Praca IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - oferty pracy (2)

poprzednia strona
KUCHARZ - od 2 200 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, KOORDYNOWANIE PRAWIDŁOWEGO ZUŻYCIA SUROWCÓW POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STAŻU PRACY, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZĄDZANIU ZESPOŁEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZESŁAĆ CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KIEROWCA - od 1 900 PLN

rozwożenie posiłków, prowadzenie samochodu
IMPEL CATERING 'COMPANY' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-21 - Zielona Góra (lubuskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Przygotowywnie posiłków w żywieniu zbiorowym. Praca zmianowa wg grafiku, umowa o pracę, miejsce pracy ul. Mickiewicza 98 WrocławKontakt z pracodawcą tel. 510 012 183 Aldona Antosz.Informacja o ofercie w sali G
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2015-12-23 - Wrocław (dolnośląskie)

POMOC KUCHENNA - od 1 750 PLN

POMOC W KUCHNI SZPITALNEJ PRZY POSIŁKACH, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, WYKONYWANIE POLECEŃ PRZEŁOŻONEGO;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. PODSTAWOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOKŁADNOŚĆ, SUMIENNOŚĆ.KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2015-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, KOORDYNOWANIE PRAWIDŁOWEGO ZUŻYCIA SUROWCÓW POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STAŻU PRACY, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZĄDZANIU ZESPOŁEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZESŁAĆ CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2015-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)

poprzednia strona