KUCHARZ Gorzów Wielkopolski oferta pracy Logsta Stanislavas Butkus
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 184 - 2 688 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-06-09
Lokalizacja: Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: Logsta Stanislavas Butkus
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:AL. KONSTYT. 3-GO MAJA, 66-400 Gorzów Wielkopolski, powiat: m. Gorzów Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 184 - 2 688 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godz.13-16 zł/godz.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gorzów Wielkopolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gorzów Wielkopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 184 - 2 688 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 30.07.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Logsta Stanislavas Butkus
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
SZAFERA, 71-245 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv- preferowany kontakt mailowy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: SZAFERA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2017
Oferta pracy ważna do: 17.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
INDYWIDUALNA PRAKTYKA PIELĘGNIARSKA ANGELINA ZAKRZEWSKA - 2017-06-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków kuchni wschodniej
MEGA PIZZA Marcin Sobiech - 2017-08-29 - Jaworzno (śląskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Świebodzice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, pakowanie zamówień
kontakt przez OHP - 2017-05-12 - Tarnów (małopolskie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
-
Franciszek Łakomiec F.H.U "ŁAKOMCOWIE" ZPM - 2016-06-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw tadżyckich
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wypiekanie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych
SOPRANO Łukasz Jankojć - 2017-01-20 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Kierowca B+konserwator
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ŁĘTOWNI - 2017-09-22 - Łętownia (małopolskie)
pobieranie należności od klienta, wystawienia faktur, sporządzanie specfyikacji do banku, sporządzanie raportu kasowego, archiwizacja dokumentów
OPOLTRANS Sp. z o.o. - 2015-11-20 - Wysogotowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Tadeusz Margol - 2017-03-07 - Zwierzyniec (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-10-06 - Serock (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Handlowe "Lech-Pol" Teresa Dydyna - 2016-03-30 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Lepienie pierogów, sprzedaż w sklepie mięsno - wędliniarskim. W pierwszym mcu pracy wynagrodzenie 2000zł, w kolejnych większe +premia zależna od obrotu firmy (od 200 zł) Praca w godz. 6-14.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Zakres obowiazków kucharza
Grupo Moga Laguna Garden's - 2016-04-08 - Hiszpania (Hiszpania)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
montaż ram, korpusów meblowych, obsługa maszyn stolarskich
PPUH Danuta Liberacka RODZONE 13 - 2017-05-09 - Rodzone (warmińsko-mazurskie)
kuchnia polska i śląska
Hotel Aslan Sitarz Ewa - 2017-02-27 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
LITTLE CHINESSE - Piotr Leciejewski - 2017-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:7.00-15.0015.00-23.00Za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne.
Firma Handlowo-Usługowa Meander Stanisław Kurgan - 2017-05-05 - Połaniec (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-09-08 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań z menu kuchni wietnamskiej. zamawianie towaru od dostawców z Wietnamu, prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodzenie wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Otwock (mazowieckie)
wyrób ciasta, kręcenie pizzy
PPHU Dariusz Niciński - 2016-01-25 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków i napojów
66-300 Aleksandra Kołodziejczak-Górzna - 2017-06-20 - Międzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywości, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
G7 Kazimierz i Bożena Hanna Godzina - spółka cywilna - 2016-03-17 - Ostrołęka (mazowieckie)
załadunek, rozładunek
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Suwałki (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymaganie wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-16-61, 32-259-17-24, 32-259-17-24) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-02-14 - Katowice (śląskie)
Wykonywanie procesów technologicznych w kuchni zgodnie z recepturami, obróbka mięsa, obsługa gości w bufecie szwedzkim i kuchni otwartej.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)