KUCHARZ KUCHNI LIBAŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI LIBAŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw libańskich, deserów. Umiejętność oprawy mięsa typu shawarma
Data publikacji: 2016-05-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw libańskich, deserów. Umiejętność oprawy mięsa typu shawarma
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI LIBAŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność oprawy mięsa typu Shawarma, przygotowywanie potraw i deserów libańskich
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.05.2016
Data dodania oferty pracy: 16.05.2016
Oferta pracy ważna do: 30.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne stanowisko, tradycyjna kuchnia polska
GLOBNET Artur Cichecki - 2017-07-25 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, kierowanie zespołem, obsługa urządzeń kuchni, zachowanie procedur gastronomicznych. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Miejsce wykonywania pracy Kniewo. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
'HALMIR' HANDEL-IMPORT-EKSPORT HALINA DĄBKOWSKA - 2018-04-23 - Kniewo (pomorskie)
Przygotowywanie dań barowych zgodnie z menu.
Dadi Bar Marek Gończ - 2016-04-28 - Jurata (pomorskie)
Asysta pogrzebowa, kopanie grobów, przewóz osób zmarłych
Zakład Usług Pogrzebowych CHARON s.c. M.P.Buczkowscy - 2015-12-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 6 - 2018-06-12 - Łódź (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw kuchni włoskiej tj. pizzy, sałatki itp.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
Praca w ośrodku wypoczynkowym, przygotowywanie posiłków
ANPA firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-04-12 - Grotniki (łódzkie)
przygotowanie i dekoracja potraw na catering, dowóz zastawy i posiłków, przygotowanie i nakrycie stołów, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa baru, przygotowywanie napojów zimnych
F.H.U. Tomasz Dziubiński - 2016-09-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Skąpe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań zimnych i gorących, garmażu
LECH RESORT & SPA - 2017-04-12 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
BAR "SŁONECZNA POLANA" ANDRZEJ GĘBICKI - 2016-11-04 - Włodzimierzów (łódzkie)
przygotowywanioe posiłków w barze
BAR SMAKOSZ S.C. Ilona Gawrych, Izabela Dyrla - 2016-12-15 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni,
Restauracja CASSINO Wojciech Grobelski Marcin Szulc SC - 2016-07-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowanie stanowiska pracy
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2017-06-29 - Trąbki (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "U Sławka" Sławomir Liczbik - 2017-09-27 - Dziemionna (kujawsko-pomorskie)
- doświadczenie na podobnym stanowisku- umiejętność pracy w zespole- dyspozycyjność, kreatywność, komunikatywność- wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Chałupy (pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Przemyśl (podkarpackie)
Produkcja potraw, sprzątanie stanowisk pracy.
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie ciasta
Fundacja Wasza Szansa - 2018-07-23 - Zgierz (łódzkie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lipsko (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu i zabezpieczeniu materiałów oraz elementów i podzespołów niezbędnych do wykonywania ich montażu u bengalskich klientów, współpraca z klientami zagranicznymi
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Poznań (wielkopolskie)
Lakierowanie mebli i elementów meblowych.Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia.
Woodlife Kamil Balcerzak - 2018-08-27 - Nowe Miasto-Folwark (mazowieckie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych - 2017-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
wykonywanie dań kuchni polskiej i wloskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2018-08-01 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (mazowieckie)