KUCHARZ - UZUPEŁNIENIE - PRACE INTERWENCYJNE (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - UZUPEŁNIENIE - PRACE INTERWENCYJNE (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań z karty menu, dbanie o czystość, obsługa urządzeń gastronomicznych.
Data publikacji: 2018-05-04
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań z karty menu, dbanie o czystość, obsługa urządzeń gastronomicznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - UZUPEŁNIENIE - PRACE INTERWENCYJNE (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.05.2018
Data zakończenia pracy: 13.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: gimnazjalne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane: doświadczenie zawodowe, umiejętność obsługi pieca do pizzy, gotowania oraz książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 9, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawcą należy zgłosić się z otrzymanym skierowaniem do pracy oraz z dokumentami aplikacyjnymi.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.05.2018
Oferta pracy ważna do: 01.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań i potraw
Dąbrowski Zbigniew -PHU BLACK COFFEE - 2016-07-19 - Jarosław (podkarpackie)
wyrabianie ciasta, wypiek pizzy, sprzedaż
P.H.U OREGANO, Anna Ulanowska - 2016-08-26 - Strzegom (dolnośląskie)
przygotowanie potraw
DAMIAN URBAŃSKI MACIEJ WRÓBEL SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-12 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków sprzedaż wydawnie posiłkow
Restauracja Majorka - 2016-06-01 - Lututów (łódzkie)
Magazynier
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Nowy Targ (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Chludowo (wielkopolskie)
kucharz do produkcji i dystrybucji posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań oraz wyrabianie pizzy we włoskiej restauracji.Gotowanie, dbanie o czystość w kuchni
DOMINIKA KRÓL-WACEWICZ V Produkcja - 2016-08-09 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta w lokalu, dowóz posiłków do klienta
PHU S.C. JULITA GRZELAK, PRZEMYSŁAW GRZELAK - 2018-02-22 - Śmigiel (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzedaż i przygotowanie posiłków, obsługa klienta, przyjmowanie zamówień, zapoznanie się z menu, przyjmowanie zamówień przez internet, zmywanie naczyń, przygotowanie kawy, herbaty.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Łódź (łódzkie)
Kucharz*- wymagania: wykształcenie zawodowe, badania sanepid. Pożdane doświadczenie w zawodzie.
"Solidus" Spółka z o.o. - 2018-04-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
Obróbka wstępna surowców ( ręczna, mechaniczna, termiczna), posługiwanie się narzedziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, sporzadzanie potraw podstawowych dla różnych diet
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Klęczany (małopolskie)
praca na kuchni w restauracji WIWA
WIWA Holding Sp. z o. o. - 2016-09-05 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie produktów do wykonywania posiłków, zmywanie naczyń, pomoc w wykonywaniu posiłków i wydawaniu posiłków,
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 14.00- 22.00
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2018-08-22 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków (kuchnia polska); godziny pracy 10.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Zgorzelec (dolnośląskie)
praca w kuchni
1. Beata Zawistowska 2. BETT-MUR Beata Zawistowska - wspólnik spółki cywilnej - 2017-03-10 - Wasilków (podlaskie)
przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni tureckiej
MAROK-POL Raouf Slaimi - 2017-03-31 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2017-01-23 - Szamotuły (wielkopolskie)
wyrób pizzy, przygotowywanie sosów i produktów do wyrobu pizzy
FIRMA "IZA" IZABELLA WIŚNIEWSKA - 2016-06-24 - Kwidzyn (pomorskie)
wyrób i wypiek pizzy
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W LUDWINIE - 2016-05-27 - Ludwin (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
x
Kamil Zaborski (Restauracja Biesiada) - 2016-03-11 - Supraśl (podlaskie)
kucharz
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2017-02-16 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Przygotowywanie mięsa typu kebab oraz posiłków kuchni tureckiej. Wymagane wykształcenie zawodowe, min. 3 lata doświadczenia,ks.sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wyrobu mięsa typu kebab doner oraz komunikatywna znajomość języka tureckiego. Preferowany kontakt z pracodawcą telefoniczny.
"FUAT HADDUR ANTALYA KEBAB" Haddur Fuat - 2016-12-15 - Racibórz (śląskie)
Fryzjerstwo damsko-męskieSylizacja, farbowanie, strzyżenie
"ANETA" Studio Fryzur Aneta Tetzlaff - 2018-04-25 - Złotów (wielkopolskie)
kuchnia polska (tradycyjna) i wschodnia (Rosja Bialoruś, Ukraina)
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Białystok (podlaskie)