KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Opole oferta pracy PHU Sedno
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
Data publikacji: 2018-08-13
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: PHU Sedno
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Chabr贸w 54, 45-222 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. Praca w godzinach 8-16
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.09.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: 艣rednie zawodowe - gastronomiczne. Do艣wiadczenie na podobnym stanowisku pracy.
Nazwa pracodawcy: PHU Sedno
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Chabr贸w 54, 45-222 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, podanie o prac臋, referencje
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: osobi艣cie po uprzednim kontakcie telefonicznym, przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Chabr贸w
Numer budynku pracodawcy: 54
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodne ze stanowiskiem
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-10-25 - Boles艂awice (pomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych. Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Liczenie towaru w sklepie sieci handlowej Piotr i Pawe艂, obs艂uga urz膮dze艅 do skanowania towar贸w, ewentualnie inne prace zlecone. Praca w ramach umowy zlecenie w nocy z 1 na 2 stycznia 2017 r. w Bielsku-Bia艂ej. Proponowane wynagrodzenie 15 z艂 brutto na godzin臋.
JOBHOUSE SP. Z O. O. - 2016-12-16 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WYDAWANIE POSI艁K脫W
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Wyr贸b pizzy.Organizacja zbiorowego 偶ywienia.
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - S艂upca (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w. Kontakt telefoniczny 604414095
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanis艂aw Lesiak - 2016-09-12 - Ch臋ciny (艣wi臋tokrzyskie)
- wykszta艂cenie zawodowe w kierunku gastronomicznym;- przygotowanie produkt贸w do wytworzenia pizzy w tym: szatkowanie warzyw, wyrabianie ciasta;- formowanie i pieczenie produktu
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Odolan贸w (wielkopolskie)
zarz膮dzanie na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga pieca konwekcyjnego, patelni elektrycznej i innych urz膮dze艅, magazynu 偶ywno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Brenna (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej. Praca w godz.: 7-15, 13-21, r贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy JALAPENO s.c. we Wroc艂awiu.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Gotowanie, obieranie ziemniak贸w, warzyw, przygotowywanie, zmywanie naczy艅, lepienie pierog贸w.
Pierogarnia u Gra偶yny Gra偶yna Zawodnik Chojna - 2018-04-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
Przyjmowanie go艣ci, wydawanie kluczy, obs艂uga kasy fiskalnej, odbieranie nale偶no艣ci
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w szczeg贸lno艣ci kuchni indyjskiej. Czytanie receptur w j臋zyku hindi. Porcjowanie, wydawanie posi艂k贸w i dbanie o ich najwy偶sz膮 jako艣膰. Utrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowi膮zk贸w powierzonych przez pracodawc臋. Praca b臋dzie wykonywana w 艣rodowisku wielokulturowym i j臋zykowym z przewag膮 wsp贸艂pracownik贸w m贸wi膮cych w j臋zyku angielskim. Wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie. Do艣wiadczenie zawodowe 2 lata. Znajomo艣膰 j臋zyka hindi i angielskiego w stopniu komunikatywnym.
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-02-03 - Z膮bki (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Smo艂dzino (pomorskie)
Obs艂uga klienta, wypiek pizzy, przygotowywanie fast food贸w, przygotowywanie da艅 ciep艂ych oraz sur贸wek. Praca w Bielsku co drugi dzie艅 w godz. 11-22.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe Ewa Drzewiecka - 2017-06-09 - Bielsk (mazowieckie)
gotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie standard贸w przygotowywania produkt贸w
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Stary Chrz膮st贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie ze standardami restuaracji, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy i uzywanych narz臋dzi, serwowanie gotowych da艅 klientom w tym z zagranicy. Umowa o prac臋, r贸wnowa偶ny system pracy wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
kucharz
Transport Towarowy Miros艂aw Plebanek - 2017-12-04 - Rad艂贸w (ma艂opolskie)
wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci gotowania tradycyjnych potraw kuchni azjatyckiej; uprawnienia aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; do艣wiadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 dost臋pnych w menu restauracji z powierzonych produkt贸w, przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna S艂awska - 2018-03-27 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
jw.
FOOD INVESTMENT S. A. - 2016-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w dla kuracjuszy
Centrum Medyczne HCP sp. z o.o. - 2018-04-05 - D膮bki (zachodniopomorskie)
obr贸bka i przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w i go艣ci sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE O艢RODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-04-27 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Praca w charakterze kucharza
STAR脫WKA Teresa Kowalska - 2016-07-28 - Opole (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Golczewo (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL 呕U艁AWY ul. Kr贸lewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2100 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzale偶nione od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci)
AURA Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - M臋cinka (dolno艣l膮skie)
Tworzenie i rozw贸j nowych linii produkcyjnych. Wdra偶anie, monitorowanie i kontrola pakietu technicznego.Identyfikowanie i analizowanie bie偶膮cych problem贸w z zakresu in偶ynierii produkcji.Proponowanie i wdra偶anie rozwi膮za艅 obejmuj膮cych zmiany w procesach i narz臋dziachPrzygotowywanie raport贸w i zestawie艅 wska藕nik贸w produkcyjnych.Analizowanie i proponowanie dzia艂a艅 usprawniaj膮cych.Kontrola nad dokumentacj膮 procesu produkcji (tworzenie standard贸w i instrukcji stanowiskowych, aktualizacja i standaryzacja).Sta艂e ulepszanie proces贸w produkcyjnych w obszarze: jako艣ci, precyzji dostaw, produktywno艣ci, bezpiecze艅stwa oraz redukcji koszt贸w.
AG TERMOPASTY GRZEGORZ G膭SOWSKI - 2018-02-26 - Soko艂y (podlaskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe - mile widziane; do艣wiadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia 艣l膮ska; ch臋ci do pracy; miejsce pracy: So艣nicowice; 3/4 etatu
FIRMA US艁UGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-03-17 - So艣nicowice (艣l膮skie)