KUCHARZ Międzygórze oferta pracy "Pentur" spółka cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Data publikacji: 2018-05-09
Lokalizacja: Międzygórze (dolnośląskie)
Pracodawca: "Pentur" spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Śnieżna 27, 57-500 Międzygórze, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzygórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bystrzyca Kłodzka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy: "Pentur" spółka cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Śnieżna 27, 57-500 Międzygórze, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Bystrzyca Kłodzka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Międzygórze
Ulica pracodawcy: Śnieżna
Numer budynku pracodawcy: 27
Profil działalności pracodawcy:
działalność turystyczna i hotelarska dla ludności.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.05.2018
Data dodania oferty pracy: 09.05.2018
Oferta pracy ważna do: 07.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony (3 lata), praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ WYPOSAŻENIA KUCHNI, ZAMAWIANIE TOWARU NA POTRZEBY KUCHNI, TWORZENIE JADŁOSPISÓW, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, WŁOSKIEJ , UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, MIN 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO, GODZINY PRACY 6-14, 10-18, 15-23, PRACA W WOLNE DNI
JACK P.P.U.H. PIEKARNIA BAGIETKA MAREK ROBERT JACKOWSKI - 2018-08-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekaski
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Poniatowa (lubelskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-11-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (poniedziałki wolne); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-15, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-08-02 - Słupsk (pomorskie)
- wykonywanie podstawowych czynności związanych z przygotowanie posiłków - przesrzeganieprzepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia zbiorowego- stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej- dbałość o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT PRAKTYKI ZAWODOWEJ
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
werdług zakresu obowiązku
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Kluczbork (opolskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, składanie zamówień u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prace brukarskie, praca na terenie Śląska, praca na okresie próbnym na umowę zlecenie
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Czeladź (śląskie)
przygotowanie i wydawanie wszystkich posiłków dla mieszkanek o wyznaczonych godzinach, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, utrzymanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki, zaplecza, naczyń i odpowiedzialność za wyżej wymieniony stanpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 11:30-19:30oferta dostępna w sali G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-10-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań obiadowych oraz potraw małej gastronomiipraca 2 dni pracy /2 dni wolnego
Jerzy Moskal KAREN - 2017-12-06 - Myślenice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-10-13 - Gdów (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy i posiłków kuchni Nepalskiej.
"CROS" Paszt Małgorzata - 2017-08-24 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Catermed SA - 2017-10-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
Apollo Anna Pajewska - 2017-04-05 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Dbałość o stanowisko pracy.Praca na 1/2 etatu, godziny do uzgodnienia (Pizzeria czynna w godz. 12.00-22.00). Istnieje możliwość pracy na peły etat.
Pizzeria "VERONA" -Przemysław Banasiak - 2018-01-10 - Stalowa Wola (podkarpackie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, pomoc w przygotowywaniu posiłków, przy użyciu artykułów spożywczych wydanych do kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
PPU SUŁTAN KEBAP - 2017-01-16 - Jaworzno (śląskie)
Zapoznanie z zasadami udzielania informacji z zakresu ubezpieczeń zdrowotnych NFZ i inne
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej oraz orientalnej. Praca w godzinach 09.00-21.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Siedlce (mazowieckie)
Kucharz
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2016-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
sporządzanie potraw, napojów i deserów oraz diet
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Chęciny (świętokrzyskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
GRUPA GASTRONOMIA ŚLĄSK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-18 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej; dyspozycyjnośc ze względu na dni i godziny pracy do uzgodnienia; min 2 lata doświadczenia
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Góra Świętej Anny (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tajskiej, krojenie, dekorowanie, przygotowywanie sosów i zup według przepisów, dbanie o etykietę dań
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie pizzy i dań kuchni włoskiej.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 9:00-17:00. Wykształcenie min. średnie. Mile widziane doświadczenie na wskazanym stanowisku. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (8:00-21:00) (Tel. 609-208-303) lub e-mail: zoso69 (at) op.pl
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Katowice (śląskie)
Gotowanie i doprawianie potraw, praca przy piecu konwekcyjnym i jego obsługa, zarządzanie zespołem ludzkim
Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-01-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)