KUCHARZ Dziwnówek oferta pracy Roma Kalaszyńska-Kołodziej Restauracja Cezar
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw możliwa jest także umowa zlecenie praca w godzinach: 8.00 - 16.00, 14.00 - 22.00
Data publikacji: 2017-02-24
Lokalizacja: Dziwnówek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Roma Kalaszyńska-Kołodziej Restauracja Cezar
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 20, 72-420 Dziwnówek, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw możliwa jest także umowa zlecenie praca w godzinach: 8.00 - 16.00, 14.00 - 22.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2500 zł brutto + reszta do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dziwnówek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dziwnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: dyspozycyjność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Roma Kalaszyńska-Kołodziej Restauracja Cezar
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
1 Maja 20, 72-420 Dziwnówek, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
poziom wykształcenia: mile widzine kierunkowe doświadczenie zawodowe: min. 2 lata inne: dyspozycyjność
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kamieński
Gmina pracodawcy: Dziwnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dziwnówek
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.02.2017
Data dodania oferty pracy: 23.02.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Poszukiwane osoby do pracy na stanowisku kucharz, pizzerman, kelner/ka. Praca przy żywności, obsługa klienta, przyjmowanie zamówień.
kontakt przez OHP - 2016-05-30 - Gliwice (śląskie)
Kucharz- gotowanie przyrządzanie posiłków
P.P.U.H.REST S.J. - 2017-11-24 - Pszczew (lubuskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowanie dań. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Równoważny system casu pracy. Ofert adostępna ws ali G
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie całodziennych posiłków - śniadań ,obiadow i kolacji dlaokoło 70 osób.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-06-23 - Milanówek (mazowieckie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 31.05.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-05-24 - Tczew (pomorskie)
wg stanowiska
Słomka Sp. jawna Monika Witan , Andzrej Słomka Marian Słomka - 2016-03-21 - Lipówki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Koło (wielkopolskie)
Wyrób pizzy i innych dań.
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2016-01-19 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
praca na stanowisku produkcyjnym - montażowym, praca na terenie całego kraju
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe APEX Sp. z o.o. - 2016-02-08 - Pszczyna (śląskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-02-18 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit Sp. z o.o. - 2017-07-03 - Leszno (wielkopolskie)
Sprzedaż artykułów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Nysa (opolskie)
sprzedaż detaliczna samochodów osobowych, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Żary (lubuskie)
smażenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Bolesławiec (dolnośląskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-07-12 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, cateringu, obsługa uroczystości okolicznościowych
SILRED Roksana Bogusz - 2018-06-29 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie doań fast-food.
PIZZERIA "PALERMO" SEWERYN KŁOŚ W POGWIZDOWIE - 2016-01-11 - Pogwizdów (podkarpackie)
kierowca C+E
Mariusz Krzyżanowski - Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "EMKA" - 2016-05-31 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechanowiec (podlaskie)
Praca samodzielna, zastępstwo szefa kuchni, nadzór nad grupą pracowników, prowadzenie HACCP, sporządzanie list zamówień towaru, aranżacja i prezentowanie gotowych dań. Praca na dwie zmiany, umowa na czas określony.
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Sklep Przemysłowy "SE-TAK". Jadwiga Serafin - 2016-02-09 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
"WYRWIGROSZ" - 2016-09-09 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
-
ANTRANS USŁUGI TRANSPORTOWE ANNA KRAWCZUK - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla 120 dzieci.Miejsce pracy: Zabrze - Grzybowice.Godziny pracy: 6.00 - 14.00 od poniedziałku do piątku.
Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 8 - 2017-05-22 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw japońsko-koreańskich.Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiebiorstwo Handlowo-Usługowe "D.Z" - Droździel Zbigniew - 2015-12-08 - Lubycza Królewska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Opieki "Spokojna Przystań II" Bożena Maćko - 2016-07-05 - Baborów (opolskie)
przygotowywaniei serwowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzeszów (podkarpackie)