KUCHARZ/KUCHARKA Z MOŻLIWOŚCIĄ AWANSU NA STANOWISKO SOUS CHEF Mielec oferta pracy Firma Usługowo-Handlowa "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Spółka Cywilna

Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA Z MOŻLIWOŚCIĄ AWANSU NA STANOWISKO SOUS CHEF

Wynagrodzenie: 2 000 - 4 000 PLN

Zakres obowiązków: osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod ogólnym kierunkiem i nadzorem Szefa Kuchni, w ramach ustalonych działań i procedur będzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizację zamówień na usługi oraz potrawy restauracyjne, śniadaniowe, przyjęcia bankietowe oraz inne kulinarne działania hotelu. Osoba, która dołączy do zespołu hotelowych kucharzy będzie miała czynny udział w rozwoju usług gastronomicznych oferowanych przez hotel a także będzie aktywnie wspierała zespół kucharzy w procesie poprawy jakości świadczonych przez hotel usług kulinarnychpraca w Hotelu Atena Mielec ul. Przemysłowa 67Kandydaci w procesie rekrutacji będą proszeni o przygotowanie dania popisowego - liczy się smak, kompozycja, estetyka

Data publikacji: 2016-02-03

Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)

Pracodawca: Firma Usługowo-Handlowa "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Spółka Cywilna

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Przemysłowa 67, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod ogólnym kierunkiem i nadzorem Szefa Kuchni, w ramach ustalonych działań i procedur będzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizację zamówień na usługi oraz potrawy restauracyjne, śniadaniowe, przyjęcia bankietowe oraz inne kulinarne działania hotelu. Osoba, która dołączy do zespołu hotelowych kucharzy będzie miała czynny udział w rozwoju usług gastronomicznych oferowanych przez hotel a także będzie aktywnie wspierała zespół kucharzy w procesie poprawy jakości świadczonych przez hotel usług kulinarnychpraca w Hotelu Atena Mielec ul. Przemysłowa 67Kandydaci w procesie rekrutacji będą proszeni o przygotowanie dania popisowego - liczy się smak, kompozycja, estetyka

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: inna

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 4 000 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1

Nazwa stanowiska:
KUCHARZ/KUCHARKA Z MOŻLIWOŚCIĄ AWANSU NA STANOWISKO SOUS CHEF

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielec

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mielecki

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielec

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Czy jest to praca stała?: 1

Zawód: kucharz*

Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 4 000 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2016

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne, minimum rok doświadczenia na powyższym stanowisku pracy najlepiej w restauracjach 4 gwiazdkowych, umiejętnosć pracy w zespole, gotowość do pracy w systemie zmianowym w tym w godzinach nocnych, wysoka kultura osobista, mile widziane doświadczenie zawodowe zdobyte w branży hotelarskiej, mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych

Nazwa pracodawcy:
Firma Usługowo-Handlowa "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Spółka Cywilna

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu

Adres pracodawcy:
Przemysłowa 67, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Pracodawca oferuje:-zatrudnienie na podstawie umowy o pracę-szkolenia w zakresie powierzonego stanowiska pracy oraz inne szkolenia zapewniane przez Pracodawcę-możliwość rozwoju zawodowego-pracę w stabilnej i prestiżowej firmie-możliwość zakwaterowaniaOsoby zainteresowane ofertą, spełniające wszystkie wymagania podane w ofercie proszone są o kontakt telefoniczny lub przesyłanie Cv ze zdjęciem na adres e-mail: restauracja (at) hotel-atena.pl W tytule maila należy wpisać nazwę stanowiska na które została wysłana aplikacjaKandydaci proszeni są o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji prowadzanego przez firmę Mazur&Mazur zlokalizowanej przy ul.Cyranowskiej 42,39- 300 w Mielcu (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 o ochronie danych osobowych, Dz. U. z 2002 r., nr 101 poz. 926 ze zm.) Podanie danych jest dobrowolne. Oświadczam, że zostałem/am poinformowany/na o prawie dostępu do moich danych osobowych, ich poprawiania i aktualizowania."Pracodawca informuje, że skontaktuje się z wybranymi kandydatami. Pozostałym osobom dziękuje za zainteresowanie ofertą.

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: podkarpackie

Powiat pracodawcy: mielecki

Gmina pracodawcy: Mielec

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Mielec

Ulica pracodawcy: Przemysłowa

Numer budynku pracodawcy: 67

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mielcu

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.02.2016

Data dodania oferty pracy: 03.02.2016

Oferta pracy ważna do: 31.03.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 03.02.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 03.02.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 12 PLN

przygotowywanie posiłków;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-06-23 - Ksawerów (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Sporzadzanie potraw.Praca w godz.6-18, 8-20 w Kołobrzegu, również w weekendy.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Bałtyk") - 2016-07-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)

