KUCHARZ Opole oferta pracy OPOLANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 16 - 18,7 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie prostych potraw, śniadań, deserów wg.receptur, wstępna obróbka owoców
Data publikacji: 2019-08-22
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: OPOLANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dworska 2, 45-843 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie prostych potraw, śniadań, deserów wg.receptur, wstępna obróbka owoców
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 16 - 18,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Opole
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Opole
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Opole
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 16 - 18,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
chęć do pracy, odpowiedzialność, sumienność, mile widziane doswiadczenie na podobnym stanowisku, mile widziane posiadanie książeczki sanitarno-epidemiologicznej - możliwość wyrobienia
Nazwa pracodawcy:
OPOLANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
DWORSKA 2, 45-843 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: telefonicznie w godzinach: 08:00-16:00, przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: DWORSKA
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.08.2019
Data dodania oferty pracy: 21.08.2019
Oferta pracy ważna do: 30.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b32063eab139080f8b92d37b2eaf1333
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków dla klientów
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Zgierz (łódzkie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony (3 lata), praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-08-09 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Alwernia (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Złotów (wielkopolskie)
branża windowa,montażysta konserwator urządzeń dźwigowych z użyciem niezbędnych urządzeń
kontakt przez PUP - 2018-12-11 - Stryków (łódzkie)
przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych , grup oraz imprez okolicznościowych
RESTAURACJA "PRZYCUP W DOLINIE" - 2016-01-07 - Radomierz (dolnośląskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymywanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-11 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, wykładanie towaru, obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Pawłowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-03-14 - Wędrzyn (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne gotowanie, tworzenie menu, dbałość o urozmaicenie, dbałość o czystość
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Wisła (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Przygotowywanie ciasta do pizzy. Przygotowywanie i wypiek pizzy.
Firma Handlowa Przemysław Litterski - 2018-08-29 - Puck (pomorskie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych,4. organizacja pracy na kuchni,5. dbałość o wysoką jakość i smak serwowanych posiłków. Dyspozycyjność w godz.: 6:00-22:00, 40 godzin pracy w tygodniu, 160 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni w zakresie obsługi klienta oraz przygotowywanie zleconych jadłopisów, obsługa imprez zbiorowych.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Lubomyśle (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, koordynowanie pracy całego zespołu, przygotowywanie zamówień, opracowywanie menu, zachowywanie porządku na stanowisku pracy
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2018-06-27 - Owczary (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowywanie i opracowanie dań
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
"LARA" Ates Mesut - 2019-01-21 - Łańcut (podkarpackie)
Sporządzanie potraw kuchni hinduskiej i arabskiejKontakt telefoniczny 513 952 343Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, fast foodów, obsługa zmywaka
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
prowadzenie kuchni
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2018-04-25 - Krzewie Wielkie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością;Dbanie o czystość w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.
"L.&P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia - 2016-10-07 - Chróścielów (opolskie)
w/g potrzeb
Wiśniewscy s.c. Kielce - 2018-08-13 - Kielce (świętokrzyskie)
samodzielna praca na stanowisku
TAMADA Sp. z o.o. - 2016-02-19 - Ozorków (łódzkie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Sejny (podlaskie)
Produkcja pizzy od podstaw do wypiekuw piecu. Przyrządzanie dań obiadowych, fast-food, sałatek.
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Subkowy (pomorskie)