POMOC KUCHENNA Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: do 1 300 PLN
Zakres obowiązków: utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, praca w godz. 9-211/2 etatu
Data publikacji: 2020-01-17
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów, przygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza, praca w godz. 9-211/2 etatu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie bez znaczenia, staż pracy bez znaczenia, aktualna książeczka sanepid
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 20.01.2020
Oferta pracy ważna do: 10.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d23b082e3cf0e310200f5c230753207d
Podobne oferty pracy
Obsługa klienta, podawanie dań, przygotowanie niektórych dań, sprzątanie stanowiska pracy
Firma Handlowo Usługowa Urszula Nguyen Van - 2016-09-29 - Żygląd (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, przestrzeganie norm i standardów, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO TECHNOLOGICZNE POLWIND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-20 - Kaniewo (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta, przyjmowanie zamówień, obsługa kasy fiskalnej, inkasowanie nalezności, wydawanie posiłków. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
SANDWICH CANNENA Pietrzyk Barbara - 2017-08-16 - Kępno (wielkopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie sałatek, burgerów, shoarmy, sosów.
Pizzeria Fenix Krystyna, Wiesław Kościelniak s.c. - 2019-05-07 - Bełchatów (łódzkie)
- Przygotowanie lokalu, nakrywanie do stołów;- Pomoc w przygotowywaniu potraw;- Sporządzanie i podawanie przekąsek, - Czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych;- Dbanie o wizerunek lokalu i dobrą atmosferę. Około 100 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz 12:00-23:00. Przewidywany okres wykonywania pracy: 3 lata.
FOOD FIGHT S.C. - 2020-04-23 - Wrocław (dolnośląskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Ostrołęka (mazowieckie)
Pomoc kucharzom w kuchni - przygotowywanie potraw; Porcjowanie i wydawanie posiłków; Dbałość o czystość stanowiska pracy.
P&T INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2018-11-30 - Gdynia (pomorskie)
zmywanie naczyń po posiłkach oraz inne prace zlecone przez przełożonego
kontakt przez OHP - 2019-07-10 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków, dbałość o czystość pomieszczeń kuchennych i stołówki. Praca w godz. 11-15.
Zespół Szkolno- Przedszkolny w Strzebielinie Osiedlu - 2020-03-05 - Strzebielino (pomorskie)
-
SZALONE WIDELCE Aneta Bazyluk - 2016-05-12 - Białystok (podlaskie)
Praca w godz. 8.00 - 16.00 14.00 - 22.001. Sporządzanie różnego rodzaju potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.2. Porcjowanie, dekorowanie , ekspozycja potraw.3. Obsługa narzędzi, maszyn, urządzeń przyprzygotowywaniu potraw oraz bieżące utrzymywanie ich w czystości i ich konserwacja.4. Przygotowywanie potraw z różnych asortymentów: warzyw, mięsa.5. Przygotowywanie kebabów, zestawów.
OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW "AUTOCROSS" Rzeszów Małgorzata Wrzosek - 2019-02-21 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, zmywanie naczyń oraz sprzątanie, obsługa urządzeń gastronomicznych. Praca w godz.: 7:00-15:00.Przewidywany okres zatrudnienia: 4 lata.
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa restauracji przygotowywanie półproduktów do potraw,prace porzadkowe na zapleczu kuchni.
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-02-20 - Karpacz (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Grodziec (dolnośląskie)
Pomoc kuchenna
"GOSIEK" Sp. z o.o. - 2019-04-04 - Tarnów (małopolskie)
Zapoznanie z ogólnymi zasadami BHP i sanitarno - epidemiologicznymi obowiązującymi w kuchni szpitalnej, zapoznanie z obsługą urządzeń będących na wyposażeniu w kuchni, pomoc w przygotowywaniu posiłków( obieranie warzyw, owoców, obróbka mięsa, pomoc przy wydawaniu posiłków, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Włodawa (lubelskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków w restauracji, prace kuchenne. Dyspozycyjność w godz.: 9-17, około 50-60 godzin miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Wrocław (dolnośląskie)
SPRZĄTANIE HALI PRODUKCYJNEJ
kontakt przez OHP - 2016-07-08 - Gościcino (pomorskie)
- przygotowanie, pakowanie, wydawanie posiłków według planów zamówień- gotowanie na parze, smażenie beztłuszczowe-kuchnia dietetyczna
MICHAŁ BŁASZKIEWICZ LABORATORIUM KALORII - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków od produktu do gotowego dania,-Po 3 m-cach umowa o pracę na czas nieokreslony,-Praca zmianowa między 10:00 - 17:00-Kontakt telefoniczny 881-288-878
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2017-10-24 - Tczew (pomorskie)
Pomoc w sporządzaniu różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi i urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Kotowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; zmywanie;
PERFECT CONSULTING Jacek Kusz - 2019-02-19 - Zielona Góra (lubuskie)
obieranie warzyw i przygotowywanie do dalszej obróbki, przygotowywanie mięsa zwierząt i ryb do dalszej obróbki, sprzątanie i mycie naczyń
WOORI HOUSE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-20 - Żory (śląskie)
OBSŁUGA MASZYNY MYJĄCEJ, POMOC W PRZYGOTOWANIU POTRAW, PRACE POMOCNICZE W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zadaniem pracownika będzie przygotowywanie prostych potraw kuchni ukraińskiej, półproduktów, pakowanie. Warunkiem przyjęcia do pracy będzie posiadanie aktualnych badań do celów sanit.-epidemiol. Głównymi kryteriami wyboru pracownika będą: umiejętnośc przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej (czeburieki, młynci, solanki, żarke) oraz zdolności manualne - dokładność, zręczność oraz szybkość (firma zajmuje się kateringiem - przygotowanie i dostarczenie potraw na czas warunkuje ich sprzedaż). Pracodawca oczekuje również umiejętności obsługi urządzeń: obieraczka do ziemniaków i warzyw, szatkownica do warzyw, piec konwekcyjny, zgrzewarka. Potencjalny pracownik odbędzie test wewnętrzny Zakładu pozwalający określić jego zdolności manualne oraz znajomość kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Łódź (łódzkie)
obieranie warzyw, przygotowywanie i obróbka mięsa
Firma Handlowo-Usługowa A.L. Agnieszka Lisiecka - 2017-02-23 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Siemionki (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Nielbark (warmińsko-mazurskie)
zg
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Szkoła Podstawowa im. Tadeusza Kościuszki - 2018-07-24 - Sobowidz (pomorskie)