KUCHARZ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i zrobienie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej. Przygotowanie zapotrzebowania na magazyn kuchni.
Data publikacji: 2017-07-05
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GLIWICKA, 47-224 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i zrobienie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej. Przygotowanie zapotrzebowania na magazyn kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.07.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska Praca w godzinach od 11-23 w zależności od potrzeb po 4 godziny dziennie.
Nazwa pracodawcy:
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
GLIWICKA, 47-224 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: GLIWICKA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.07.2017
Oferta pracy ważna do: 04.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2015-12-02 - Rzgów (łódzkie)
- Przygotowywanie potraw ukraińskich,- dbanie o miejsce pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 9-17, 13-21
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jakości podawanych potraw.
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2018-03-02 - Łazy (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw. Utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-06-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Miechów (małopolskie)
samodzielne sporządzanie potraw, praca w zespole, znajomość receptur potraw, znajomość obsługi podstawowych sprzętów np. Piec Konwekcyjno-Parowy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2016-02-03 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Praca w mobilnym punkcie fast-food. Przygotowywanie hamburgerów, sałatek, sosów i przekąsek zgodnie z recepurami. Możliwość przyuczenia. Wynagrodzenie podlega negocjacji. Praca w Krapkowicach.
Daniel BARTECZKO - 2017-06-08 - Krapkowice (opolskie)
przygotowanie posiłków i obsługa gości
Przedsiębiorstwo ZEMAR Marek Hornowski Spólka Jawna - 2016-06-02 - Domaszewnica (lubelskie)
.
RESTAURACJA ISKRA REGINA ISKRA - 2018-04-09 - Jemielnica (opolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów dla gości restauracji hotelowych, praca w godz. 12-20
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2018-04-09 - Dębska Kuźnia (opolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-10-26 - Modlnica (małopolskie)
Kucharz
Usługi Ggastronomiczne i Handel Wierzbicka Renata - 2017-03-06 - Terka (podkarpackie)
Praca w kuchni wietnamskiej, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
prace budowlane i pomocniczo budowlane
RENOMEX Usługi Remontowo-Budowlane Bogusław Schnarbach - 2018-03-07 - Lipka (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit sp. z o.o. - 2015-11-20 - Leszno (wielkopolskie)
Nadzór nad robotami budowlanymi.
Furex Zakład Usługowo Handlowy Zbigniew Furmański Kutno - 2018-02-21 - Kutno (łódzkie)
Sortowanie materiałów tartych, układanie i formowanie pakietów
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Stepnica (zachodniopomorskie)
Zgodnie z umową
"PIZZA BINGO" Janusz Goraj - 2017-07-27 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
Oferta stazu dla osób bezrobotnych po 30 roku życia. Przygotowywanie posiłków oraz pomoc w ich wydawaniu.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Otwock (mazowieckie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
WYKONYWANIE STRZYŻEŃ DAMSKICH I MĘSKICH, MODELOWANIE I WYKONYWANIE RÓŻNEGO TYPU FRYZUR, WYKONYWANIE KOLORYZACJI, DOBIERANIE I WYKONYWANIE ZABIEGÓW PIELĘGNACYJNYCH
CENTRUM PROMOCJI ZDROWIA "SANVIT" SP. Z O.O. ODDZIAŁ IWONICZ-ZDRÓJ SANATORIUM UZDROWISKOWE - 2017-10-20 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskie - pizza
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowanie konkretnych dań na kuchni gazowej, frytownicy, grilu gazowym, opiekaczu,, peklowanie mięs
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, deserów. Obsługa klientów.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta Głód-Torki - 2017-01-19 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
produkcja i montaż przewodów, prace przy obsłudze maszyn
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Żywiec (śląskie)
Pracownik gastronomiczny. Możliwość zakwaterowania.
MALIBU S.C. - 2016-06-03 - Uraz (dolnośląskie)
Wykonywanie badań nieniszczących złącz spawanych w terenie, nadzór nad dokumentacją wykonawczą – szkolenia z w/w zakresu zapewnia pracodawca.
GEXAM NDT S.C. - 2016-11-08 - Płock (mazowieckie)
Gotowanie, sprzątanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-08-29 - Wejherowo (pomorskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2017-01-09 - Tczew (pomorskie)