Praca ZAST臉PCA SZEFA KUCHNI - oferty pracy (2)
zast臋pca szefa kuchni,praca na dwie zmiany:8.00-16.0016.00-24.00za pracuj膮ce soboty i niedziele przys艂uguj膮 dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-07-12 - Mielec (podkarpackie)
zast臋pca szefa kuchni,praca na dwie zmiany:8.00-16.0016.00-24.00za pracuj膮ce soboty i niedziele przys艂uguj膮 dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-06-28 - Mielec (podkarpackie)
zast臋pca szefa kuchnipraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracuj膮ce soboty i niedziele przys艂uguj膮 dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-04-03 - Mielec (podkarpackie)
zast臋pca szefa kuchnipraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracuj膮ce soboty i niedziele przys艂uguj膮 dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
- efektywna organizacja pracy kuchni- wsparcie szefa kuchni w procesie zarz膮dzania zespo艂em pracownik贸w- praca w bran偶y spo偶ywczej- produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych- do艣wiadczenie w bran偶y gastronomicznej
PERFECT PLUS Sp. z o.o. PRZEDSI臉BIORSTWO ZAOPATRZENIA GASTRONOMICZNEGO - 2018-02-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zast臋pca szefa kuchni
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2018-01-24 - Mielec (podkarpackie)
Prowadzenie i nadz贸r nad kuchni膮
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Zapewnienie wy偶ywienia s艂uchaczom oraz uczestnikom przedsi臋wzi臋膰 organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie.ZADANIA PODSTAWOWE:1) nadzorowanie przyjmowania artyku艂贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego;2) nadzorowanie przygotowania produkt贸w 偶ywno艣ciowych do obr贸bki wst臋pnej i obr贸bki termicznej;3) nadzorowanie przygotowania posi艂k贸w;4) nadzorowanie porcjowania produkt贸w 偶ywno艣ciowych;5) nadzworowanie realizacji zada艅 zwi膮zanych z obs艂ug膮 kelnersk膮;6) nadzorowanie wydawanie posi艂k贸w;7) utrzymanie systemu zarz膮dzania bezpiecze艅stwem 偶ywno艣ci i 偶ywienia HACCP oraz prowadzenie stosowanej dokumentacji.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2017-11-23 - Legionowo (mazowieckie)
Praca na stanowisku Zast臋pcy Szefa Kuchni. Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyj臋cia okoliczno艣ciowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-06-30 - Zegrze (mazowieckie)
do uzgodnienia
JK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-28 - Trzebownisko (podkarpackie)
Praca na stanowisku Zast臋pcy Szefa Kuchni. Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyj臋cia okoliczno艣ciowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Zegrze (mazowieckie)
Pomoc Szefowi Kuchni w zakresie koordynacji pracy i szkoleniem pracownik贸w kuchni. Nadz贸r nad przestrzeganiem procedur i standard贸w przygotowania potraw oraz racjonalnym gospodarowaniem towarem, sporz膮dzanie inwentaryzacji, raport贸w, zam贸wie艅. Realizowanie us艂ug gastronomicznych na najwy偶szym poziomie poprzez przygotowywanie klientom po偶膮danej jako艣ci potraw.
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-17 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Organizowanie i nadzorowanie pracy podleg艂ego personelu.Planowanie jad艂ospis贸w i prawid艂owego zastawienia potraw.Praca w godz. 07.00-15.00, 15.00-23.00
P.H.U.P "POD KORON膭" HALINA I TADEUSZ KOPE膯 - 2017-03-10 - Majdan Kr贸lewski (podkarpackie)
-
Moszna Zamek Sp. z o.o. - 2017-01-18 - Moszna (opolskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie potraw. Kontakt telefoniczny lub e-mailowy: dryjakjj (at) gmail.com w celu um贸wienia si臋 na spotkanie. PRACA w Polsce lub zagranicy w polskich hotelach w Bu艂garii, Albanii lub we W艂oszech. Zakwaterowanie, wy偶ywienie i dojazd zapewniony przez pracodawc臋.
Dryjak Jacek Firma Turystyczna - 2017-01-11 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w do szk贸艂- przygotowywanie receptur posi艂k贸w- zarz膮dzanie pracownikami- zarz膮dzanie magazynami produkt贸w- nadz贸r nad spe艂nieniem wymog贸w sanitarno-epidemiologicznych sto艂贸wki
Centrum Kultury w Korzennej - Sto艂贸wka Gminna - 2016-07-28 - Korzenna (ma艂opolskie)
Nadzorowanie wydawania, podawania potraw, prowadzenie harmonogramu dla pracownik贸w, zam贸wienia, inwentaryzacja, praca w zawodzie kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kontrola nad serwowanymi posi艂kami, w tym pod wzgl臋dem wizualnym, Monitorowanie i koordynowanie pracy zespo艂u w kuchni, Wsparcie pracownik贸w, Kontrola i egzekwowanie standard贸w dotycz膮cych czysto艣ci, bezpiecze艅stwa i higieny, 艢cis艂a wsp贸艂praca z Szefem Kuchni. Praca w godz. 6-14, 14-22. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 8-16.
Tourtrend Sp. z o.o. - Dolina Charlotty - 2016-05-05 - Strzelinko (pomorskie)
praca sezonowa w O艣rodku Wczasowym, pracodawca zapewnia zakwaterowanie od 15.06, wy偶ywienie. Praca w godz. 12-20; wynagrodzenie 1850 z艂 brutto do uzgodnienia; Kontakt osobisty z pracodawca w godz. 7-10 i telefoniczny w godz. 7-15;
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE "艁AD" S.C. 艁UKASZ LANGE, JAN LANGE - 2016-04-21 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
odpowiedzialno艣膰 za organizowanie pracy na zmianie oraz nadzorowanie jako艣ci serwowanych da艅 w hotelu, przestrzeganie obowi膮zuj膮cych norm i standard贸w. Wsp贸艂tworzenie atrakcyjnej oferty da艅. Zapewnienie dobrej organizacji pracy.
"BRYZA" SP. Z O.O. W JURACIE - 2016-03-30 - Jurata (pomorskie)
Wykonywanie obowi膮zk贸w szefa Kuchni podczas jego nieobecno艣ci, organizowanie pracy kuchni, wsp贸艂tworzenie menu, dbanie o jako艣膰 serwowanych da艅.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMI艃SKI - 2016-03-10 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
Nadz贸r nad prac膮 w kuchni, przygotowywanie potraw. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 5-13, 14-22, 15-23 w Marine Hotel w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2016-01-11 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
nadzorowanie jako艣ci serwowanych da艅, przestrzeganie norm, procedur i standard贸w, tworzenie oferty kulinarnej, zapewnienie dobrej organizacji pracy, zamawianie towaru i surowc贸w. przestrzeganie zasad Haccp, przepis贸w BHP w kuchni
ARCHE Sp. z o. o. - 2015-12-16 - Jan贸w Podlaski (lubelskie)
Sk艂adanie, realizowanie zam贸wie艅, sporz膮dzanie inwentaryzacji. Zarz膮dzanie zespo艂em kucharzy, opracowanie receptur, wsp贸艂praca z szefem kuchni.
"Przedsi臋biorstwo Transportowo-Budowlane" Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Krotoszyce (dolno艣l膮skie)
Nadz贸r nad prac膮 w kuchni, przygotowywanie potraw. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 5-13, 14-22, 15-23 w Marine Hotel w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)