KUCHARZ Chróścielów oferta pracy "L.&P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością;Dbanie o czystość w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.
Data publikacji: 2016-10-07
Lokalizacja: Chróścielów (opolskie)
Pracodawca: "L.&P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:-, 48-130 Chróścielów, powiat: głubczycki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu;Przestrzeganie zasad postępowania z żywnością;Dbanie o czystość w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chróścielów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głubczycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kietrz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Praca w kuchnii
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "L.&P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Rynek 1/3, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Adres strony pracodawcy: www.lp.info.pl
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Działalność agencji pracy tymczasowej
danePracodawcy_nrKraz: 6828
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2016
Oferta pracy ważna do: 07.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 10-22 w równoważnym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla osób dojeżdzających. Dla osób z Kołobrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
P.P.H I U "SUPER SALMONS" S.C. Leszek Michałowski,Dariusz Ludkiewicz,Sławomir Przybylski - 2016-05-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
2 zmiany 10-18 / 18-24 Kucharz- przygot.posiłków , obiady, imprezy okolicznościoweKierowca- rozwożenie posiłkówSprzedawca - przygotowywanie i sprzedaz posiłków--------------------------------------------------------Wynagrodzenie do negocjacji
CUKIERNICTWO MAŁA GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBAŃSKA - 2016-03-02 - Września (wielkopolskie)
Dbałość o dobre jakościowo produkty pobierane do przygotowywania posiłków, dbanie o wysoką jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, właściwe porcjowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego i higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki oraz zaplecza i naczyń. Miejsce pracy: Wrocław ul. Farna 3 Kontakt kandydatów z pracodawcą 71 345-79-57 wew 109. Oferta w sali: G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-01-24 - Wrocław (dolnośląskie)
wykształcenie zawodowe - kucharzprzygotowywanie posiłków2 zmiany: 6-14, 10-18
Dom Pomocy Społecznej w Psarach - 2018-07-23 - Psary (wielkopolskie)
Praca w kuchni hotelu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Żary (lubuskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-09-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowanie dań z karty, dbałość o czystość w miejscu pracy. Kontakt tel. 792 520 680
P.R.Z.Y.J.A.C.I.E.L.E Łukasz Czerwik - 2016-03-24 - Kielce (świętokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Łapy (podlaskie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria Napoli - 2017-06-08 - Niepołomice (małopolskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-02-09 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników oraz organizacja imprez komercyjnych.Możliwość zatrudnienia osoby niepełnosprawnej. Praca w godzinach:od 06:00 do 14:00 i 11:00 do 19:00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2016-11-29 - Rów (zachodniopomorskie)
gotowanie w barze,sprzatanie,mycie
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2017-10-10 - Chrzanów (małopolskie)
Branża hotelarska. Przygotowywanie dań kuchni polskiej i potraw ukraińskich dla gości indywidualnych i grup konferencyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ksawerów (łódzkie)
praca w kuchni ośrodka wypoczynkowego
"PAMAR " spółka z o.o. - 2016-05-30 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, głównie hamburgerów, sosów itp. utrzymanie czystości i porządku.
Grupa Stefanek Ireneusz Stefanek - 2017-07-07 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie posiłków, wymagana znajomość kuchni polskiej i europejskiej, doświadczenie min. 2 lata, praca OSTOJA CHOBIENICE
ONIX Sp. z o.o. - 2018-07-11 - Chobienice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłkó.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Zakopane (małopolskie)
zakres obowiązków kucharza
"HOTEL CESARSKI SPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-27 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie towaru z dostaw, przygotowywanie do wysyłki.Mile widziane uprawnienia na wózek widłowy.
United Beverages S.A. ODDZIAŁ W WIELGOLESIE DUCHNOWSKIM - 2018-06-13 - Wielgolas Duchnowski (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-07-20 - Siedlce (mazowieckie)
montaż blachy na dachach domów jednorodzinnych
HEN DACH DOBACZEWSKI HENRYK USŁUGI BLACHARSKO DEKARSKIE I BUDOWLANE - 2016-11-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wykszt. zawodowe/średnie, doświadczenie mile widziane.MIEJCE WYKONYWANIA PRACY: PIEROGARNIA "NIEBO W GĘBIE" - ul. Długa 12, Racibórz
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2018-02-08 - Racibórz (śląskie)
Przygotowanie potraw
PP POLSKA Iwona Lackosz - 2018-01-04 - Jasło (podkarpackie)
Opieka nad dziećmi w żłobku.
Szczerba Sylwia ŻŁOBEK "TĘCZOWA KRAINA" - 2017-12-08 - Bulowice (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-08-29 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, wykonywanie innych czynności zleconych przez szefa kuchni, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie należytej czystości, dbanie o sprzęt kuchenny
HOTELIK KORONA s.c. C.i J. Gralik - 2016-09-08 - Lesznowola (mazowieckie)