KUCHARZ Strzelce Krajeńskie oferta pracy "TURPOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, gotowanie i sprzątanie miejsca pracy, krojenie mięsa, robienie kebabów, przyjmowanie dostaw
Data publikacji: 2017-09-22
Lokalizacja: Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Pracodawca: "TURPOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:UL. BOLESŁAWA CHROBREGO 13F, 66-500 Strzelce Krajeńskie, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, gotowanie i sprzątanie miejsca pracy, krojenie mięsa, robienie kebabów, przyjmowanie dostaw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzelce Krajeńskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: strzelecko-drezdenecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Strzelce Krajeńskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2017
Data zakończenia pracy: 30.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, kierunek: gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: 2 lata doświadczenia w zawodzie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
"TURPOL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Krajeńskich
Adres pracodawcy:
UL. BOLESŁAWA CHROBREGO 13F, 66-500 Strzelce Krajeńskie, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 13-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: strzelecko-drezdenecki
Gmina pracodawcy: Strzelce Krajeńskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Strzelce Krajeńskie
Ulica pracodawcy: UL. BOLESŁAWA CHROBREGO
Numer budynku pracodawcy: 13F
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Krajeńskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.09.2017
Oferta pracy ważna do: 21.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyjmowanie i sprzedaż towarów
BOMAZ Marcinkowski i Wspólnicy Spółka Jawna - 2018-09-19 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Wymagane: doświadczenie zawodowe min. 5 lat. Tel.: 509 679 795 Elżbieta Mieleszko. Adres e-mail: kamil (at) kormoran.org.pl
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2016-04-25 - Sulęcin (lubuskie)
Diagnozowanie oraz usuwanie awarii instalacji elektrycznych w budynkach wielorodzinnych, układanie przewodów wraz z podłączeniem urządzeń elektrycznych.
Spółdzielnia Mieszkaniowa Lokatorsko-Własnościowa - 2017-12-12 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
AIA Poland Anna Pietrzak - 2017-11-07 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Sporządzanie dańz karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym dla gości z Ukrainy, przygotowywanie menu ukraińskiego na podstawie stron internetowych
FRAJDA Elżbieta Barwina - 2017-05-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków obiadowych,Przygotowanie potraw a la carte,Przygotowanie zimnego bufetu,Przygotowanie dań cateringowych
Christian Jurk "Reuters" - 2015-11-09 - Niemcy (Niemcy)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Jaćmierz (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, doswiadczenie zawodowe mile widziane.
Firma Handlowo-Usługowa BALLAS Mikołajki Iwona Wiórek - 2016-02-26 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-03-13 - Pleszew (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie i serwowanie potrawznajomość dań z kuchni polskiejmile widziane doświadczenie w cateringuutrzymanie porządku na stanowisku pracyGodzina zakończenia pracy: 22:00Praca na czas określony : 1 rokKontakt kandydatów z pracodawcą: 663921639Sala G
BONECO sp z.o.o - 2017-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
"SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI - 2016-05-24 - Żołynia (podkarpackie)
- samodzielna praca
kontakt przez OHP - 2016-03-14 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Sprzątanie terenu zewnętrznego na obiekcie przemysłowym na terenie Bielska-Białej (odśnieżanie, zamiatanie, wynoszenie śmieci, koszenie itp.)Praca w godz. 6-14.00, 14-22.00, od pn. do nd, wg. grafiku.
M-KWADRAT GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-04-03 - Bielsko-Biała (śląskie)
w zakresie stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowanie posiłków od sniadań po kolację dla uczniów w specjalnym ośrodku szkolno-wychowawczym (do pomocy są dwie pomoce kuchenne)
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY im. K. KIREJCZYKA - 2017-03-14 - Starogard Gdański (pomorskie)
wykształcenie min. średnie (mile widziane wyższe rolnicze), obsługa rolników z wyznaczonych gmin powiatu kłodzkiego, prowadzenie bezpośredniego doradztwa rolniczego indywidualnego i grupowego dla zainteresowanych rolników i mieszkańców obszarów wiejskich w zakresie rozwoju obszarów wiejskich, ekologii i ochrony środowiska, ekonomiki i przedsiębiorczości, technologii produkcji; pomoc rolnikom w zakresie sporządzania dokumentacji niezbędnej do ubiegania się o środki finansowe z funduszy Unii Europejskiej lub innych z inwestycji krajowych i zagranicznych, współpraca z władzami samorządowymi, instytucjami i organizacjami działającymi na rzecz rolnictwa.
DOLNOŚLĄSKI OŚRODEK DORADZTWA ROLNICZEGO - 2016-11-30 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej ( ukraińskiej, rosyjskiej, włoskiej), praca w godz. 11.00-23.00 co drugi dzień
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-07-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
Przystań Żeglarska Skłodowo Katarzyna Mińczuk - Soczewka Harsz 60 - 2016-04-07 - Harsz (warmińsko-mazurskie)
nakładanie i świetlenie jaj, wybieranie i selekcja piskląt, pomoc przy szczepieniu piskląt, mycie pojemników, mycie hali, magazynowanie.
Drobiarstwo Opolskie sp. z o.o. - 2018-01-29 - Dobrzeń Wielki (opolskie)
Obsługa gości, gotowanie i przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Pęczniew (łódzkie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązującychnorm ; Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościachprzewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem ;Kierowanie pracą pomocy kuchennej , dbanie o harmonijne współdziałanie iprzyjemna atmosferę pracy; Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków ; praca od 7-15
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-08-21 - Opole (opolskie)
- Rozkładanie, podawanie leków podopiecznym. Monitorowanie parametrów życiowych.. Opatrywanie ran. Podawanie płynów infuzyjnych. Prowadzenie bilansów płynów. Stała współpraca z zespołem terapeutyczno - opiekuńczym oraz przełożonym, lekarzem rodzinnym mieszkańców. Powiadamianie pogotowia o nagłym pogorszeniu stanu zdrowia mieszkańców. Wnioskowanie o pobyty szpitalne mieszkańców. Inne obowiązki zlecone przez przełożonego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2800 do 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych istnieje możliwość pracy w ramach umowy zlecenia.- Praca trzyzmianowa. Praca w różnych godzinach pracy do uzgodnienia. Wymagane wykształcenie średnie policealne: Dyplomowana pielęgniarka lub wyższe kierunkowe: Ratownik Medyczny lub wyższe kierunkowe: Pielęgniarka / Pielęgniarz. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok pracy w szpitalu lub przychodni. Wymagane uprawnienia do samodzielnego wykonywania czynności zawodowych. Wymagana dobra organizacja pracy. Wymagana uczciwe wykonywanie powierzonych obowiązków. Mile widziana znajomość j. niemieckiego w stopniu komunikatywnym. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - ODDZIAŁ FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-05-13 - Katowice (śląskie)
Pomoc przy wykonywaniu instalacji hydraulicznych
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Szamotuły (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie i wykonywanie produktów gastronomicznych-
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Chocianów (dolnośląskie)
-
EUROKOLONIE- O.W. ALGA, O.W. SOLARIS -WITOLD KRYGIER - 2018-01-02 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym Jadłodajnia Ratuszowa
FHU OPAL Kamil Wiśniewski - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)