KUCHARZ MA艁EJ GASTRONIMII Mys艂owice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONIMII
Wynagrodzenie: 1聽057,6 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zapoznanie si臋 z reg. p.po偶, przepisami BHP. zapoznanie si臋 z zasadami HACAP, sprawdzanie stanu jako艣ci i 艣wie偶o艣ci produkt贸w wykorzystywanych do przygotowania potraw, przygotowanie wg. receptur ciasta do pizzy, r贸偶nego rodzaju sos贸w, przygotowanie da艅 (pizza wraz z jej wypiekiem) zupy, makarony, sa艂atki, dani atypu fast food, racjonalne gospodarowanie towarem (minimalizowanie strat) . Obr贸bka wstena warzyw (mycie, krojenie, obieranie), dbanie o estetyk臋 wydawanych potraw, zapoznanie si臋 z sprz臋tem i urz膮dzeniami wysteuj膮cymi w kuchni z zachowaniem zasad bezoiecznego ich u偶ytkowania. Utrzymanie porz膮dku i higieny na stanowisku pracy, zapoznanie sie z zasadamiprzechowywania 偶ywno艣ci oraz sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia produk贸w.
Data publikacji: 2020-08-05
Lokalizacja: Mys艂owice (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Mys艂owice, powiat: m. Mys艂owice, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
Zapoznanie si臋 z reg. p.po偶, przepisami BHP. zapoznanie si臋 z zasadami HACAP, sprawdzanie stanu jako艣ci i 艣wie偶o艣ci produkt贸w wykorzystywanych do przygotowania potraw, przygotowanie wg. receptur ciasta do pizzy, r贸偶nego rodzaju sos贸w, przygotowanie da艅 (pizza wraz z jej wypiekiem) zupy, makarony, sa艂atki, dani atypu fast food, racjonalne gospodarowanie towarem (minimalizowanie strat) . Obr贸bka wstena warzyw (mycie, krojenie, obieranie), dbanie o estetyk臋 wydawanych potraw, zapoznanie si臋 z sprz臋tem i urz膮dzeniami wysteuj膮cymi w kuchni z zachowaniem zasad bezoiecznego ich u偶ytkowania. Utrzymanie porz膮dku i higieny na stanowisku pracy, zapoznanie sie z zasadamiprzechowywania 偶ywno艣ci oraz sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia produk贸w.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|19
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽057,6 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONIMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mys艂owice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Mys艂owice
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2470
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽057,6 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 4
Data rozpocz臋cia pracy: 05.08.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 2220717445
danePracodawcy_regon: 361985559
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mys艂owicach
Adres pracodawcy:
Miko艂owska 4a, 41-400 Mys艂owice, powiat: m. Mys艂owice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Mys艂owice
danePracodawcy_kodPowiatu: 2470
Gmina pracodawcy: Mys艂owice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mys艂owice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0941487
Ulica pracodawcy: Miko艂owska
Numer budynku pracodawcy: 4a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mys艂owicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|429
Data dodania oferty pracy: 05.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.08.2020
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4d5899d8a3647f502ddca13b45e22088
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w z mi臋sa, pierog贸w, garma偶erka, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych itp.
MOGADOR s.c. - 2016-07-06 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie pizzy, gotowanie potraw, I umowa okres pr贸bny, dwie zmiany (10.00-18.00, 14.00-22.00)
DELISZYS MARTA STODOLNA - 2016-11-30 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw
RESTAURACJA "RETRO" MARIUSZ KASOWSKI - 2016-08-17 - Gubin (lubuskie)
Utrzymywanie stosunk贸w handlowych z klientami firmy, poszukiwanie klient贸w na zakup cz臋艣ci samochodowych, j. ukrai艅ski b臋dzie potrzebny do kontakt贸w z klientami za wschodniej granicy
Melon - Bud Emilian Ogrodowski - 2015-11-30 - Kamion Du偶y (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 garma偶eryjnych. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie.
