KUCHARZ Maróz oferta pracy AMW REWITA Spółka z o.o. Oddział Rewita Waplewo
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i serwowanie posiłków, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych.
Data publikacji: 2019-02-18
Lokalizacja: Maróz (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: AMW REWITA Spółka z o.o. Oddział Rewita Waplewo
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-015 Maróz 2, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Maróz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztynek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA Spółka z o.o. Oddział Rewita Waplewo
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nidzicy
Adres pracodawcy:
11-015 Maróz 2, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: życiorys zawodowy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Olsztynek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Maróz
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nidzicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.02.2019
Oferta pracy ważna do: 17.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa maszyn produkcyjnych do wyrobów z gumy i tworzyw sztucznych, przeprowadzenie wstępnej kontroli jakości produktu. Praca trzyzmianowa od poniedziałku do piątku (możliwe również weekendy) w Bielsku-Białej. Proponowane wynagrodzenie 2405 zł brutto miesiecznie + premia % zależna od wykonania zadań ilościowych i jakościowych.
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 12-20 lub 8-16 w Kołobrzegu, czasami w soboty i niedziele.
DWOREK FAMILIJNY Usługi Gastronomiczno-Hotelarskie Adela Anna Kwiecińska - 2018-09-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
kierowca
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Gogolin (opolskie)
naprawa pojazdów samochodowych
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Kutno (łódzkie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem.
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2018-09-24 - Mysłowice (śląskie)
Nauczanie języka angielskiego dzieci, młodzieży i dorosłych, tłumaczenia, konwersacje on-line
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Siedlce (mazowieckie)
zgodny, praca w Grudziądzu
Zakład Wielobranżowy "WIĄZAR" Menard Wiesław - 2018-03-16 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Zastępstwa szefa kuchni, przygotowywanie posiłków, udział w szkoleniu pomocy kuchennych, koordynacja pakowania posiłków.
Aspen Res Sp. z o.o. - 2018-11-14 - Skawina (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz.7-19 w równowaznym systemie czasu pracy na umowę o pracę w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2016-05-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie receptur i sporządzanie dań kuchni tureckiej.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2018-04-05 - Zamość (lubelskie)
pomoc w kuchni w przygotowaniu posiłków
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów - 2017-10-11 - Strzyżów (podkarpackie)
Wymagane wykształcenie zawodowe. Mile widziane doświadczenie. Kontakt z pracodawcą osobisty, telefoniczny lub e-mailowy monikapypec (at) op.pl.
ZAKŁAD FRYZJERSKI LIDIA PYPEĆ - 2016-02-01 - Gaszowice (śląskie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisaów BHP, właściciwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków itp. I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-03-24 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, składanie zamówień, obsługa imprez
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Koziegłowy (śląskie)
przygotowanie posiłków, dabanie o czystość zakładu,pomoc przy bufecie
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
HANDEL Art. Spożywczo-Przemysłowymi Lesiak Aleksandra - 2016-10-19 - Bełchatów (łódzkie)
sporządzanie posiłków w zależności od potrzeb
MARKET ABC S.J. Bożena Piekarz, Władysław Piekarz - 2017-05-29 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Żary (lubuskie)
Sporządzanie potraw z różnych typów surowców, porcjowanie, dekorowanie potraw, planowanie posiłków, układanie menu, dobieranie jakościowe i ilościowe dostaw surowców i produktów. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 6-22. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański - 2016-09-23 - Libiąż (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-17 - Rzeszów (podkarpackie)
-
Restauracja "EL GRECO" - 2016-09-22 - Gdynia (pomorskie)
kontrola poprawności wykonywania i jakości elementów z dokładnością do 0,01 mm; optymalizacja czasu kontroli; obsługa maszyny pomiarowej; wzorowanie narzędzi pomiarowych
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE STAL-SERWIS S.C. JAN STRUSIŃSKI, RAFAŁ STRUSIŃSKI - 2017-12-27 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Praca w Hotelu JURZYNEK (Gmina Nowe Miasto).Kuchnia hotelowa. Praca u boku kuchnistrza-instruktora. Po okresie próbnym praca samodzielna.Kontakt z Panią Anetą Walichowską lub Panem Jarosławem Przyborowskim telefoniczny 668 776 000, 602 536 620.
HOMEX Sp. z o. o. (Hotel Jurzynek) - 2018-11-07 - Jurzynek (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o przestrzeganie HCCP
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Waldemar Garmulewicz - 2016-08-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Pakowanie i liczenie wyrobów z tworzyw sztucznych
JES OPAKOWANIA Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2016-09-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przyjmowanie towaru na magazyn, wydawanie towaru z magazynu, przeprowadzanie inwetaryzacji
OPOLTRANS Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Prowadzenie obsługi klienta w zakresie sprzedaży drzwi wewnętrznych , przygotowanie ofert handlowych ;pozyskiwanie i obsługiwanie nowych klientów;doradzanie klientom,w tym także na życzenie nabywcy udzielanie dodatkowych informacji w zakresie doboru rozwiązań technicznych ;osiąganie postawionych celów sprzedażowych ;realizowanie płatności gotówkowych i bezgotówkowych z wykorzystaniem kasy fiskalnej oraz wystawianie paragonów i faktur; przyjmowanie należności i prowadzenie rozliczeń finansowych ; prowadzenie dokumentacji handlowej ; obsługa urządzeń technicznych dostępnych na stanowisku pracy , takich jak skaner, kasa fiskalna itp.dbanie o estetykę miejsca pracy , w tym także utrzymywanie porządku w strefie pracy ;organizowanie stanowiska pracy zgodnie z przepisami i zasadami BHP, ochrony ppoż. , ergonomii i ochrony środowiska,
SĘKPOL JAN KOWAL SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-18 - Gręboszów (małopolskie)
prace gastronomiczne w kuchni (restauracji)
Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek - 2017-03-28 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)