KUCHARZ Szubin oferta pracy Motel "Tramp" P.H.U. S.C. D.SZ.W. 艁apka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Data publikacji: 2016-03-14
Lokalizacja: Szubin (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Motel "Tramp" P.H.U. S.C. D.SZ.W. 艁apka
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jana Paw艂a II 40, 89-200 Szubin, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
kucharz, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szubin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nakielski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szubin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: badania sanepidowskie
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: do艣wiadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy: Motel "Tramp" P.H.U. S.C. D.SZ.W. 艁apka
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nakle nad Noteci膮
Adres pracodawcy:
Jana Paw艂a II 40, 89-200 Szubin, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Termin: 14.03.2016 - 14.04.2016, Godziny : 8.00- 14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: nakielski
Gmina pracodawcy: Szubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szubin
Ulica pracodawcy: Jana Paw艂a II
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nakle nad Noteci膮
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 14.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Produkcja wyrob贸w betonowych, przygotowanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Zakalinki-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty da艅.
Dariusz Handiuk - 2017-09-27 - Wiel膮cza (lubelskie)
KUCHARZ/BARMANMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2016-07-26 - Pustynia (podkarpackie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-06-20 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw (catering)
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE SP脫艁KA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2018-09-25 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z pobranych z magazynu produkt贸w, porcjowanie produkt贸w spo偶ywczych, w艂a艣ciwa organizacja pracy pracownik贸w na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2017-12-21 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Chojnice (pomorskie)
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja, podzia艂 pracy w kuchni, dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie kebaba oraz innych posi艂k贸w kuchni orientalnej. Wymiar czasu pracy - praca na 1/2 etatu, liczba godzin 20.
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Linia (pomorskie)
przygotowywanie potraw i da艅 chi艅skich w szerokim asortymencie, w oparciu o receptury tradycyjnej kuchni chi艅skiej w tym: zup, da艅 mi臋snych, da艅 z owoc贸w morza, makaron贸w i innych, przygotowywanie menu w j臋zyku chi艅skim
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Miechucino (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Czynno艣ci zwi膮zane z serwowaniem posi艂k贸w w sma偶alni ryb
FALA Sma偶alnia ryb - 2017-03-22 - Hel (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
OFERTA PRACY Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OS脫B DO 30 ROKU 呕YCIA. Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋sa oraz ryb. Pomoc w przygotowywaniu da艅 mi臋snych, rybnych oraz deser贸w. Miejsce pracy: Bufet Pracowniczy, ul Grunwaldzka 108, Rumia.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowa ABRO - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w , wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Nisko (podkarpackie)
prace gastronomiczne
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA TOMASZ WI艢NIEWSKI W NIECHORZU - 2019-02-20 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie: zawodowe; do艣wiadczenie: brak wymaga艅; zakres obowi膮zk贸w: utrzymanie czysto艣ci pomieszcze艅; jedna zmiana; praca w centrum Gliwic
MATBEX SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-04 - Gliwice (艣l膮skie)
Kucharz
"GRE'KA" s.c. Katarzyna Kuszaj, Teresa Kulpa - 2016-03-14 - Le偶ajsk (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Warszawa (mazowieckie)
Sporzadzanie posilk贸w zgodnie z recepturami. Prowadzenie dokumentacji zgodnie z przepisami GHP, GMP i HACCP.Sporz膮dzanie probek 偶ywno艣ciowych zgodnie z obowi膮zujacymi przepisami. Utrzymanie czysto艣ci w kuchni i pomieszczeniach do niej nale偶nych.
CRR KRU SASANKA W 艢WINOUJ艢CIU - 2017-11-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Znajomo艣膰 zasad systemu HACCAP, aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Zak艂ad Poprawczy - 2018-01-17 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Prace konserwacyjno - 艣lusarskie, mechaniczne oraz elektromechanika maszyn.
"SPO艁EM" POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W W LE呕AJSKU - 2018-11-22 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Praca przy produkcji garma偶erki
BIEART P. P. H. U. El偶bieta Biedrawa - 2016-08-31 - Barciany (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
SZEPTUCHA Adam Iwanicki - 2016-05-05 - Pola艅czyk (podkarpackie)
Obs艂uga go艣ci restauracji, wydawanie posi艂k贸w, przyjmowanie zam贸wie艅, dbanie o stanowisko pracy oraz powierzony sprz臋t.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2019-03-21 - Zag贸rze (mazowieckie)
Pakowanie drobiu, obs艂uga wi膮zarki, w贸zka elektrycznego r臋cznego
kontakt przez PUP - 2018-05-13 - Zalewo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci lokalu
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Zabierz贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedzia艂ku do niedzieli - wed艂ug grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-05-31 - Micha艂owice (mazowieckie)