KIEROWNIK GABINETU WETERYNARYJNEGO - od 2 500 PLN

Prowadzenie gabinetu weterynaryjnego. UMOWA O WSPÓŁPRACĘ LUB UMOWA O PRACĘ. Kontakt z pracodawcą: A.LASKA (at) FERA.PL
FERA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-02 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Sporządzanie potraw kuchni hinduskiej i arabskiejKontakt telefoniczny 513 952 343Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Płońsk (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowanie posiłków, dabanie o czystość zakładu,pomoc przy bufecie
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Poznań (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie potraw
PHUG "MARIO" - 2016-09-09 - Jaworzno (śląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

-
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Białystok (podlaskie)

KUCHARZ - do 1 300 PLN

Przygotowanie dań kuchni Indyjskiej, przygotowywanie dań typu kebab, wydawanie posiłków, zatowarowanie kuchni, czuwanie nad prawidłową praca kuchni.
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej wg. receptury
"HANOI" DUNG NGUYEN CHI - 2016-05-06 - Turek (wielkopolskie)

SPRZEDAWCA - KASJER W BRANŻY SPOŻYWCZEJ - od 2 100 PLN

Sprzedawca w branży spożywczej/praca w godz. 6.30-14.00, 14.00-22.00/
Firma Handlowa Jarosław Miczołek - 2018-01-15 - Złockie (małopolskie)

KUCHARZ - od 13 PLN

Przygotowywanie potraw i dań , napojów, ekspedycja potraw, dań napojówWynagrodzenie 13zł/godz brutto
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-07-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 12 PLN

praca w godz. 8-24, wynagrodzenie 12zł brutto /h; kontakt osobisty i tel . z pracodawcą w godz. 10-20 Lodziarnia Pizzeria Lody Usteckie Ustka, ul. Limanowskiego Port
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Lody Usteckie Beata Kosik - 2016-05-12 - Ustka (pomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2016-08-01 - Krynki (świętokrzyskie)

KUCHARZ ZMIANOWY* - od 2 000 PLN

przygotowywanie stanowiska pracy, wydawanie potraw, utrzymywanie stanowiska pracy w czystosci, sprzątanie stanowiska po zakończonej pracy, przyjmowanie dostaw, przygotowywanie zamówień, inwentaryzacje miesięczne
M&M Spólka Cywilna - 2016-09-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków w restauracji
OLF Damian Majewski - 2016-12-16 - Iława (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wydawanie obiadów, przygotowywanie posiłków na imprezy; WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku kucharz;Restauracja Vega
Firma „GAMA” Eugeniusz Gawron - 2017-07-28 - Lisów (śląskie)

KONSTRUKTOR - od 2 600 PLN

wykonywanie dokumentacji technicznej na komputerze
SAPO PRECISION Sp. z o. o.- Sp.k. - 2015-11-20 - Dąbrówka Wielka (łódzkie)

KUCHARZ - od 4 500 PLN

Kuchnia domowa, polska
Karczma "U Jakuba" w Pobierowie - 2016-05-24 - Pobierowo (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

przygotowywanie posiłków, kuchnia polska
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "URASOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-13 - Ruda Śląska (śląskie)

RATOWNIK MEDYCZNY - 997,4 PLN

zapoznanie ze strukturą organizacyjną ZSN, przeszkolenie BHP i Ppoż., zapoznanie z zakresem obowiązków. Ocena stanu pacjenta w celu ustalenia postępowania, układanie pacjenta w pozycji właściwej dla rodzaju schorzenia lub odniesionych obrażeń
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Zamość (lubelskie)

KUCHARZ - 3 000 - 4 000 PLN

Praca w nowoczesnej kuchni w ramach przygotowywania dań bieżących- obsługa restauracji oraz praca przy obsłudze imprez. Kucharz uczestniczy ponadto w opracowywaniu nowego menu oraz przy opracowywaniu receptur.
Zamek SIMP w Rydzynie - 2018-01-16 - Rydzyna (wielkopolskie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

kuchnia śląska
MIKULSKI ZBIGNIEW RESTAURACJA "CARMEN" - 2017-09-01 - Chorzów (śląskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Kucharz
Restauracja JOANNA - 2016-01-19 - Niepołomice (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie posiłków, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Bełżec (lubelskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Ustrzyki Górne (podkarpackie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Zgodnie ze stanowiskiem Równoważny system czasu pracy: 12/12 Wynagrodzenie od 14,00 zł brutto/ h uzależnione od umiejętności i doświadczenia kandydatamiejsce pracy: Restauracja "ZMYSŁY"
Firma WERONIKA BIS Ewa i Dariusz Mielżyńscy s.c. - 2018-07-19 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 13 PLN

przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)

KUCHARZ/PIZZER - od 2 000 PLN

przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: biuro (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Spółka Jawna - 2016-01-22 - Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)

KUCHARZ - od 1 750 PLN

Praca w piekarni i cukierni.
Anita Ewa Fede - Chreścionko - Firma Handlowo-Usługowa PATI - 2015-11-27 - Rypin (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - KUCHNIA POLSKA (O) - od 2 000 PLN

Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-03-22 - Tarnów (małopolskie)


Wybierz powiat