KUCHARZ Myślibórz oferta pracy Krzysztof Madałkiewicz Domino Bar (Central Park Pizza)

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 1 850 PLN

Zakres obowiązków: Przygotowwywanie potraw (zup, dań głównych, sałatek). Praca w godzinach 10:00 - 22:00 a następnie dzień wolny.

Data publikacji: 2016-06-28

Lokalizacja: Myślibórz (zachodniopomorskie)

Pracodawca: Krzysztof Madałkiewicz Domino Bar (Central Park Pizza)

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Ogrodowa 10A, 74-300 Myślibórz, powiat: myśliborski, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Przygotowwywanie potraw (zup, dań głównych, sałatek). Praca w godzinach 10:00 - 22:00 a następnie dzień wolny.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie do uzgodnienia

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Myślibórz

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myśliborski

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Myślibórz

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie na podobnym stanowisku

Nazwa pracodawcy:
Krzysztof Madałkiewicz Domino Bar (Central Park Pizza)

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myśliborzu

Adres pracodawcy:
Ogrodowa 10A, 74-300 Myślibórz, powiat: myśliborski, woj: zachodniopomorskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie z PUP

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie

Powiat pracodawcy: myśliborski

Gmina pracodawcy: Myślibórz

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Myślibórz

Ulica pracodawcy: Ogrodowa

Numer budynku pracodawcy: 10A

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myśliborzu

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 28.06.2016

Oferta pracy ważna do: 26.07.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 28.06.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 28.06.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 2 500 PLN

praca w kuchni
PPHU Pod Żaglami Zbigniew Nasuta - 2017-08-16 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 1 000 PLN

przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Żywiec (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie potraw dla klientów(kuchnia grecka i polska) , obsługa cateringów. Praca w systemie 1 dzień pracy/1 dzień wolny. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-04-07 - Zabrze (śląskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)

KASJER HANDLOWY - od 13 PLN

sprzedaż towaru, doradztwo Klientowi, wykładanie towaru.
Feniks - Bożena Gawrońska - 2017-02-17 - Niemodlin (opolskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Umiejętnosć obsługi pieca konwekcyjnego, znajomość technik przygotowywania potraw, dań głównych, deserów, umiejętność porcjowania, wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ/BARMAN - do 1 850 PLN

Kucharz/barmanJedna zmiana:od 15-23
Magda Krystian M&K - 2016-05-13 - Chorzelów (podkarpackie)

KUCHARZ - od 13,7 PLN

przygotowanie dań zgodnie z recepturami i instrukcjami, dbanie o odpowiednie przechowywanie produktów, dbanie o czystość stanowiska pracy, sporządzanie listy zakupów
HANDMADE Przemysław Wyszkowski - 2018-08-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowywanie posiłków.
FILIPOWSKI GRZEGORZ RESTAURACJA "MEGA" - 2016-09-12 - Suchoraba (małopolskie)

KUCHARZ - 3 495 - 4 210 PLN

Przygotowywanie posiłków.
Radocza Park Spółka z o.o. - 2017-10-19 - Radocza (małopolskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie potraw, dań, napojów. Ekspedycja potraw, dań i napojów.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2018-01-12 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-11-21 - Obrzycko (wielkopolskie)

KUCHARZ - do 3 200 PLN

przyrządzanie dań kuchni polskiej i tradycyjnej, obsługa imprez okolicznościowych
P.P.H.U. "INTER TRADE" PIOTR DZIERŻAK W CZARNEJ - 2016-08-31 - Medynia Głogowska (podkarpackie)

KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - do 2 800 PLN

Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 160 PLN

Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15.30 w Kołobrzegu.
17 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY nr 2117 + WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ w Kołobrzegu - 2018-01-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - 2 000 - 5 000 PLN

Serwowanie posiłków zgodnie ze standardami firmy. Utrzymanie czystości. Praca pod nadzorem Szefa Kuchni.
Antrakt Sp. z o.o. - 2017-05-26 - Sopot (pomorskie)

