KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie oryginalnych dań kuchni orientalnej z wykorzystaniem przypraw typowych dla tej kuchni- dbałość o porządek w kuchni- współpraca z pozostałymi członkami zespołuUmowa na czas określony - 3 lata.
Data publikacji: 2019-07-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie oryginalnych dań kuchni orientalnej z wykorzystaniem przypraw typowych dla tej kuchni- dbałość o porządek w kuchni- współpraca z pozostałymi członkami zespołuUmowa na czas określony - 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.07.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość przypraw kuchni orientalnej- umiejętność przygotowywania dań kuchni orientalnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.07.2019
Data dodania oferty pracy: 10.07.2019
Oferta pracy ważna do: 24.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?400429d774d7c20c85826cceed993daa
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Opalenica (wielkopolskie)
kucharz kuchni arabskiej, znajomość kuchni marokańskiejpraca na umowę na czas nieokreślony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, pomoc przy przygotowywaniu potraw.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2018-10-12 - Niepołomice (małopolskie)
Wykonywanie prac konserwatorskicj i naprawczych na terenie szkoły. Dbałość o ład i porządek na ternie wszystkich pomieszczeń szkolnych. Utrzymanie czystości pomieszczeń wew. szkoły i na zewnątrz.
Szkoła Podstawowa Nr 2 im. Dąbrówki w Mińsku Mazowieckim - 2016-06-08 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: biuro (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-01-22 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
P.H.U. Niedźwiedź Zespół Hotelowo-Gastronomiczny Iwona Kaczmarek - 2019-05-27 - Nowy Dębiec (wielkopolskie)
Świadczenie usług żywieniowych, przygotowywanie zamówionych dań i posiłków
Zakład Aktywności Zawodowej SOWA w Lipniaku - 2017-06-02 - Lipniak (podlaskie)
Magazynier
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
stolarstwo meblowe
ZAKŁAD STOLARSKI s.c. Franciszek CZAPIEWSKI, Marek ZASTAWNY - 2018-01-24 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Szkoła Podstawowa nr 7 - 2017-08-24 - Czeladź (śląskie)
nauka bieżącej obsługi biurowej
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Piła (wielkopolskie)
Organizowanie pracy personelu podległego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, planowanie jadłospisów, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, dbanie o urzymanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Organizowanie pracy osobom niepełnosprawnym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Siedlce (mazowieckie)
kuchnia polska
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2017-04-26 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej.
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
"Bernard Kubiak" - 2016-04-13 - Gniezno (wielkopolskie)
Wyrabianie i formowanie ciasta na pizzę, wypiek ciasta, przygotowywanie sosów i dodatków, obsługa klienta.
MAŁGORZATA LOCH FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "GO-JA", BAR-PIZZERIA "U GRUBEGO" - 2017-02-23 - Kraków (małopolskie)
OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka produktów, dbałość o higienę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Naprawa samochodów osobowych i dostawczych
MECHANIKA POJAZDOWA PIOTR KORKUS - 2017-03-28 - Działoszyn (łódzkie)
Według zawodu
Jadłodajnia-Bar Mleczny Hades Michał Gała - 2017-08-22 - Żary (lubuskie)
zamawianie produktów, przygotowywanie posiłków, organizacja, organizacja pracy kuchni, przygotowanie jadłospisu, nadzór nad przepisami BHP i HHCP, dbanie o czystość miejsca pracy, wydawanie posiłków dzieciom
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni koreańskiej. Podstawowa znajomość języka koreańskiego w mowie wymagana w celu komunikacji ze współpracownikami na terenie restauracji oraz klientami posługującymi sie ww. językiem. Praca wg grafiku, w godz. od 10 do 22.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Lipsko (mazowieckie)
Przygotowanie potraw z zachowaniem wszystkich receptur i wymogów sanitarnych
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2019-06-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Jabłonowo (mazowieckie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2017-09-21 - Siewierz (śląskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Pomoc przy sporzadzanu produkcji kulinarnej, utrzymanie czystości, przestrzeganie przepisów BHP.Miejsce pracy: Wrocław Karczma LwowskaKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 71 343-98-87Oferta znajduje się w sali: G
Karczma Lwowska Waldemar Kołodziej i Cezary Flis Sp.J. - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa klienta, przyjmowanie towaru, przygotowanie do sprzedaży, eksponowanie towaru, wystawianie faktur, dbanie o porządek
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań typu fast- food
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)