Praca MŁODSZY MENADŻER - oferty pracy (2)
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNYCH RESTAURACJI, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY, CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z OBROTEM GOTÓWKĄ, WYPEŁNIANIE ZLECONYCH PRZEZ PRACODAWCĘ ZADAŃPraca na czas określony: 33 miesiąceGodziny pracy 00:00 - 00:00MIejse pracy restauracje McDonald's prowadzone przez WMD Jacek Wyspiański we Wrocławiu: ul. Bardzka 3A, ul. Hallera 52, ul. Mińska 62, pl. Grunwaldzki 22, ul. Rynek 30, ul. Powstańców Śląskich 95, ul. Sucha1 oraz możliwe oddelegowanie do restauracji w Oławie ul. ks. Franciszka Kutrowskiego 76 lub w Dzierżoniowie ul. Piastowska 19.
WMD Jacek Wyspiański - 2020-06-24 - Wrocław (dolnośląskie)
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNYCH RESTAURACJI, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY, CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z OBROTEM GOTÓWKĄ, WYPEŁNIANIE ZLECONYCH PRZEZ PRACODAWCĘ ZADAŃGodziny pracy 00:00 - 00:00MIejse pracy restauracje McDonald's prowadzone przez WMD Jacek Wyspiański we Wrocławiu: ul. Bardzka 3A, ul. Hallera 52, ul. Mińska 62, pl. Grunwaldzki 22, ul. Rynek 30, ul. Powstańców Śląskich 95, ul. Sucha1 oraz możliwe oddelegowanie do restauracji w Oławie ul. ks. Franciszka Kutrowskiego 76 lub w Dzierżoniowie ul. Piastowska 19.
WMD Jacek Wyspiański - 2020-06-24 - Wrocław (dolnośląskie)
zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska; ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji; kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny; wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's; sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji; obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji.
kontakt przez PUP - 2020-05-29 - Poznań (wielkopolskie)
załącznik nr.1
McDonald's Polska Sp. z o.o. - 2020-05-21 - Żyrardów (mazowieckie)
zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's;sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym
kontakt przez PUP - 2020-04-14 - Leszno (wielkopolskie)
-zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald's procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;-ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;-kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;-wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczenstwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's-sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;-obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;-wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji.
kontakt przez PUP - 2020-03-25 - Kraków (małopolskie)
- Zarządzanie restauracją McDonald's i koordynacja pracy podległych pracowników. Ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie. Kierowanie zespołem parowników na obszarach restauracji, w tym obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny. Wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką. Sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji. Obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji w razie potrzeby. Wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 6:00-6:00 oraz w soboty, niedziele, święta. Praca według grafiku z zachowaniem prawa do dni wolnych.
kontakt przez PUP - 2020-03-10 - Katowice (śląskie)
Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji; ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie; sporządzanie raportów; obsługa poszczególnych stanowisk; wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówki.
kontakt przez PUP - 2020-03-06 - Tychy (śląskie)
Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji, ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji, kierowanie zmianą, nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówki.
MELITA FILO PPHU MONEX - 2020-02-27 - Kłaj (małopolskie)
kierowanie zespołem pracowników na obszarach produkcyjnych, obszarze sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny, zgodnie z procedurami. ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie, nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką, sporzadzanie raportów dot. działalności restauracji. obsługa poszczególnych stanowisk w razie potrzeby, odpowiedzialność za powierzony obszar.
P.P.H.U. "Wanda" Bogusław Maziarz - 2020-02-14 - Opole (opolskie)
Kierowanie zespołem pracowników na obszarach produkcyjnych restauracji, ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie, sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji, obsługa poszczególnych stanowisk w restauracji
kontakt przez PUP - 2020-02-14 - Kozłów (śląskie)
kierowanie zespołem pracowników na obszarach produkcyjnych, obszarze sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnetrzny, zgodnie z procedurami. ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie, nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką, sporzadzanie raportów dot. działalności restauracji. obsługa poszczególnych stanowisk w razie potrzeby, odpowiedzialność za powierzony obszar.
P.P.H.U. "Wanda" Bogusław Maziarz - 2020-02-14 - Opole (opolskie)
kierowanie zespołem pracowników na obszarach produkcyjnych, obszarze sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnetrzny, zgodnie z procedurami. ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie, nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką, sporzadzanie raportów dot. działalności restauracji. obsługa poszczególnych stanowisk w razie potrzeby, odpowiedzialność za powierzony obszar.
P.P.H.U. "Wanda" Bogusław Maziarz - 2020-02-14 - Opole (opolskie)
załącznik nr. 1
kontakt przez PUP - 2020-01-31 - Jawczyce (mazowieckie)
Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników, kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji, ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji, wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówki, sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnychMiejsce pracy: MOP Kępnica A4
CMD Stanisław Czesak Mc Donalds - 2020-01-29 - Jaworzno (śląskie)
−kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny, zgodnie z obowiązującymi w P.P.H.U. Aneta Czaplicka – licencjobiorca McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;−ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;−wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w P.P.H.U. Aneta Czaplicka – licencjobiorca McDonald’s;−sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;−obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
kontakt przez PUP - 2020-01-29 - Łódź (łódzkie)
załącznik nr.1
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Kościerzyna (pomorskie)
Zarządzanie restauracją i koordynowanie pracy podległych pracowników, kierowanie zespołem pracowników na obszarach i sporządzenie raportów.
