KUCHARZ Łańcut oferta pracy RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziany staż pracy.
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.02.2017
Oferta pracy ważna do: 22.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wygiełzów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów baru
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2015-12-02 - Końskie (świętokrzyskie)
praca w godzinach od 12:00 do 22:00; przygotowywanie posiłków
BAGATELLE RESTAURANT & KAFFE Alabrudzińska Marzena - 2017-03-31 - Stargard (zachodniopomorskie)
strzyżenie, farbowanie, modelowanie włosów; sprzątanie zakładu
Salon Fryzjerski "TWÓJ STYL" Ewa Tchórz - 2016-02-02 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie potraw: kebab, frytki, surówki i ich sprzedaż. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy, wg. grafiku
Izmir Döner Kebab Mehmet Sadik Bektaş - 2018-03-16 - Opole (opolskie)
przechowywanie żywności,przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych, sporządzanie potrwa i napojów, dekorowanie potrwa, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymanie czystości na swoim stanowisku pracy. Oferta stanowi realizację zobowiązania pracodawcy do zatrudnienia osoby po stażu. W pierwszej kolejności zostanie skierowana osoba odbywająca staż u tego pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
Obsługa linii produkcyjnej do produkcji batoników, draży w czekoladzie, mieszanie czekolady z rodzynkami. Pakowanie do pojemników, etykietowanie oraz układanie na paletach do transportu.
Agencja Pracy EURO-PASS Grażyna Wieczorek - 2017-01-25 - Puławy (lubelskie)
Sprzątanie powierzchni magazynowych i biurowych
SALEX MARIUSZ LATOS - 2016-08-08 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
prace elektromontera, proste prace budowlane
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Malbork (pomorskie)
przyrządzanie hommos, falafel, koffta soczewica, kebab arabski
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Białobrzegi (mazowieckie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń i sprzętów do przygotowywania i podawania dań, nadzór nad jakością żywności, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie w kuchni wietnamskiej, min. 5 lat doświadczenia, znajomość kuchni wietnamskiej, umiejętność samodzielnego przygotowania dań
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Lubliniec (śląskie)
Wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Osoba z doświadczeniem na stanowisku kucharza - samodzielna. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawcą.
ZAJAZD KARLICZEK U MARKA S.C. MAREK BRUNON MAREK-BUGIEL TERESA - 2016-02-29 - Świerklany Górne (śląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej. Praca w godzinach od 10 do 18 lub 10-22.
Kompleks Gastronomiczno-Usługowy Restauracja Hotel Mistral - 2016-03-08 - Marki (mazowieckie)
praca na stanowisku kucharza
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2015-12-30 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla gości
Ośrodek Wypoczynkowy TVP SA - 2017-03-10 - Sarnówek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie + sprzedaż dań kuchni polskiej
DRINK BAR "ZODIAK" S.C. CIŻEWSKI KAROL, CIŻEWSKI MARIUSZ - 2017-01-16 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala
Dziekanka Samodz.Publ.ZOZ - 2017-02-07 - Gniezno (wielkopolskie)
Praca w pizzerii
PIZZERIA BOSS Mariusz Janicki - 2016-09-05 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca "TANDOOR" przygotowywanie list zaopatrzeniowych, opracowywanie kart menu
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni szpitalnej; przygotowywanie posiłków w systemie zbiorowym
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w równoważnym systemie pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
Umiejętności kulinarne, możliwość wprowadzenia zmiań w karcie, kuchnia z pasją
A.A. GRZONKA S.C.-DOM RETRO - 2016-01-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"SPORTING" Bogusław Mamiński - 2017-04-07 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
samodzielne przyrządzanie potraw, obsługa imprez
P.P.H.U. GAST-TRANS", HOTEL BOGDANKA DANUTA LĘCZNAR W ŁAŃCUCIE - 2016-04-07 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie gotowych dań, sprzedaż. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "NOWE HORYZONTY" - 2016-07-27 - Piła (wielkopolskie)