KUCHARZ W KAWIARNII - od 2 000 PLN

- przygotowanie prostych potraw dostępnych w menu kawiarni,- sporządzanie artystycznych kaw, obsługa ekspresu do kawy,- sprawna i profesjonalna obsługa klientów,- utrzymanie wzorowej czystości stanowiska pracy,- dbanie o wysoką jakość wykonywanych usług.Praca w BAJKA CAFE, ul. Mireckiego 13A, Mińsk Mazowiecki.
ŚWIAT ODKRYWCÓW Ilona Karpińska, Aneta Krzymowska s.c. - 2017-10-06 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sulechów (lubuskie)

KUCHARZ - 2 000 - 3 000 PLN

Kucharz
Usługi Ggastronomiczne i Handel Wierzbicka Renata - 2017-03-06 - Terka (podkarpackie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 9-17,14-22
Kapała Grażyna - 2016-06-14 - Chmielów (podkarpackie)

KUCHARZ (O) - od 2 100 PLN

Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

praca z azjatyckimi kucharzami mówiacymi po polsku
AKM K.KRYC, M.WIELGUS, T.A.HOANG S.C. - 2017-09-27 - Poznań (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 2 760 PLN

Przygotowywanie posiłków siadanie, obiad, kolacja. Utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, kierowanie podległymi pracownikami.Praca w godz.7.00-19.00
Dom Wczasowo- Sanatoryjny "Perła" w Ustce Sp. z o. o. - 2017-08-18 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ SEZON - od 2 700 PLN

Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-05-04 - Karwia (pomorskie)

KUCHARZ/ STARSZY KUCHARZ - 1 850 - 2 260 PLN

Oferta z Robót Publicznych dla osób bezrobotnych w szczególnej sytuacji na rynku pracy- ścieżka dostępu: http://www.pupgliwice.intracom.pl/bezrobotni_poszukujacy_pracy/roboty_publiczne.html i jednocześnie zakwalifikowanych bądź kwalifikujących się do II profilu pomocy.Wykształcenie: zwodowe lub średnie kierunkowe; doświadczenie; przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków, obróbka wstępna surowów; równowazny system pracy; miejsce pracy: Kuźnia Nieborowska
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Kuźnia Nieborowska (śląskie)

KUCHARZ/KA - od 2 900 PLN

Przygotowywanie posiłków- śniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą podległego personelu
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-03 - Mielno (zachodniopomorskie)

KOSZTORYSANT BRANŻY SANITARNEJ I WENTYLACJI - od 2 700 PLN

SPORZĄDZANIE PRZEDMIARÓW I KOSZTORYSÓW W ZAKRESIE WENTYLACJI I INSTALACJI SANITARNYCH, ZGODNIE Z WARUNKAMI UMÓW I ZAPYTAŃ PRZETARGOWYCHPRZYGOTOWYWANIE KALKULACJI I OFERT CENOWYCH W ZAKRESIE INSTALACJI SANITARNYCH I WENTYLACJIWERYFIKACJA DOKUMENTACJI PROJEKTOWEJ I ZASTOSOWANYCH ROZWIĄZAŃ,KONTAKTY Z PRODUCENTAMI, DOSTAWCAMI I PODWYKONAWCAMI (WYSYŁANIE ZAPYTAŃ OFERTOWYCH, ZAWIERANIE UMÓW ORAZZAMAWIANIE MATERIAŁÓW),BIEŻĄCA OBSŁUGA REALIZOWANYCH PRZEZ SPÓŁKĘ BUDÓW,
INSTALBUD-RZESZÓW SP. Z O.O. - 2016-10-06 - Rzeszów (podkarpackie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 2 700 PLN

Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków dla około 70 osób. Zmywanie naczyń. Dbanie o czystość i porządek w promieniu kuchni i jadalni.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-12-04 - Milanówek (mazowieckie)


Wybierz powiat