KUCHARZ Kielce oferta pracy GREEN DIET BUFFET
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Data publikacji: 2017-03-28
Lokalizacja: Kielce (świętokrzyskie)
Pracodawca: GREEN DIET BUFFET
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 7, 25-364 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kielce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kielce
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kielce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe w gastronomii.
Nazwa pracodawcy: GREEN DIET BUFFET
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 7, 25-364 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.03.2017
Data dodania oferty pracy: 28.03.2017
Oferta pracy ważna do: 28.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-przygotowywanie najprzeróżniejszych dań wyszukanej kuchni organicznej od przystawki, przekąski po dania główne oraz desery, -organizacja wszystkich procesów roboczych w kuchni, -planowanie menu, -pomoc w zakupie składniki,-właściwe przechowywanie produktów.
Kolonieschänke Burg pro gastra GmbH - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków .
Sanatorium Uzdrowiskowe Astoria w Busku-Zdroju - 2016-02-10 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2017-01-27 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, wyadawanie posiłków, dbanie o czystość pomieszczeń
Przedsiębiorstwo Rolne NARATÓW Oberża Złoty Młyn - 2017-09-14 - Majków Duży (łódzkie)
Według umowy
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Stalowa Wola (podkarpackie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-01-31 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRYŚ - 2016-12-15 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
HAR ARMENIA Kocharyan Lusine - 2018-04-25 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
- naprawa i przeglądy samochodów ciężarowych,- konserwacja maszyn przemysłowych, naprawa usterek.
PIEKARNIA CUKIERNIA Piotr Kropidłowski - 2016-08-31 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Sporządzanie posiłków, pomoc w kuchni
Przedsiębiorstwo Produk.-Handl.-Usług. "Jumar" Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Międzyrzecz (lubuskie)
OBSŁUGA OBRABIAREK STEROWANYCH NUMERYCZNIE.
"MET-CHEM" Zakłady Metalowo Chemiczne Świerczek Halina - 2018-07-13 - Pilzno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy. Praca w wymiarze 1 etatu, dwuzmianowa w godzinach pomiędzy 10.00 a 21.00 , również w dni wolne. Umowa na czas nieokreślony , wynagrodzenie 3.5000 brutto. Wymagania: chęć pracy jako kucharz małej gastroniomii , wykształcenie - bez znaczenia. Oferta skierowana również do osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Praca w Kartuzach ul. Rynek 4/2. Kontakt z Pracodawcą w godz. 10-18 przez cały tydzień - pod nr tel. 697-404-406.
MICHAŁ MAKSEL MAX - 2016-04-01 - Kartuzy (pomorskie)
Wymagania: Umiejętność spawania, praca w stali nierdzewnej. Dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole.Możliwość pracy za granicą - praca w delegacji
AR-INOX Arkadiusz Rychlik - 2015-11-19 - Racibórz (śląskie)
prace magazynowe
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Kluki (łódzkie)
przygotowywanie pizzy
PIZZA ROMA Iwona Romanik - 2018-03-05 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: mile widziane gastronomiczne; doświadczenie zawodowe; wymagana ks. sanepidu; chęci do pracy; wykonywanie prac pomocniczych oraz wydawanie posiłków; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice; możliwość pracy na cały etat lub 1/2 etatu;
LA VITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ciepłej i zimnej.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Skorupy (mazowieckie)
według harmonogramu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Moczary (podkarpackie)
Pomoc przy przygotowaniu posiłków. Nakrywanie do stołów przed posiłkami. Znoszenie brudnych naczyń. Obróbka wstępna jarzyn. Wkładanie i wyjmowanie naczyń ze zmywarki.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Libusza (małopolskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej. Tworzenie menu z potraw typowo ukraińskich oraz przygotowywanie dań oryginalnych kuchni ukraińskiej: chaczapuri, sacywi, lobio, manty, bilaszy.- praca ok. 40 godz/tydzień, UMOWA NA OKRES 6 M-CY
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków nadzór nad procesem produkcji, nadorowanie wydawania podawania i przewozu gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Kraków (małopolskie)
sporządzanie potraw garmażeryjnych wg receptur oraz ich przechowywanie
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Osiek nad Notecią (wielkopolskie)
przygotowanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomiczynych.(mile widziane 2-letni staż pracy,książeczka aktualna sanepidowska)
Jednostka Wojskowa nr 5701 - 45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-01-26 - Skwierzyna (lubuskie)
przygotowywanie potraw od surowca do gotowych dań, obsluga urządzeń i narzędzi kuchennych, właściwe przechowywanie surowców i posiłków, dbałość o prządek oraz przestrzeganie przepisów sanitarnychkuchnia polska i włoska - pizza
PIZZERIA - RESTAURACJA "ARTMAR" ARTUR GARNCAREK, MARIUSZ GARNCAREK S.C. - 2018-05-07 - Chorzów (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa klienta, rozładunek towaru, czystość w sklepie
kontakt przez OHP - 2018-06-14 - Kostrzyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw, utrzymanie czystości i porządku w kuchni
Willa LIMBA Samborska Monika - 2016-01-04 - Wisła (śląskie)