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Kraków (małopolskie)
zarządzanie restauracją lub obszarem restauracji, koordynowanie pracy podległych pracowników, ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie, nadzorowanie i przestrzeganie procedur operacyjnych, personalnych, szkoleniowych, BHP i ochrony środowiska, sporządzanie raportów, obsługa poszczególnych stanowisk pracy w resteuracji
A&J ANETTA STRADOMSKA - 2020-01-21 - Pawliki (warmińsko-mazurskie)
- kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny, zgodnie z obowiązującymi w firmie ( licencjobiorca McDonald's ) procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska- ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji- wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w firmie ( licencjobiorca McDonald's )- sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji- obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby- równoważny system czasu pracy
kontakt przez PUP - 2020-01-14 - Łódź (łódzkie)
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny zgodnie z obowiązującymi w McDonald's procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiskaponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracjiwykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's;sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar
JACEK CHODAKOWSKI - 2019-12-09 - Gdynia (pomorskie)
zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska; ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji; kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's; sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji; obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji
kontakt przez PUP - 2019-11-26 - Poznań (wielkopolskie)
ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji. Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym obszar produkcji, sprzedazy, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny zgodnie z obowiązującymi w PHU Eden procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska. Wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką, sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji, obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji, wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań.
PHU EDEN MAREK BARANIECKI - 2019-10-28 - Nowy Świat (lubuskie)
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNYCH RESTAURACJI, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY, CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z OBROTEM GOTÓWKĄ, WYPEŁNIANIE ZLECONYCH PRZEZ PRACODAWCĘ ZADAŃ.Praca na czas określony 33 miesiącepraca w godz. 00:00-00:00Miejscem pracy są restauracje prowadzone przez " WMD Jacek Wyspiański" we Wrocławiu: ul. Bardzka 3A, ul. Hallera 52, ul. Mińska 62, pl. Grunwaldzki 22, ul. Rynek 30, ul. Powstańców Śląskich 95, ul. Sucha 1 oraz możliwe oddelegowanie do restauracji w Oławie ul. Ks. Franciszka Kutrowskiego 76 lub w Dzierżoniowie ul. Piastowska 19
WMD Jacek Wyspiański - 2019-10-10 - Wrocław (dolnośląskie)
ZARZĄDZANIE RESTAURACJĄ I KOORDYNACJA PODLEGŁYCH PRACOWNIKÓW, KIEROWANIE ZESPOŁEM PRACOWNIKÓW NA OBSZARACH RESTAURACJI, PONOSZENIE ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA POWIERZONE MIENIE RESTAURACJI, SPORZĄDZANIE RAPORTÓW DOTYCZĄCYCH DZIAŁALNOŚCI OPERACYJNYCH RESTAURACJI, OBSŁUGA POSZCZEGÓLNYCH STANOWISK PRACY, CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z OBROTEM GOTÓWKĄ, WYPEŁNIANIE ZLECONYCH PRZEZ PRACODAWCĘ ZADAŃ.praca w godz. 00:00-00:00Miejscem pracy są restauracje prowadzone przez " WMD Jacek Wyspiański" we Wrocławiu: ul. Bardzka 3A, ul. Hallera 52, ul. Mińska 62, pl. Grunwaldzki 22, ul. Rynek 30, ul. Powstańców Śląskich 95, ul. Sucha 1 oraz możliwe oddelegowanie do restauracji w Oławie ul. Ks. Franciszka Kutrowskiego 76 lub w Dzierżoniowie ul. Piastowska 19
WMD Jacek Wyspiański - 2019-10-10 - Wrocław (dolnośląskie)
kierowanie zespołem na obszarach produkcji, sprzedaży, zaplecza, sali restauracyjnej i terenie zewnętrznym. Obsługa kasy, prace magazynowe, ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie retauracyjne.
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Stare Brynki (zachodniopomorskie)
Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny; ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji; wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w KH Group Kristóf Hankó; sporządzanie raportów operacyjnych; obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby.
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji , ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie , wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką , obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji w razie potrzeby. Praca od pon-nd w godz. 6-23 (ruch ciągły).
MAVAM 5 Marek Jarząbek - 2019-09-13 - Nadarzyn (mazowieckie)
-kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny, zgodnie z obowiązującymi w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;-ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;-wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's;-sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;-obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;-wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji.
MG Marzena Gradowska - 2019-09-02 - Gdańsk (pomorskie)
-kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny, -zgodnie z obowiązującymi w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;-ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;-wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's;-sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;-obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;-wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji.
MG Marzena Gradowska - 2019-09-02 - Gdańsk (pomorskie)
zarządzanie rest. i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald’s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie rest.;kierowanie zespołem pracowników na obszarach rest. w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's;sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej rest.;obsługa poszczególnych stanowisk pracy w rest. - w razie potrzeby;wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy,odpowiedzialność za powierzony obszary
kontakt przez PUP - 2019-07-29 - Kielce (świętokrzyskie)