizacja pracy w kuchni, gotowanie i serwowanie posiłków, zamównienia
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz - 2015-12-01 - Kietrz (opolskie)
- redagowanie pism urzędowych,- przeglądanie akt ubezpieczonych i przygotowanie do reponaty,- rejestracja przesyłek wpływających i wychodzących z Placówki Terenowej,- obsługa urządzeń biurowych,- przygotowanie dokumentów do archiwum zakładowego
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, sporządzanie listy zakupów, odbiór oraz sprawdzanie dostaw, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, wykonywanie prac zleconych przez kucharza/właściciela
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Czeladź (śląskie)
Ewidencja księgozbiorów w systemie bibliotecznym Mateusz, pomoc w imprezach o charakterze kulturalnym.
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Kampinos (mazowieckie)
obsługa kuchni
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Kraków (małopolskie)
wykonywanie zleconych przez lekarza zabiegów według obowiązujących metod i we właściwym czasie, oraz prawidłowe prowadzenie dokumentacji. Wykonywanie wszelkich czynności koniecznych dla należytego racjonalnego pielęgnowania chorych udzielenie pomocy przy zaspokajaniu potrzeb fizjologicznych chorych leżących częste prześcielanie łóżek i zmiana pozycji chorych leżących. Podawanie pacjentom zleconych przez lekarza leków i dopilnowanie aby lek zostały przyjęte przez chorego jej obecności w godzinach i ilościach wyznaczonych przez lekarza, dopilnowanie aby chorzy otrzymywali pożywienie we właściwym czasie i odpowiedniej jakości, oraz we właściwy sposób, karmienie chorych leżących. Troska o zapewnienie dzieciom spokoju bezpieczeństwa i wygody. Uczestniczenie w zespołach terapeutycznych zebraniach społeczności dziecięcej (w trakcie dyżuru). Czuwanie nad bezpieczeństwem chorego. Obchód sal chorych podczas dyżuru nocnego nie czekając wezwanie, ze szczególnym zwracaniem uwagi na ciężej chorych wg. instrukcji prac na dyżurze nocnym. bezzwłoczne powiadamianie lekarza pielęgniarki przełożonej kierownika oddziału w razie: popełnienia omyłki przy podawaniu leków lub przy wykonywaniu zabiegu, nie możność wykonania zabiegu, pogorszenie się stanu chorego, pobieranie materiałów do badań laboratoryjnych na zlecenie lekarza.
SP ZOZ CENTRUM LECZENIA DZIECI I MŁODZIEŻY w Zaborze - 2018-01-08 - Zabór (lubuskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA MŁODZIEŻY ORAZ UKŁADANIE JADŁOSPISÓW, WYKONYWANIE POLECEŃ DYREKTORA
GIMNAZJUM NR 7 IM. GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGOW - 2016-01-21 - Konin (wielkopolskie)
Zamawianie towarów, sporządzanie menu, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, nadzór nad ich wydaniem, kontakt z klientem ukraińsko języcznym
BRACIA PIETRZAK Sp.J. - 2019-04-15 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w firmie cateringowej
PIO CATERING Stępień Piotr - 2018-08-08 - Skawina (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Montaż sprzętu AGD
kontakt przez OHP - 2017-01-31 - Łódź (łódzkie)
prowadzenie księgowości CIT, VAT oraz prowadzenie kadr
TRAKTUS Sp. z o.o. - 2019-03-01 - Ryki (lubelskie)
komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji zgodnie z obowiązującą kartą, przygotowanie posiłków na imprezy okolicznościowe, przestrzeganie wymogów sanitarnych, dbanie o czystość miejsca pracy, urządzeń i sprzętu
"PEBEK" SP. Z O. O. - 2016-09-27 - Świdnica (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie kultowych dań i przekąsek w restauracji; zapewnianie jakości, świeżości i efektywności oraz atrakcyjności prezentowanego asortymentu; wychodzenie na przeciw potrzebom klientów i obsługa ich z troską i uwagą
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE "POSTĘP" S. A. - 2019-05-17 - Świebodzin (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
Prace typowe dla kucharza , dodatkowo sporządzanie menu wg zaleceń szefa kuchni, robienie zakupów i dbanie o ciągłość i prawidłowość wydawania potraw.
Landgasthof Zur Wildbahn - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
sprzątanie piekarni, krojenie i układanie pieczywa
Manufaktura - Pieczywa Agnieszka Gawrońska - 2017-10-04 - Siewierz (śląskie)
Gotowanie posiłków dla pacjentów szpitala. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Bystrej.
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2017-01-17 - Bystra (śląskie)
Samodzielne wykonywanie posiłków - dań kuchni włoskiej, robienie pizzy, utrzymanie porządku w kuchni i na zmywaku, nadzór nad towarem. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. pomiędzy 12.00 a 22.00 w równoważnym systemie czasu pracy według ustalonego grafiku w Bielsku-Białej.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Bielsko-Biała (śląskie)