KUCHARZ Łaszczówka-Kolonia oferta pracy ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" Antoni Wyszyński


Największy wybór odzieży

Stanowisko: KUCHARZ

Wynagrodzenie: od 2 100 PLN

Zakres obowiązków: Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw i napojów na zamówienia klientów, wydawanie i organizacja gotowych dań, obsługa narzędzi, maszyn wykorzystywanych w kuchni.

Data publikacji: 2018-01-08

Lokalizacja: Łaszczówka-Kolonia (lubelskie)

Pracodawca: ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" Antoni Wyszyński

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
22-600 Łaszczówka-Kolonia 85, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
Obróbka wstępna produktów, przygotowywanie potraw i napojów na zamówienia klientów, wydawanie i organizacja gotowych dań, obsługa narzędzi, maszyn wykorzystywanych w kuchni.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: trzy zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN

Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w godzinach: 07:00-15:00, 15:00-23:00 i 23:00-07:00wynagrodzenie min. 2100,00 zł do uzgodnienia

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łaszczówka-Kolonia

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tomaszów Lubelski

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 22.01.2018

Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe

Wymagane wykształcenie dla kandydatów: gimnazjalne

Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe

Wymagane wykształcenie dla kandydatów: pomaturalne/policealne

Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie

Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: samodzielne przygotowywanie potraw

wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne

wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, gastronomiczne

wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie zawodowe minimum 6 miesięcy na podobnym stanowisku

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6

Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" Antoni Wyszyński

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim

Adres pracodawcy:
22-600 Łaszczówka-Kolonia 85, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: lubelskie

Powiat pracodawcy: tomaszowski

Gmina pracodawcy: Tomaszów Lubelski

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Łaszczówka-Kolonia

Numer budynku pracodawcy: 85

Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.01.2018

Data dodania oferty pracy: 08.01.2018

Oferta pracy ważna do: 22.01.2018

Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2018

Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2018

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ/KUCHARKA - od 1 850 PLN

produkcja wyrobów kulinarnych, praca we Włodowicach, mile widziane osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności
P.H.U. "METPOL-BIS" Maria Załęcka - 2016-01-19 - Włodowice (śląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

przygotowywanie posiłków
FIRMA USŁUGOWA "ALEX-POL" S.C. - 2017-05-18 - Radymno (podkarpackie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowanie potraw, Dbałość o stanowisko pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Siemianowice Śląskie (śląskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Organizacja pracy w kuchni
Stanica Wodna PTTK - Krutyń - 2017-03-02 - Piecki (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 1 600 PLN

Codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, składanie zamówień na mateiały u hinduskich dostawców
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)

KUCHARZ KUCHNII WIETNAMSKIEJ - od 1 500 PLN

PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ, CZYTANIE PRZEPISÓW I RECEPTUR KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Grójec (mazowieckie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

1. Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.2. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych.3. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).4. Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.5. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.6. Sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet.7. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Babi Dół (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przygotowywanie wg. niego posiłków, przestrzeganie zasad technologii, min. rok w zawodzie kucharz
PRZEDSZKOLE BAJKA W MIĘDZYBORZU - 2017-10-16 - Międzybórz (dolnośląskie)

KUCHARZ - 2 100 - 3 000 PLN

przygotowywanie produktów zgodnie ze standardamio oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość,utrzymywanie czystości w miejscu pracy,
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2016-04-18 - Głogów (dolnośląskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Włoszczowa (świętokrzyskie)

DEKARZ/BLACHARZ - od 1 850 PLN

roboty ogólnobudowlane
MARKASZ Krzysztof Skotarek - 2016-07-29 - Zgierz (łódzkie)

KUCHARZ - od 3 300 PLN

przygotowywanie posiłków, wykształcenie zawodowe,zawód kucharz,dobra organizacja pracy,mile widziane doświadczenie
Spółdzielnia Mleczarska LAZUR - 2016-01-19 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)

KUCHARZ/ POMOC KUCHARZA - od 2 000 PLN

pomoc w przygotowywaniu potraw
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2017-07-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)

KUCHARZ/KUCHARKA - od 2 600 PLN

Praca w kuchni jako kucharz: przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami,przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe,przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej,udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych,przestrzeganie przepisów systemu HACCP. Praca w godz. 8.30-20.00, w systemie 1/1 (1 dzień pracy, 1 dzień wolnego), pomiędzy pn a nd. Praca w Szczyrku (Przełęcz Salmopolska). Praca w wymiarze 1/1 lub 1/2 etatu (do uzgodnienia).
Regionalny Zajazd Biały Krzyż - 2016-11-10 - Szczyrk (śląskie)

KUCHARZ/PRACOWNIK SERWISU - od 2 000 PLN

Brak danych
AMREST SP. Z O.O. - 2016-06-09 - Gdynia (pomorskie)

KUCHARZ - od 3 100 PLN

Przygotowywanie i serwowanie posiłków, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych.Zatrudnienie na okres próbny 3 miesiące, docelowo na czas nieokreślony.
AMW REWITA Spółka z o.o. Oddział Rewita Waplewo - 2017-11-08 - Maróz (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

praca w barze, gotowanie potraw kuchni polskiej, przyrządzanie potraw
BAR Okruszek Danuta Romanowska - 2017-07-04 - Pułtusk (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 700 PLN

praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-06-02 - Poznań (wielkopolskie)

WOŹNY - 997,4 PLN

wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Pniewo (wielkopolskie)

OBSŁUGA TOKARKI I PRAS - od 2 500 PLN

obsługa pras ,tokarek
ALMET Group So. z o.o. - 2016-10-05 - Dzierżoniów (dolnośląskie)

ZBIERANIE PIECZAREK PRACE POMOCNIKA W PIECZARKARNI - od 800 PLN

zbieranie pieczarek, prace pomocnicze przy zbiorze pieczarek
Uprawa Pieczarek Damian Figołuszka - 2016-10-07 - Pszczyna (śląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie dań
S.S.P - Piekarnia Ciastkarnia - Porzucek Grzegorz - 2016-07-18 - Gola (wielkopolskie)

KIEROWCA KAT. C+E /ZESTAW NISKOPODWOZIOWY/ (3237) - od 5 000 PLN

przewóz maszyn budowlanych i urządzeń oraz ładunków w transporcie krajowym i międzynarodowym
TRANSPOL LIDER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-25 - Łojewo (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ (REFUNDACJA CZĘŚCI KOSZTÓW ZATRUDNIENIA DLA OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA) - od 1 850 PLN

przygotowanie dań gorących i zimnych, sałatek oraz produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Gorlice (małopolskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - od 2 000 PLN

przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2017-11-20 - Chorzów (śląskie)

KUCHARZ/ COMMIS DE CUISINE/ CHEF DE PARTIE - od 2 004 EUR

Poszukiwani są kucharz na stanowiska od commis do chef de partie.
Alte Oper Frankfurt Restauration Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)

KUCHARZ / KUCHARKA - od 2 100 EUR

Przygotowanie dań z świeżych produktów kuchni tradycyjnej niemieckiej i austriackiej. Dbanie o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)


Wybierz powiat