KUCHARZ Skarżysko-Kamienna oferta pracy Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: -przygotowanie i gotowanie potraw (Hotel Promień- położony w Skarżysku Kamiennym w województwie Świętokrzyskim przy trasie nr 42 na Starachowice i 1km od trasy nr 7 Warszawa - Kraków).
Data publikacji: 2016-03-31
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Legionów 105, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-przygotowanie i gotowanie potraw (Hotel Promień- położony w Skarżysku Kamiennym w województwie Świętokrzyskim przy trasie nr 42 na Starachowice i 1km od trasy nr 7 Warszawa - Kraków).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
do uzgodnienia (w zależności od kwalifikacji i doświadczenia zawodowego)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Podstawy przygotowywania dań ciepłych i zimnych.
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
Legionów 105, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Adres strony pracodawcy: http://www.hotel-promien.pl/
Ulica pracodawcy: Legionów
Numer budynku pracodawcy: 105
Profil działalności pracodawcy:
Hotel położony w Skarżysku Kamiennym w województwie Świętokrzyskim przy trasie nr 42 na Starachowice i 1km od trasy nr 7 Warszawa - Kraków.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 31.03.2016
Data dodania oferty pracy: 31.03.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 31.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 31.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zarządzanie kuchnią w restauracji
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2018-04-24 - Gnojewo (pomorskie)
przygotowywanie prostych posiłków i produktów do degustacji - praca w Giebni w godznach 8:00 - 16:00
POLOMARKET SP. Z O. O. - 2016-10-25 - Giebnia (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie pizz, wypiekanie i wydawanie.
Zajazd Furmański Sp.z.o.o - 2016-07-15 - Zakopane (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, wymagana znajomość tradycyjnych receptur kuchni tajwańskiej, przygotowywanie potraw kuchni tajwańskiej, min. 2 letnie doświadczenie w kuchni tajwańskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
PRACE PRZY PRZYGOTOWANIU POSILKÓW ORAZ ICH WYDAWANIEWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MINIMUM 0,5 ROKU ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMOŚĆ PRACY NA KUCHNI
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg. wniosku
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowanie dań, gotowanie, wydawanie posiłków, produkcja lodów i deserów
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Oferta dla osób bezrobotnych do 30 roku życia. Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur oraz nazw produktów.Wymagany zdany egzamin wewnątrzzakładowy ze znajomości kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków.
Fit Quchnia Wójcik Agnieszka, Mróz Ilona - 2016-12-09 - Kielce (świętokrzyskie)
Praca na stanowisku kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
TRATTORIA AL FORNO Elżbieta Bandelak - 2015-11-09 - Rzeszów (podkarpackie)
kuchnia polska
P.W."JARD" Jarosław Dziemian - 2016-08-23 - Białystok (podlaskie)
Gotowanie przygotowywanie potraw.
"BARANOWSKI" Daniel Baranowski - 2018-01-10 - Oława (dolnośląskie)
Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, prganizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, zaopatrzenie kuchni, prowadzenie restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie i serwowanie dań kuchni tureckiej
CITY KEBAB Yuksel Osmanov - 2016-01-14 - Gubin (lubuskie)
przyjmowanie i wydawanie odzieży klientów na punktach pralniczych oraz wszelkie prace pomocnicze - stały etat (praca w godzinach 7-15 lub 10-18, w zależności od zapotrzebowania)
Pralnia "Texi" - 2016-01-08 - Słupsk (pomorskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Działoszyn (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW , NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Skierniewice (łódzkie)
Sporzadzaniei przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej,włoskiej,greckiej,hiszpańskiej,polskiej,rosyjskiej i ukrainskiej,przyrzadzanie potraw na zamówienie w resteuracji hotelowej,wykonywanie prac porzadkowych.
DOM INWEST T i E Japtok Spółka Jawna - 2017-07-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
aktywne poszukiwanie nabywców detalicznych, hurtowych i inwestycyjnych, obsługa klientów indywidualnych i firm budowlanych, prowadzenie negocjacji z klientami, koordynacja dostaw towarów, realizacja planów sprzedaży
MERCUS Logistyka Sp. z o.o. - 2016-09-21 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Zakopane (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, umiejętności: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur. Znajomość obowiązujących instrukcji i przepisów dotyczących powierzonego odcinka pracy oraz umiejętność praktycznego ich stosowania. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłowa i terminowa realizację zadań. Informowanie bezpośrednio przełożonego o postępach wykonywanych prac, jak również o występujących przeszkodach i utrudnieniach. Przestrzeganie przepisów w zakresie bhp i ppoż oraz sanitarnych określonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach. Przestrzeganie dyscypliny pracy. Zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy. Zabezpieczenie mienia przedsiębiorstwa przed zniszczeniem i kradzieżą. Dbałość o należyty stan techniczny.Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lublin (lubelskie)
Kucharz restauracyjny
"DWOREK" sp. z o.o. w Ostrzeszowie - 2016-01-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
Zapoznanie zprogramem komputerowym CDN XL, poznanie rodzajów wystawianych dokumentów, obsługa urządzeń biurowych.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie posiłków.
Fit Quchnia Wójcik Agnieszka, Mróz Ilona - 2017-02-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz kuchni chińskiej, przygotowywanie potraw wg. oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Ratuszowa - 2016-05-16 - Gniezno (wielkopolskie)