KUCHARZ Choszczno oferta pracy SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W CHOSZCZNIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: Praca w gastronomi na stanowisku kucharz
Data publikacji: 2020-06-24
Lokalizacja: Choszczno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W CHOSZCZNIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bohaterów Warszawy 15, 73-200 Choszczno, powiat: choszczeński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w gastronomi na stanowisku kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w gastronomii na stanowisku kucharz
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Choszczno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: choszczeński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3202
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Choszczno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W CHOSZCZNIE
danePracodawcy_nip: 5940001297
danePracodawcy_regon: 001044726
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Choszcznie
Adres pracodawcy:
Bohaterów Warszawy 15, 73-200 Choszczno, powiat: choszczeński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: choszczeński
danePracodawcy_kodPowiatu: 3202
Gmina pracodawcy: Choszczno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Choszczno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0935280
Ulica pracodawcy: Bohaterów Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności;
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Choszcznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.06.2020
Data dodania oferty pracy: 24.06.2020
Oferta pracy ważna do: 20.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ee212bac051f8e0c65c88cbaa180fb0a
Podobne oferty pracy
Wykształcenie średnie; doświadczenie: brak wymagań; Zakres obowiązków: Praca w charakterze pizzermana; umowa zlecenie; praca w godz. 13:00-22:00 na 1/2 et.; miejsce pracy: Gliwice;
Stara Chata Dawid Jakubowski - 2017-02-23 - Knurów (śląskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i recepturą restauracji, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
ROSA Mariusz Borkowicz - 2017-06-19 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
-
Zielona Kraina - Przedszkole Niepubliczne- s.c. Anna Zwiewka, Alina Suchocka - 2016-11-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O CZYSTOŚĆ
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Mojęcice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wykształcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie w zawodzie mile widziane
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2016-10-11 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych, ogólna organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie zamówień.
OPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI I WYPOCZYNKU MAGDALENA KRAWIEC - 2019-05-27 - Jarnołtówek (opolskie)
- gotowanie / przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 7-18 lat- wymagane wykształcenie gastronomiczne lub osoby po kursie- praca w godz. 06:00 - 16:00
DOM DZIECKA NR.8 - 2018-06-26 - Łódź (łódzkie)
Praca w w restauracji hotelowej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "JEZ" ZYGMUNT JERZY, ZYGMUNT JANUSZ - 2017-06-14 - Leżajsk (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE [POTRAW ZGODNIE Z KATRA MENU, TWORZENIE NOWYCH DAŃ, OBSŁUGA IMPREZ.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie potraw, obsługa klienta, sprzedaż produktów
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Kutno (łódzkie)
- przygotowanie posiłków dla podopiecznych (170 osób)- wykonywanie produktów garmażeryjnych,- wypiek ciast- mycie naczyń stołowych- serwowanie potraw podopiecznym
Zespół Domów Pomocy Społecznej i Ośrodków Wsparcia w Bydgoszczy - 2018-10-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej- pomoc w tworzeniu menu- przygotowywanie listy zakóp do produkcji potraw
kontakt przez PUP - 2019-12-12 - Białystok (podlaskie)
ustalanie zakresu prac montażowych konstrukcji stalowej;• przygotowywanie narzędzi, sprzętu do wykonania konstrukcjistalowej;• wykonywanie montażu konstrukcji stalowej;• kontrolowanie jakości wykonanego montażu;• zabezpieczanie konstrukcji stalowej przed utratą stateczności;• wykonywanie obmiaru i odbioru konstrukcji stalowej;• demontowanie konstrukcji stalowej;• organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami BHP, ochronyppoż., ochrony środowiska i ergonomii.
kontakt przez PUP - 2018-10-12 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie podłoża, terenu pod usługę, montaż instalacji sanitarnych, serwis instalacji.
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Tarnów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Sprzedaż materiałów budowlanych i nawozów, doradztwo w kwestii doboru materiałów budowlanych, współpraca z wykonawcami
"WIMAX" - 2019-11-08 - Głowno (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie, kuchnia ukraińska; zakres obowiązków: przygotowywanie ppsiłków, utrzymanie czystości na kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Niewiesze; 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Niewiesze (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracjiwynagrodzenie brutto: 15 zł/godz.
PHU Jan ANTONIUK - 2017-02-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ - PIZZER
Pizzeria La Siciliana & Caffe Dorota Godzisz - 2016-09-21 - Dębica (podkarpackie)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko Górskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2017-02-03 - Zawoja (małopolskie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi i porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2019-10-10 - Otwock (mazowieckie)
obsługa klientów
Firma Handlowo Usługowa "KUBUŚ" Robert Jedlecki - 2019-06-18 - Suchorze (pomorskie)
przyrządzanie i wydawanie posiłków
Adam Klonowski-bar pilich - 2019-06-07 - Skulsk (wielkopolskie)
Prowadzenie kuchni, przyjmowanie towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-03-24 - Modlnica (małopolskie)
Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe - gastronomiczne; znajomość kuchni tureckiej; umiejętność przygotowywanie posiłków i wypieków tureckich; komunikatywna znajomość języka tureckiego. Zakres obowiązków: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Lakierowanie elementów drewnianych (krzesła). Możliwość przyuczenia
Stolarstwo Tapicerstwo KONKRET Wiesław Gliński - 2019-02-04 - Mroczeń (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ODBIÓR TOWARU, DBANIE O CZYSTOŚĆ NA KUCHNI
KAWIARNIA BIANCA - 2016-12-29 - Błażowa (podkarpackie)