KUCHARZ Pieszyce oferta pracy Sowia Dolina Frank En枚zel
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,-dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug,-utrzymywanie dobrych relacji z zespo艂em
Data publikacji: 2018-05-07
Lokalizacja: Pieszyce (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Sowia Dolina Frank En枚zel
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kamionki 65, 58-250 Pieszyce, powiat: dzier偶oniowski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
-zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,-dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 w miejscu pracy wg. ustalonych procedur,-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug,-utrzymywanie dobrych relacji z zespo艂em
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
praca od poniedzia艂ku do niedzieli w godzinach od 14:00 do 22:00 zgodnie z harmonogramem, miejsce wykonywania pracy Kamionki 65, Pieszycepo okresie pr贸bnym umowa na czas okre艣lony od 01.06.2018 do 31.12.2018r.*
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pieszyce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dzier偶oniowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pieszyce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
praca w wolne dni, pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.05.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.05.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz,pomoc kuchenna
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
poziom wykszta艂cenia: min. zasadnicze zawodowe, kierunek wykszta艂cenia: kucharz, pomoc kuchenna, do艣wiadczenie zawodowe: min. 3 lata na wskazanym stanowisku ( wlicza si臋 okres przygotowania m艂odocianych), mile widziana aktualna ksi膮偶eczka zdrowia, umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 kuchni polskiej i mi臋dzynarodowej, inne wymagania: umiej臋tno艣膰 tworzenia menu, przygotowania da艅 do obs艂ugi imprez okoliczno艣ciowych, znajomo艣膰 zasad HACAP
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: Sowia Dolina Frank En枚zel
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Dzier偶oniowie
Adres pracodawcy:
Kamionki 65, 58-250 Pieszyce, powiat: dzier偶oniowski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontak osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym, CV+list motywanyjny wys艂any na adres e-mail
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: dzier偶oniowski
Gmina pracodawcy: Pieszyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pieszyce
Ulica pracodawcy: Kamionki
Numer budynku pracodawcy: 65
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Dzier偶oniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.05.2018
Oferta pracy wa偶na do: 05.06.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.05.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie w barze,sprzatanie,mycie
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
dekretowanie i ksiegowanie dokument贸w ksi臋gowych i rozliczenie podatku VAT
PROGRESS XXVIII Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-01-08 - Legnica (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wierzchowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣cc
OW NIAGARA Agnieszka Czulak - 2016-05-02 - Mi臋dzybrodzie 呕ywieckie (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Wark膮"
FUZJA sp z o.o. - 2018-07-25 - Mielec (podkarpackie)
do uzgodnienia
SOWRAD - 2017-06-27 - Zaczernie (podkarpackie)
w/g stanowiska
ZAK艁AD PRODUKCYJNO-HANDLOWY TOFLESZ - 2016-07-28 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, wsp贸艂praca z szefem kuchni, nadz贸r nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-03-22 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Brak danych
Spo艂em Augustowska Spo艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2018-01-03 - August贸w (podlaskie)
lepienie pierog贸w,przygotowywanie farszu
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Dobczyce (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i obs艂uga imprez
PPHU WIES艁AW BEDNAREK - 2016-02-12 - Niebor贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw
Kurczak Karaibski Aleksandra Wr贸blewska - 2018-06-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni kresowej
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-08-21 - Proszowice (ma艂opolskie)
Operator koparki na terenie Dolnego 艢l膮ska.
"DK Contracting" S.C. Zofia Ubrban-Dudek, Przemys艂aw Dudek - 2017-01-23 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Kontakt z dostawcami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅,a
ART-DECOR Ma艂gorzata Rokita - 2017-06-07 - Opole (opolskie)
Praca w kuchni w przedszkolu. Praca na jedn膮 zmian臋 7:30-15:30. Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne oraz do艣wiadczenie
A.M. BUD Motyl Adam - 2017-07-27 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Organizacja pracy kuchni.Karta menu.Przyj臋cia okoliczno艣ciowe.Zarz膮dzanie personelem.
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-08-22 - Che艂mek (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej i chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przyrz膮dzanie wszelkiego rodzaju potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepis贸w bhp obowi膮zuj膮cych w gastronomii, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach dzia艂ania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tukuchennego. Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w iprzygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w. Sporz膮dzanie posi艂k贸wzgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, a) zabezpiecza je przedprzerobieniem, Dbanie o utrzymanie porz膮dku i przestrzeganie higienyosobistej. Dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymanie wstanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny.
Przedsi臋biorstwo Prywatne Us艂ug turystycznych "BALKAR" - Ryszard Balkowski - 2016-02-15 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw dla klient贸w i go艣ci w hotelu
Hotel Wieniawa Sp.zo.o. - 2016-03-31 - Rekowo G贸rne (pomorskie)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji Programu obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2016-12-16 - S艂o艅sk (lubuskie)
przygotowywanie da艅, seser贸w, ciast, napoj贸w. Tworzenie nowych potraw do menu
HURT- BAR-TRANS Zbigniew N臋dza - 2016-01-21 - Kroczyce (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiebiorstwo Produkcyjno Handlowo-Us艂ugowe "SMAK" - 2017-01-09 - Brzeg (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego, znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej (przyprawy, owoce)
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Jab艂onowo (mazowieckie)