KUCHARZ / POMOC KUCHENNA Cekcyn oferta pracy Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska Pruszcz
Stanowisko: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Data publikacji: 2016-05-04
Lokalizacja: Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska Pruszcz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:89-511 Cekcyn, powiat: tucholski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Cekcyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tucholski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Cekcyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.05.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Gminna Spółdzielnia Samopomoc Chłopska Pruszcz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
Adres pracodawcy:
Dworcowa 8/1, 86-120 Pruszcz, powiat: świecki, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: świecki
Gmina pracodawcy: Pruszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pruszcz
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.05.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o jakość i smak wydawanych potraw, przygotowanie posiłków z art. spożywczych wydanych do kuchni, wykonywanie poleceń szefa kuchni. Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 5-17. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Słupsku - 2019-01-10 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego, znajomość kuchni wietnamskiej (przyprawy, owoce)
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej (wietnamskiej, chińskiej)
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2015-12-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.Umowa o pracę na zastępsto na okres 2 lat. System dwuzmainowy w godz.: 06.00-14.00, 10.30-18.30 od pn. do nd.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA OSÓB STARSZYCH - 2018-09-19 - Bielsko-Biała (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojanów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala
Dziekanka Samodz.Publ.ZOZ - 2017-02-07 - Gniezno (wielkopolskie)
Malowanie zgodnie z normami i wymaganiami kontrahentów.
ZAKŁADY MECHANICZNE ZAMPAP W KRAPKOWICACH SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-01-05 - Krapkowice (opolskie)
Przygotowywanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość i smak, obsługa imprez okolicznościowych, obsługa cateringu, układanie jadłospisu,sporządzanie zamówień, dokonywanie zamówień, utrzymanie należytej czystości naczyń i pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Puławy (lubelskie)
Wykonywanie prac ogólnobudowlanych.
Zakład Budowlano-Instalacyjny DOMET s.c. Krzysztof Pupik, Grażyna Pupik - 2018-07-12 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie dań dla klientów restauracji, dbanie o jakość posiłków, wydawanie zamówionych dań.WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne , mile widziane doświadczenie.
Zakład Usługowo- Handlowo- Gastronomiczny "ADM" ARTUR TELEGA - 2016-04-08 - Jarosław (podkarpackie)
Zakres obowiązków:1. Uczestnictwo w posiedzeniach budżetowo-finansowych grup roboczych organizacji międzynarodowych. 2. Uczestnictwo w konferencjach narodowych i międzynarodowych.3. Opiniowanie uzgodnień projektów dotyczących międzynarodowych rozliczeń finansowych, wystawianie faktur. 4. Uczestnictwo w procesie egzekwowania należności. 5. Uzgadnianie rozliczeń, weryfikacja danych. 6. Opiniowanie uzgodnień projektów dotyczących międzynarodowych rozliczeń finansowych. 7. Prowadzenie szkoleń specjalistycznych oraz nadzorów służbowych.Zatrudnienie: luty/marzec 2017
Inspektorat Wsparcia Sił Zbrojnych - 2017-01-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
fachowe i zgodne z recepturą oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw;-właściwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posiłków;-właściwe przygotowanie oraz wykonanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw;-właściwa obsługa sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni;-utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
Jednostka Wojskowa Nr 1156 / 31 Baza Lotnictwa Taktycznego w Poznaniu-Krzesinach - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie dla 125 dzieci 3 posiłków dziennie.Zastępstwo na okres, co najmniej roku.
Przedszkole Nr 11 - 2018-10-08 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni domowej, prace porządkowe
"WALESTA" SP. Z O. O. - 2017-12-11 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
WMK Krzysztof Hładki - 2017-03-29 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
sporządzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety), praca dwuzmianowa między 07.00-19.00 - 12 h, 7 dni w tygodniu
Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2015-11-17 - Brwinów (mazowieckie)
Przyrządzanie dań kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2019-01-24 - Bramki (mazowieckie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Bytów (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca całoroczna w recepcji hotelowej; godziny pracy: 7.00- 19.00; równoważny system czasu pracy
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-03-24 - Ustka (pomorskie)
strzyżenie damsko-męskie, upięcia
Salon Fryzjerski "RENA" Pupek Renata - 2019-03-18 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty i w ramach imprez okolicznościowych.
Firma TADOS Zbigniew Firek - 2017-09-07 - Słupia (łódzkie)
umiejętności mile widziane: przygotowywanie klusek, pierogów, surówek, sosów, sałatek, Znajomość receptur i gotowania,wydawanie dań z karty menu, praca w godz.10-18 lub 13-21
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, ciast napojów, deserów, zamawianie towaru do magazynu od dostawców. Zatrudnienie na umowę zlecenie na okresie próbnym (3 m-ce) Praca na umowę o pracę w godz. 6-20 wg grafiku w Dźwirzynie, również w sobotę i niedzielę. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-03-07 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przetwarzanie żywności, przygotowyawnie potraw, wykonywanie czynności typowych dla pracy w kuchni na stanowiku kucharza. Praca na umowe zlecenie, nie mniej niż 80 godzin miesięcznie, dyzpozycyjność od poniedziały do soboty w godz. 12:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-08 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów skrobiowych i warzywa do dalszej obróbki, przygotowywanie mięs, zup, sosów. Znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej tradycyjnej.
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Stary Tomyśl (wielkopolskie)
kucharz w restauracji a la carte
ZAKŁAD ELEKTRYCZNY ZEG MARIUSZ SOWIŃSKI - 2016-01-11 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w przedszkolu (śniadanie, obiad, podwieczorek); utrzymywanie pomieszczeń kuchennych w czystości i bieżące, małe zakupy (pieczywo, wędlina, mięso).
Prywatne Przedszkole TUPTUSIE w Wieliczce - 2018-03-23 - Wieliczka (małopolskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-wykładanie towaru-dbanie o należytą ekspozycję towarów
kontakt przez OHP - 2017-01-30 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)