KUCHARZ Kolbuszowa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Staz dla osoby do 29 r偶. zarej. w tut. Urzedzie posiad. II profil pomocy i spe艂n. kryteria projektowe. Godziny odbywania sta偶u od 8:00 do16:00. 1.Zapoznanie si臋 z programem sta偶u, przepisami, statutem i regulaminami w tym: przeszkolenie z zakresu BHP i ppo偶., zapoznanie z programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych wykonywanych przez sta偶yst臋, zapoznanie z Regulaminem Pracy2.Zapoznanie pracownika z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywa艂 sta偶3.Zapoznanie z obowi膮zkami sta偶ysty4.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni:- potrawy dla wychowank贸w 艢wietlicy Profilaktyczno-Wychowawczej- potrawy dla uczni贸w szk贸艂 podstawowych i 艣rednich- potrawy dla os贸b starszych- potrawy wydawane z okazji organizowanych imprez okoliczno艣ciowych 5.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.6.Przygotowanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅7.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grup odbiorc贸w dla kt贸rej s膮 przeznaczone8.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b9.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP10.Uczestnictwo w przygotowaniu jad艂ospis贸w11. Dbanie o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w12.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w13.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni14.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni. 15.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej16.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej. 17.Dba艂o艣膰 o punktualne przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-02-20
Lokalizacja: Kolbuszowa (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
Staz dla osoby do 29 r偶. zarej. w tut. Urzedzie posiad. II profil pomocy i spe艂n. kryteria projektowe. Godziny odbywania sta偶u od 8:00 do16:00. 1.Zapoznanie si臋 z programem sta偶u, przepisami, statutem i regulaminami w tym: przeszkolenie z zakresu BHP i ppo偶., zapoznanie z programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych wykonywanych przez sta偶yst臋, zapoznanie z Regulaminem Pracy2.Zapoznanie pracownika z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywa艂 sta偶3.Zapoznanie z obowi膮zkami sta偶ysty4.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni:- potrawy dla wychowank贸w 艢wietlicy Profilaktyczno-Wychowawczej- potrawy dla uczni贸w szk贸艂 podstawowych i 艣rednich- potrawy dla os贸b starszych- potrawy wydawane z okazji organizowanych imprez okoliczno艣ciowych 5.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.6.Przygotowanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅7.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grup odbiorc贸w dla kt贸rej s膮 przeznaczone8.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b9.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP10.Uczestnictwo w przygotowaniu jad艂ospis贸w11. Dbanie o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w12.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w13.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni14.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni. 15.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej16.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej. 17.Dba艂o艣膰 o punktualne przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kolbuszowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kolbuszowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2019
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziana aktualna ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna , prawo jazdy kat. B.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kolbuszowej
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 59A, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: kolbuszowski
Gmina pracodawcy: Kolbuszowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kolbuszowa
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 59A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kolbuszowej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.02.2019
Data dodania oferty pracy: 20.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 21.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.02.2019
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i orientalnej
"KARMAR" Ta Nguyen Van - 2017-07-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Barszczewo (podlaskie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw / grillowanie
MULTI Pawe艂 Kaczmarczyk - 2016-05-10 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
GRABOWSKI Piotr Grabowski Radomsko - 2016-10-25 - St臋偶nica (podkarpackie)
Wypiek pizzy, przygotowanie i gotowanie innych da艅 barowych zgodnie z kart膮.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Warzyce (podkarpackie)
znajomo艣膰 zawodu do pokry膰 dach贸w,
DACHY OD A DO Z BOGDAN WYSZOMIRSKI - 2017-09-04 - Koby艂ka (mazowieckie)
Gotowanie potraw kuchni orientalnej. Miejsce pracy: Wroc艂awUmowa zlecenie nie mniej ni偶 8 godzin.Kontakt kandydat贸w z pracodawca telefoniczny. Oferta znajduje si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
Wykonywanie potraw z karty da艅.
Stara Brama Piotr Tru艣 - 2016-02-03 - Zamo艣膰 (lubelskie)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze typu fast-food
Firma Produkcyjno-Us艂ugowa Rafa艂 R贸偶ycki - 2016-05-02 - Zakliczyn (ma艂opolskie)
Praca kucharz bedzie polega艂a na obr贸bce wst臋pnej, rozdrabnianiu produkt贸w spozywczych. Przygotowywaniu: gotowaniu, pieczeniu, sma偶eniu - potraw oraz ich selekcji i ch艂odzeniu.
kontakt przez PUP - 2014-08-14 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 zgodnie z tradycja kuchni gruzi艅skiej (pchalis asortis, neknebit adiikit, chaczapuri, chinkali itp.i), opracowywanie menu restauracji, tworzenie listy zakup贸w
Khvitia Nika ''Chinkali'' - 2018-10-31 - Bia艂ystok (podlaskie)
-czynno艣ci magazynowe, -sortowanie przesy艂ek, -roz艂adunek i za艂adunek, -drobne czynno艣ci porz膮dkowe
DPD POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-06 - Skawina (ma艂opolskie)
- przygotowanie posi艂k贸w i ich przygotowanie
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-20 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw dla Kient贸w restauracji. Praca na 1/2 etatu w godz.: 09.00-22.00.
Restauracja i Pizzeria PYSZNO艢CI PO CA艁O艢CI Tomasz G膮siorek - 2018-03-14 - Siedlce (mazowieckie)
gotowanie,uk艂adnie menu,zamawianie towaru,remamenty
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - 艢roda 艢l膮ska (dolno艣l膮skie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-26 - Gniew (pomorskie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowo -Produkcyjne " Duet " Jolanta Kucharska i Henryk Kaszuba Sp贸艂ka Jawna - 2018-12-05 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. 12.00-21.00
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
SAMODZIELNE STANOWISKO
B膭D殴 ANIO艁EM RESTAURACJA URSZULA PISAREK - 2018-03-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Ay Sp. zo.o. - 2017-04-20 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, nepalskiej i tajskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Trasowanie i kontrola produkowanych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)
praca jako kucharz
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie i stosowanie zasad "Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej", przygotowywanie posi艂k贸w dobrej jako艣ci, przestrzeganie NORM SYSTEMU ISO 9001-2000
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
transportowanie materia艂贸w dekarskich na stanowisko pracy, utrzymanie porz膮dku na miejscu pracy, proste, pomocnicze prace pod nadzorem dekarza
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Prze藕mierowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂贸w.
GLOBALION Robert Karwowski - 2018-04-20 - Bogusze (warmi艅sko-mazurskie)