KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: - sporządzanie potraw hinduskiej kuchni regionalnej, napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń- umowa zlecenie na okres do 3 lat- zatrudnienie od zaraz- praca w weekendy-dni wolne do odbioru
Data publikacji: 2019-07-11
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- sporządzanie potraw hinduskiej kuchni regionalnej, napojów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń- umowa zlecenie na okres do 3 lat- zatrudnienie od zaraz- praca w weekendy-dni wolne do odbioru
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.07.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość oryginalnych receptur dań kuchni hinduskiej, - umiejętność obsługi opiekacza, grilla kontaktowego, noża elektrycznego, blendera, ryżowaru
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.07.2019
Oferta pracy ważna do: 25.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a65a51c82bbb6e499e7a7227ce2a400f
Podobne oferty pracy
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600; e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
Prowadzenie dokumentacji kadrowo-księgowej w firmie produkcyjnej
KREATOR Groniewski, Kaczmarczyk s.j. - 2016-11-09 - Rudnik (małopolskie)
czynności związane z przygotowywaniem posiłków
GOSPODARSTWO AGROTURYSTYCZNE "HONORATY" s.c. Alicja Musolf, Renata Musolf, Wiesława Statkiewicz - 2018-02-21 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg istniejących receptur.Praca w Hotelu Prezydent w godzinach 14-22.Możliwość zakwaterowania.
Jacek Urbańczyk Firma Consultingowa "PROMOTOR - 2019-08-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracownik kuchni
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - Gromadka (dolnośląskie)
przygotowanie posiłku - obiady w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stazu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- prace przy przygotowaniu posiłków dla dzieci 3-6 letnich,- stosowanie w pracy przepisów wynikających z HACCP i Dobrej Praktyki Produkcyjnej,- wykonywanie innych poleceń dyrektora w ramach stanowiska,- współdziałanie z personelem administracyjno-biurowym,- dbanie o mienie przedszkola.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Dobra Szamka.pl Spółdzielnia Socjalna - 2018-04-10 - Płock (mazowieckie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Katowice (śląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-04-12 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie potraw, garmaż, katering
BAR "LOTOS" S.C. W.CHEBDOWSKA I M.CHEBDOWSKI - 2017-06-27 - Kwidzyn (pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; 3 lata doświadczenia; prawo jazdy kat. B; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z menu oraz recepturami; wykonywanie poleceń Szefa Kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Zawadzkiego oraz wg zlecnia pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Gliwice (śląskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA PUB PABLO PICASSO JOANNA ŁOZA - 2015-11-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykonywanie prac naprawczo-remontowych, w tym:- prace eksploatacyjne (naprawa i wymiana uszkodzonych gniazdek i kontaktów, żarówek, elementów instalacji)- prace kontrolno-pomiarowe urządzeń i instalacji elektrycznych- prace związane z konserwacją oraz naprawą urządzeń- prace remontowo-malarskie w zakresie podstawowym (umiejętność gipsowania i szpachlowania niewielkich ubytków powstających w trakcie eksploatacji budynku, podstawowe umiejętności malarskie)- prace naprawcze związane ze sprzętem meblowym (naprawa stolików, ławek, biurek, krzeseł, pozostałego wyposażenia meblowego)- możliwe prace na wysokości powyżej 3 m.
"Społem" PSS - 2019-11-04 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie potraw
P. W. PRYZMAT sp. z o. o. sp. k. - 2019-07-31 - Hrubieszów (lubelskie)
Obsługa urządzeń biurowych, pozyskanie wiedzy i wykorzystanie w praktyce wiedzy z zakresu ubezpieczeń społecznych i zdrowotnych rolników.
kontakt przez PUP - 2019-09-26 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie potraw i dań
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Gniezno (wielkopolskie)
Pomoc kuchenna
WŁÓCZYKIJ Sp. z o.o. - 2018-12-11 - Tarnów (małopolskie)
Produkcja dań gotowych.Wymagane min. 1 rok doświadczenia.
Catering SULEJ Marek Sulejewski - 2016-05-13 - Dębe Wielkie (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni bliskiego i dalekiego wschodu
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Kraśnik (lubelskie)
wstępna obróbka produktów,przygotowywanie posiłków według receptury, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych
FUNDACJA IN CORPORE - 2019-05-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy
SAVONA Krzysztof Sawicki - 2019-09-12 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Wykonywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
BAR-TEK S.C. STEPANIUK JOANNA, STEPANIUK ALEKSANDRA - 2017-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Kobyla Góra (wielkopolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2018-10-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta, utrzymywanie porządku w sklepie, przyjmowanie dostaw, wdrażanie promocji, dokładanie towaru
P.H.U. "HAMIZU" Hanna Tofil - 2016-09-28 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i przyrządzanie potraw, dań, pizzy
"OTMĘT-ZBYT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-05 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Zgodne ze stanowiskiem.
IRENA STEBLECKA - 2017-02-14 - Cieszków (dolnośląskie)