ZAGRODA SMAK脫W STENCEL DARIUSZ - 2018-03-22 - Rumia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Kucharz
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zak艂ad Us艂ug Cateringowych - 2016-10-27 - Bia艂ka (ma艂opolskie)
obs艂uga klient贸w w zakresie us艂ug pocztowych i finansowych, aktywna sprzeda偶 us艂ug i towar贸w handlowych, udzielanie informacji o 艣wiadczonych us艂ugach, sporz膮dzanie dokumentacji w zakresie realizowanych us艂ug
POCZTA POLSKA S.A. - 2020-05-13 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel "Kaliski" Pawe艂 Kaliski - 2017-11-03 - Rzepin (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2018-04-23 - Lubart贸w (lubelskie)
bezpo艣rednia sprzeda偶 p艂yt oraz blok贸w, obs艂uga sta艂ych klient贸w, poszukiwanie nowych rynk贸w zbytu w bran偶y kamieniarskiej i budowlanej, raportowanie wynik贸w do centrali
Brachot Hermant Polska Sp.z.o.o - 2017-02-02 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w Zak艂adu Opieku艅czo-Leczniczego, kierowanie prac膮 podleg艂ych pracownik贸w.
Specjalistyczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej ,,FEL-MED'' Sp. z o.o. - 2018-09-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharz
Dorota Lipa"Przysta艅 u Lipy" Restauracja Manhattan - 2018-03-14 - Jordan贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Praca na stanowisku piekarz. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe (mile widziane kierunkowe), mile widziane do艣wiadczenie, ale istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia. Okres pr贸bny umowa zlecenie, docelowo umowa o prac臋. Praca na dwie zmiany. Kontakt tel: 533-301-072 lub 792-062-995
"TRADYCYJNA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-02 - Reda (pomorskie)
przyjmowanie zam贸wie艅, fakturowanieI zmiana od 6.00 do 14.00II zmiana od 14.00 do 22.00
Zak艂ad Przetw贸rstwa Mi臋snego " Kabanos " Sp贸艂ka z o.o. - 2016-01-19 - Przec艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 w restauracji "Sphinx"
FOREVER YOUNG Agata Ka艂ucka - 2018-04-19 - Malbork (pomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w,opracowywanie menu,wsp贸lpraca z klientami zak艂adu gastronomicznego, wsp贸艂praca z kelnerami
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
MAT INVESTMENT SP脫艁KA Z.O.O I WSP脫LNICY SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2019-08-06 - Malbork (pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, do艣wiadczenie. Kontakt z pracodawc膮 osobisty po um贸wieniu telefonicznym.
STO艁脫WKA NA CH艁ODNI 艢PIEWOK ANITA - 2017-10-02 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw polskich i w艂oskich; praca w godzinach 14.00-22.00, r贸wnie偶 co drugi weekend;
MAJCHRZAK ALINA "ELPASSO" - 2017-12-07 - Pie艅sk (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w (Sala Biesiadna u Renaty)
PROSKURA RENATA HANDEL US艁UGI "REN-JAR" - 2019-05-29 - Rybitwy (kujawsko-pomorskie)
praca w godz. 10-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9-10, telefoniczny w godz. 6-22
Bartosz Tutka - 2016-04-19 - S艂upsk (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharz w restauracji. Wymagania: sta偶 pracy jako kucharz. Spos贸b aplikowania: telefonicznie, e-mail: info (at) bowlinggniewino.pl
Us艂ugi Gastronomiczne Grzegorz Ko艂odziejski - 2018-02-20 - Gniewino (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci szkolnych: 艣niadania, obiady oraz dla dzieci przedszkolnych: 艣niadania, obiady, podwieczoreki. Praca jednozmianowa w godz.: 06:00-14:00 lub 07:00-15:00. Kontakt z pracodawc膮 osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny Nr 2 im. Kardyna艂a Stefana Wyszy艅skiego w Wieprzu - 2017-10-04 - Wieprz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych.
Mia艂kowska Danuta Teresa - 2016-01-11 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej, przygotowywanie deser贸w, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci sk艂adnik贸w spo偶ywczych, opracowywanie receptur potraw, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujacych w karcie potrawpraca dwuzmianowa w godz. 6.00-24.00
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie zabieg贸w fryzjerskich , strzy偶enie , modelowanie , koloryzacja, praca w recepcji SPA
Health-Resort&Medical SPA Panorama Morska - 2019-04-05 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
gotowanie
Firma Handlowo-Us艂ugowa Piotr Kotlarz - 2020-02-20 - W艂adys艂awowo (pomorskie)