KUCHARZ Dziwnów oferta pracy NET-LINE Tomasz Dudek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 700 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków (śniadania i obiady), dbanie o porządek i czystość na stanowisku pracy, dbanie o sprzęt i narzędzia gastronomiczne.
Data publikacji: 2020-05-25
Lokalizacja: Dziwnów (zachodniopomorskie)
Pracodawca: NET-LINE Tomasz Dudek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościelna 12, 72-420 Dziwnów, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków (śniadania i obiady), dbanie o porządek i czystość na stanowisku pracy, dbanie o sprzęt i narzędzia gastronomiczne.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wysokość wynagrodzenia brutto: 4700,00 zł / h
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dziwnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamieński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3207
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dziwnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Data zakończenia pracy: 20.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: współpraca w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dokładność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
organizacja pracy i obsługa gościa w gastronomii
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: dwa lata doświadczenia na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: NET-LINE Tomasz Dudek
danePracodawcy_nip: 9551222356
danePracodawcy_regon: 811190458
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
Kościelna 12, 72-420 Dziwnów, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kamieński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3207
Gmina pracodawcy: Dziwnów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Dziwnów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0774782
Ulica pracodawcy: Kościelna
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 25.05.2020
Oferta pracy ważna do: 30.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 25.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?28acea3ee4697acb9fa997e46d2e9ad3
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu.
Ewa Poznańska-Frasik "Zajazd Turystyczny" Stara Gawęda - 2019-03-14 - Czechówka (małopolskie)
kucharz (polska regionalna kuchnia)
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2018-11-26 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Puławy (lubelskie)
wyrabianie i formowanie ciasta na pizzę, wypiek ciasta, przygotowanie sosów i dodatków, dbanie o czystość stanowiska pracy
PPHU Iwona Piotrowska-Perczak - 2020-03-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Garwolin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni południowo-wschodniej Azji według receptur w języku angielskim , dbanie o czystość w lokalu
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Józefów (mazowieckie)
DO UZGODNIENIA Z PRACODAWCĄ
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-09-26 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz
KOSHER-TARNÓW Sp.z.o.o. - 2019-12-19 - Tarnów (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów
"BROWAR NA JURZE- Ewa Piątek" Spółka Jawna - 2016-07-08 - Zawiercie (śląskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie jedzenia - frytki, naleśniki, pizza.
ADRIAN PAWEŁEK P.P.H.U."PAWELLEK" - 2018-10-01 - Strzelce Opolskie (opolskie)
obszar produkcji : praca grill, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnienie zapasów, przygotowywanie produktów ( np. kanapek, sałatek, deserów ) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyńobszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zastawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urzadzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń,prace magazynowe oraz prace przygotowywawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu,sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i czystości sanitarnej, prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy,wypełnianie wszystkich zleconych przz pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Kraków (małopolskie)
wprowadzanie dokumentów do systemów komputerowych, obsługa korespondencji
RAB JAŻYNIEC ADAM MODER BOGUSŁAW JÓŹWIKOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2018-01-04 - Jażyniec (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw- surówek i sosów;- przygotowywanie kebaba;- nauka obsługi kasy fiskalnej.Oferta stażu przeznaczona dla osób do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
"STADNINA KONI DĘBNO" ADAM LACHERA,EWA LACHERA,ŻANETA LACHERA - SPÓŁKA JAWNA - 2017-11-22 - Dębno (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków .
Sanatorium Uzdrowiskowe Astoria w Busku-Zdroju - 2016-06-03 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przechowywanie żywności,przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych, sporządzanie potrwa i napojów, dekorowanie potrwa, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Łosice (mazowieckie)
Wykonywanie prac pomocniczych - głównie przy ziemnych robotach budowlanych.
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-11-03 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe, wykonywanie potraw kuchni i regionalnych i innych narodów, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie kebabów, sałatek
PIRAMIDA GRIL BAR Agnieszka Badari - 2017-05-31 - Malbork (pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Pińczów (świętokrzyskie)
Prace pomocnicze w wydziale produkcji.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska,Prace ogólnobudowlane, siatki i szkielety zbrojeniowe, przygotowanie sali zbrojeniowej do montażu
Z-D BUDOWLANY DOMBUD - 2018-10-03 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA I PRZYRZĄDZANIA DAŃ ORIENTALNYCH, PRACA W GODZINACH 12:00-16:00
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Szyce (małopolskie)
Prace polegające na cięciu i formatowaniu materiałów drewnianych za pomocą pił i maszyn stolarskich, prace montażowe opakowań przy użyciu elektronarzędzi, pakowanie asortymentu do drewnianych opakowań.
kontakt przez OHP - 2017-03-15 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany; kontakt z pracodawcą e-mailowy
Piast Sp. z o. o. - 2016-01-13 - Słupsk (pomorskie)