KUCHARZ Skwierzyna oferta pracy "Dom nad rzek膮" s.c. Kazimierz i Jadwiga Witek

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w w/g karty menu
Data publikacji: 2020-06-15
Lokalizacja: Skwierzyna (lubuskie)
Pracodawca: "Dom nad rzek膮" s.c. Kazimierz i Jadwiga Witek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Mostowa 3, 66-440 Skwierzyna, powiat: mi臋dzyrzecki, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w w/g karty menu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Skwierzyna
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mi臋dzyrzecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0803
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Skwierzyna
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.06.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: "Dom nad rzek膮" s.c. Kazimierz i Jadwiga Witek
danePracodawcy_nip: 5961547185
danePracodawcy_regon: 211022194
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi臋dzyrzeczu
Adres pracodawcy:
Mostowa 3, 66-440 Skwierzyna, powiat: mi臋dzyrzecki, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: mi臋dzyrzecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0803
Gmina pracodawcy: Skwierzyna
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Skwierzyna
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0935699
Ulica pracodawcy: Mostowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: hotel i restauracja
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi臋dzyrzeczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 15.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 14.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?157abb5bc527919140502e3399e91c83
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Wykszta艂ceni zawodowe lub 艣rednie gastronomiczne; spec. kucharz; do艣wiadczenie mile widziane; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie 艣niada艅, podwieczork贸w, gotowanie obiad贸w, prace porz膮dkowe w kuchni; jedna zmiana miejsce pracy: Gliwice 艁ab臋dy
ZESP脫艁 SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 9 W GLIWICACH - 2019-02-27 - Gliwice (艣l膮skie)
Praca w kuchni hotelowej ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem przyrz膮dzania potraw na otwartym ogniu i w piecu azjatyckim typu "TANDYR"
Marian Lewek Hotel "PA艃SKA G脫RA" - 2018-12-13 - Jaworzno (艣l膮skie)
Przygotowywanie sushi oraz potraw kuchni japo艅skiej
kontakt przez PUP - 2020-05-06 - Pu艂awy (lubelskie)
Planowanie jad艂ospisu, przygotowywanie spisu produkt贸w zam贸wie艅) gotowanie potraw, pilnowanie potraw w bemarach, utrzymywanie temperatury w bemarach, zapobieganie przypaleniau itp. Praca w godzinach 7:00-16:00 - wg potrzeb;Praca 5 dni w tygodniu, 艣rednio 40 godzin w tygodniu.Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i gotowanie da艅 kuchni chi艅skiej i wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przepalanie szyn kolejowych. Praca na dwie zmiany w godz. 7-15, 15-23.
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-10-15 - Pu艂awy (lubelskie)
obs艂uga koparek ko艂owych
L.J.KAREN Sp. z o.o. - 2018-02-01 - 艁ukowice Brzeskie (opolskie)
Rozbi贸r drobiu, wycie centralne, dzielenie i dawkowanie drobiu, prace pomocnicze przy produkcji.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Karczew (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸wzamawianie produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wis艂a (艣l膮skie)
wg. stanowiska
BAR K膭SEK EL呕BIETA KOTOWSKA - 2018-03-14 - Barczewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
wed艂ug stanowiska
MAGDALENA OPOREK GOSPODA "U PRZYJACI脫艁" - 2016-01-29 - W臋grzce (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 zlecenie w godz. 8-19 w Ustroniu Morskim r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Mateusz B臋tkowski BAR JAR - 2019-05-16 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie z programem sta偶u.
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Stara Kra艣nica (dolno艣l膮skie)
gotowanie da艅 kuchni polskiej
P.P.H.U "ANMAR" ANNA SURMACZ KA艁AMARZ W ROG脫呕NIE - 2016-05-04 - Rog贸偶no (podkarpackie)
wg zawodu
RZEMIOS艁O BUDOWLANE ARKADIUSZ RAWI艃SKI - 2020-04-27 - Malbork (pomorskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, r贸偶norodnego asortymentu potraw, napoj贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jako艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej, przechowywanie 艣rodk贸w spo偶ywczych, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsument贸w oraz przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - sp贸艂ka cywilna" - 2020-07-15 - 艁uk贸w (lubelskie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie potraw wg przepis贸w w j臋zyku wietnamskim, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni bengalskiej, arabskiej i indyjskiej
S&A BHUIYAN SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2019-03-26 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-02 - Gda艅sk (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pracownikom pracuj膮cym w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.- Wynagrodzenie: od 2500 do 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas okre艣lony do 2 lat. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy. Praca w godzinach otwarcia lokalu: 9:00-16:00 + niedziele w godzinach: 11:00-16:00. W zale偶no艣ci od potrzeb praca mo偶liwa r贸wnie偶 w soboty. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Dobry kontakt z lud藕mi. Umiej臋tno艣膰 pracy zespo艂owej. Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty (ul. Ligocka 103, 40-568 Katowice) w godzinach: 10:00-15:00
EURO-CENTRUM SP脫艁KA AKCYJNA - 2019-04-17 - Katowice (艣l膮skie)
G艂贸wne obowi膮zki:鈥iel臋gnowanie chorych鈥dzielanie pierwszej pomocy w stanach zagro偶enia鈥odawanie lek贸w鈥lanowanie opieki indywidualnego pacjenta鈥obieranie materia艂贸w do bada艅 diagnostycznych鈥rowadzenie dokumentacji piel臋gniarskiej i nadz贸r nad ni膮鈥dukowanie pacjent贸w i rodziny鈥rzestrzeganie praw pacjenta i etyki piel臋gniarskiej
Szpital Powiatowy w Chmielniku - 2016-09-28 - Chmielnik (艣wi臋tokrzyskie)
Praca w kuchni przy przygotowywaniu da艅 i potraw kuchni afga艅skiej. Praca w godz.: 09.00-24.00.
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Siedlce (mazowieckie)
wed艂ug stanowiska
"PRONAR" Sp. z o.o. w Narwi - 2018-06-22 - Narew (podlaskie)
Przygotowywanie potraw z karty da艅.
Czar Roztocza Ruszczycki Daniel - 2016-04-01 - Zwierzyniec (lubelskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
O艢RODEK REKR. KONNEJ HOTEL KARCZMA STARA STAJNIA S.C. - 2016-04-01 - Zawidowice (wielkopolskie)