KUCHARZ Łańcut oferta pracy "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 1 850 PLN

Zakres obowiązków: Przyrządzanie dań kuchni polskiej, włoskiej i pizzy.

Data publikacji: 2016-06-13

Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)

Pracodawca: "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Przyrządzanie dań kuchni polskiej, włoskiej i pizzy.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2016

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.

Nazwa pracodawcy: "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie

Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: podkarpackie

Powiat pracodawcy: łańcucki

Gmina pracodawcy: Łańcut

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Łańcut

Ulica pracodawcy: Grunwaldzka

Numer budynku pracodawcy: 1

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 13.06.2016

Oferta pracy ważna do: 13.07.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ/PIZZER - od 2 100 PLN

kręcenie i wypiekanie pizzy, przygotowywanie prostych dań obiadowych, dbanie o czystość. praca w co drugą sobotę i niedzielę
kontakt przez PUP - 2018-03-10 - Marki (mazowieckie)

KUCHARZ - od 13 PLN

Przygotowywanie posiłków, wydawanie obiadów, utrzymywanie porządku i czystości na terenie kuchni
Farma Iluzji-Park Edukacji i Rozrywki Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Mościska (mazowieckie)

OPIEKUN W DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ - od 2 100 PLN

opieka w czynnościach dnia codziennego
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Podobowice (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - 8 - 10 PLN

Prace kucharza
CHATKA KASZUBSKA - 2016-04-13 - Puck (pomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

-
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Skarszewo (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ (S) - 997,4 PLN

Przygotowywanie: ciast, półproduktów, dań do wydania, sosów, sałatek; obsługiwanie kasy fiskalnej; dbanie o porządek w miejscu pracy; wykonywanie innych czynności zleconych przez opiekuna stażu.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zgłobice (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni
Zajazd Osiniec Michał Szymański - 2016-06-06 - Gniezno (wielkopolskie)

KUCHARZ KUCHNI KOREAŃSKIEJ - do 2 400 PLN

- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Wykształcenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" PŁOWIEC RENATA - 2017-04-04 - Rachowice (śląskie)

KIEROWCA CIĄGNIKA SIODŁOWEGO - 6 000 - 7 000 PLN

kierowane ciągnikiem siodłowym, przewóz rzeczy
USŁUGI TRANSPORTOWE Krzysztof Cichy - 2018-01-18 - Ruszowice (dolnośląskie)

KUCHARZ - OFERTA DLA OSÓB Z ORZECZONYM ST. NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI - od 2 000 PLN

Wykształcenia kierunkowego oraz doświadczenie na podobny stanowisku, znajomości systemu HACCP i BHP, dyspozycyjność, odpowiedzialność oraz dobra organizacja pracy własnej, odporność na pracę w stresie oraz pod wpływem presji czasu, komunikatywność i samodzielność, wysoka kultura osobista; ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie dań i posiłków, udział w planowaniu karty menu, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, pobieranie produktów spożywczych z magazynów, utrzymanie porządku w miejscu pracy dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-11-22 - Gliwice (śląskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - 997,4 PLN

Kuhcarza małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)

KUCHARZ - od 925 PLN

Przygotowanie posiłków, obsługa chrzcin, wesel i innych imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Czerwienne (małopolskie)

KUCHARZ (NR 1133) - od 1 850 PLN

przyrządzanie posiłków w pizzerni
PIZZERIA AL CAPONE KOSZOWSKI TOMASZ - 2016-04-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ - od 2 100 PLN

przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Sochaczew (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 300 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ KARTY DAŃ, RACJONALNE ZARZĄDZANIE SUROWCAMI, PILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, ZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIAPraca na czas określony: 2 LATA Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZEDŁUŻENIA
PHPT LECH TADEUSZ POLCHEMIA - 2018-07-04 - Skrzyszów (podkarpackie)

KUCHARZ/KA/POMOC KUCHENNA - od 2 200 PLN

przygotowywanie posiłków a'la carte oraz pod imprezy zorganizowane; doświadczenie, wstepnie umowa na okres próbny, poźniej na 2 lata, następnie na czas nieokreślony
CITY-SAT GORDZIELIK SP. Z O.O. STRZELCE OPOLSKIE - 2016-08-30 - Strzelce Opolskie (opolskie)

KUCHARZ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ - od 14 PLN

przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej, sałatki, pasty, pizza, zamawianie towaru
FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-10-24 - Białystok (podlaskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie potraw (kuchnia turecka)
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Węgrów (mazowieckie)

KUCHARZ - 2 100 - 3 500 PLN

kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-08-23 - Białystok (podlaskie)

KUCHARZ/POMOC KUCHENNA - 997,4 PLN

zgodnie z zakończonym programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Milówka (śląskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

sporządzanie i gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Piła (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 1 096 PLN

Przygotowywanie potraw i napojów, obróbka produktów, praca na kuchni zimnej i gorącej.
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Kraków (małopolskie)

OPERATOR KSEROKOPIAREK - od 1 900 PLN

operator kserokopiarki
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Kraków (małopolskie)

KUCHARZ - do 3 350 PLN

Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczenie na podobnym stanowisku; książeczka sanepidu; sumienność; punktualność; Zakres obowiązków: pobieraanie surowców i właściwe gospodarowanie nimi, sporządzanie posiłków, utrzymanie porządku na terenie zakładu; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Knurów (śląskie)

KUCHARZ - od 1 957 PLN

fachowe i zgodne z recepturą oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw; właściwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posiłków właściwe przygotowanie oraz wykonanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw; właściwa obsługa sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni; utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy
Jednostka Wojskowa 1156/ Jednostka Wojskowa 2823 / 31 BAZA LOTNICTWA TAKTYCZNEGO W POZNANIU-KRZESINACH - 2017-01-12 - Poznań (wielkopolskie)


Wybierz powiat