KUCHARZ Chęciny oferta pracy Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków Kontakt telefoniczny 604414095
Data publikacji: 2016-11-14
Lokalizacja: Chęciny (świętokrzyskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Północ 127, 26-060 Chęciny, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków Kontakt telefoniczny 604414095
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chęciny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kielecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chęciny
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Handlowy "TREBOR" Stanisław Lesiak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Północ 127, 26-060 Chęciny, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: kielecki
Gmina pracodawcy: Chęciny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chęciny
Ulica pracodawcy: Północ
Numer budynku pracodawcy: 127
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa wyrobów chemicznych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.11.2016
Oferta pracy ważna do: 15.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obsługa urządzeń do produkcji drabin
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Mników (małopolskie)
Roznoszenie ulotek
kontakt przez OHP - 2016-05-23 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie potraw,- wybór sprzętów do przygotowania dań,- nadzór nad jakością zamówionej żywności,- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami,- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych. Praca w godz.: 6:00-14:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
KARDAMON KANTYNY Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-07-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-06-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)
samodzielne sporządzanie dań kuchni hinduskiej na podstawie receptur (mile widziana znajomość hindi do komunikacji z resztą zespołu)
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Piaseczno (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
SZPITAL KLINICZNY im. H. Święcickiego UM im. Karola Marcinkowskiego - 2017-06-28 - Poznań (wielkopolskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Koszęcin - 2016-03-23 - Koszęcin (śląskie)
przygotowanie śniadań, obiadokolacji itp.
PERŁA KARKONOSZY Pałac Margot MAŁGORZATA STRYCHAR - 2016-08-30 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Miejsce pracy: ul. Klecińska lub ul. Kwiatkowskiego WrocławKontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
SP ZOZ Wojewódzki Szpital Zakaźny - 2018-04-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie karty dań, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur składników
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sporządzanie dań kuchni pakistańskiej i indyjskiej, znajomość przepisów, przypraw, produktów, kebab
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Łask (łódzkie)
składanie konstrukcji stalowych na podstawie rusunku technicznego, szczepianie elementów detalu spoiną
Adecco Poland sp.z o.o - 2016-09-27 - Żychlin (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków wg. ustalonego menu, dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów, prztgotowanie listy zakupów, dbałosc o czystość miejsca pracy.
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2017-02-02 - Trąbki (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych oraz zorganizowanych grup. Praca od poniedziałku do niedzieli w OSW "GRONIE" w Szczyrku (grafik do ustalenia).
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ADAMEX KP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-22 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje na terenie Instytutu Pożarnictwa oraz catering zewnętrzny.
Usługi Gastronomiczne Super Smak - 2017-04-07 - Józefów (mazowieckie)
Przygotowywanie kebaba, sosu i sałatek.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Bierutów (dolnośląskie)
praca na stołówce szkolnej
"KAMA" Katarzyna Śliwińska-Polok - 2018-11-27 - Sosnowiec (śląskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-08-23 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomość kuchni chińskiej.
UBEZPIECZENIA MONIKA BRESKA - 2017-07-04 - Koleczkowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni polskiej
"KREDENS" Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Sosnowiec (śląskie)
Kucharz
"MANHATTAN" Alina Kuś - 2016-05-10 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dźwiganie do 15 kg-kobiety, do 30 kg- mężczyźni. Praca na umowę o pracę w godz. 6-16 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2018-04-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
prowadzenie zajęć dydaktycznych dla uczestników kursów w zakresie bezpieczeństwa międzynarodowego, bioetyki, prawa medycznego przygotowywanie dokumentacji szkoleniowej
WOJSKOWE CENTRUM KSZTAŁCENIA MEDYCZNEGO - 2016-09-07 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2016-05-23 - Krynica-Zdrój (małopolskie)